Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
sraluca spune:
Alinuk, ma speriasi fata
Pai ma uitam la pozele postate de tine si in loc de bb teo ma trezesc nas in nas cu bb bila
Pe vremea aia nu era bila. Si ce mic era, doamne
Hai ca ma apuca plansul si nu e bine ca abia mi s-a mai uscat nasul
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
miciurin spune:
Pentru cele ce se ingrijoreaza in legatura cu bebeii purtati in port-bebe, iata ce scrie Anne Bacus in "Bebelusul de la o zi la un an":
" Port bebe-ul ventral, dotat cu sprijinitor de cap, va permite sa-l purtati cu dumneavoastra avand mainile libere. Refugiat la pieptul dumneavoastra se simte in general minunat, pentru ca regaseste din senzatiile uitate ale mersului si zgomotul inimii dumneavoastra si isi poate petrece acolo ore linistitoare.
Are colici? Nu il puteti adormi? Purtati-l in port-bebe si, asemenea unei mame cangur, vedeti-va de treaba. Iesiti sa faceti cumparaturi? Se va simti mai bine acolo, la caldura, sub paltonul dumneavoastra decat in landoul rigid.
Sa nu va faceti probleme pentru vertebrele sau pentru forma spatelui lui: bebelusii africani, purtati inca de la nastere in spate, nu devin oare niste formidabili atleti?"
adela2006 spune:
buna fetele am de recuperat
un capitol intreg 
noi suntem bine aseara am avut si eu un episod de colici cum nu a mai avut de mult mult timp
in rest stau mult cu sora-mia maine pleaca din nou in italia si mai vine la vara
ma bucur ca s-a facut din nou vreme frumoasa
catalina voiam sa-ti spun ca in pozele alea patca ai 18 ani sigur esti majora ? arati super
mama bits 8 kg ? cred ca e cel mai mare de pe la noi
eli am vazut ieri ca scriai de diversificare si noua ne-a zis la spital si dr ei ca ar trebui sa ne apucam la 6 sapt dar nu am inceput mi se pare prea devreme ; probabil pe la 3 luni jumate incep cu o lingurita de suc de morcovi apoi de pe la 4 luni sa intru mai tare cu diversificarea
lilica vazut poze foarte frumosi amandoi alexia nu vrea sa stea pe burtica atata se zbate nu as putea scrie cu ea pe genunchi
am facut si eu comanda de crema trixera ca se tot irita pe fata cum ii curge laptic dupa ce manca noaptea ; cam cum e cu crema asta e un fel de medicament o pot da cu ea tot timpul ?
ma duc sa fac un dus si revin
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia
marybell spune:
ptr Catalina
quote:
In concluzie, ma gandeam si dimineata, probabil ca mama oi fi cat de cat buna, dar ca sotie sunt execrabila. Va admir din tot sufletul pe toate cele ce reusiti sa aveti tact, calm indiferent de situatie, sa fiti mereu zambitoare desi sunteti rupte si care indepliniti toate planurile la hectar asa cum trebe. Jos palaria! Poate intr-o zi voi reusi si eu. :)
Azi sper sa fie ok afara si sa putem iesi. Am o gramada de chestii de cumparat. Si as da o fuga si pana la primarie sa depun de indemnizatie. Stie cineva daca trebuie neaparat sa se fi terminat postnatalul pana sa depui? Eu mai am o saptamana.
Pupici
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
Draga mea...ce e cu tine?????cum poti sa spui despre tine, ca esti o sotie execrabila!?! sa nu mai spui niciodata, nici macar in gand asa ceva, eu oricum nu te cred
de la mine, pentru tine si Mateutz.Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Catalina apropo ti-am vazut si pozele, esti o super dragutza si tu si Matei...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
fetelor, tocmai ma uit la emisiunea lui zapacitul ala de Maruta de pe tvr2
, se numeste tonomatul dp2, si saptamana asta are in fiecare zi e un concurs de mamici cu bebei, sa va mai uitati si voi daca aveti timp, sa vedeti micutzi de ei cum stau cu biberoanele p'acolo, le pune sa cante cate un cantec de leagan, diverse...cica e concurs de frumusete pentru mamici cu bebei lor. vedeti ca e de dim de la 10.30 pana la 12.30. hai ca tre sa ma plateasca astia de la tvr ptr lobby-ul facut emisiunii. glumesc ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Messa spune:
Alinuk, pai sa-i dea cuiva prin tzeasta sa-mi fure gupilu' ca dracii-l gasesc, ii rup picioarele, acuma chiar nu vorbesc in gluma si nici in sens figurat... l-as poci pe individ, pana sa vina potera nu l-ar recunoaste nici mamitzica lui.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
alinuk spune:
quote:
Originally posted by sraluca
Alinuk, ma speriasi fata
Pai ma uitam la pozele postate de tine si in loc de bb teo ma trezesc nas in nas cu bb bilaPe vremea aia nu era bila. Si ce mic era, doamne
Hai ca ma apuca plansul si nu e bine ca abia mi s-a mai uscat nasul
sralucaMihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
da di ce te speriashi doamna??
ca-mi placu mie privirea domnishorului bilutza...ca atunci nu era bila ci bilutza
iote ca am mai pus acolo si alta foto sugestiva ...ma refeream la momente frumoase ce se vad si cu ochiul liber... momente din viata noastra nu doar de la bb Teo mai...
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
simkat spune:
quote:
Originally posted by ALINATXA
Furnicusa a mea pana acum 2 zile facea ajutata caca si era constipatie .....kaka era mai tare si cu graunte.....de 2 zile face singurica o data pe zii insa la fel de tare.....SI NU SCHIMBA DINTR-O DATA LAPTELE CI TREPTAT.AZI PUI O MASURA DE LAPTE NOU LA CEL VECHI SI TOT ASHA.MAMICILE CU EXPERIETA STIU MAI BINE SI AR FII BINEVENITE SFATURILE LOR.SI EU VREAU SA INCERC ALTCEVA
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
Absolut nici un aliment nu se introduce brusc!
Asa cum ai mai fost sfatuita, se introduce 1 lingurita din laptele nou si restul din celalalt, apoi 2 lingurite noi ... pana cand o sa il inlocuiesti de tot. In caz contrar poti sa ii produci diaree, alergie...
adela2006 spune:
alinuk am vazut pozele bebe teo e superb ce cuminte sta dupa baita a mea urla cand o scoatem din vanita ;
si mie imi vine cateodata ( de fapt tot timpul
) sa sar intr-un picior de fericire ma tot minunez ce copilutz dragut am
dana a mea e super mancacioasa acu o saptamana abia manca 120 si acum baga ziua 150 si seara uneori si 210 ca ma sperie ( urla de foame dupa 150 seara ) si nu varsa nici un strop dupa aia 210 nu stiu unde incape in ea ; dar noaptea nu manca deloc doarme la 12 ( dupa ce a mancat pe la 9 / 10 seara ) si se trezeste la 9.30 dimineata chiar 10 ; are 5 mese pe zi 4 de 150 si una seara de 180 /210
mai citesc si mai revin
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
invitatie botez
poze alexia