Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

la multi ani mamicute de Vrabiuta si Alice.

Lume noua,lume noua, Dana - Roller. Pupam vikul cel bolnavior.

Diana felicitari pentru promovare. Chiar daca e din iad in iad cum spui tu, dar ai si tu un program normal acum.

Olivia ai inceput fizioterapia. Cum mai esti.

Hei "Camen" cand ei fata acasa, sa inteleg ca in toamna? Eu deja sunt "mami Lili" ptr Adela, sper sa dispara repede Lili si sa ramana numai mami.

Ieri la telefon imi spunea maica-mea ca e taresmecheruta, si papagalul din dotare (adica Adela) repeta "mecheuta", la care o intreaba maica-mea, "Adela e smecheruta", raspuns, "da, Ada mecheuta"..si maica-mea continua "dar prostuta e Adela?", sta 2 secunde si stiga "niu,niu,niu potuta, Ada mecheuta niu potuta" asa ca stie fata ce calitati ii trebuie in viata.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

diana, loool faina poza! felicitari pentru promovare!
liliana, da, in toamna o aduc di tat;)) acasa, e mai bine asa.
beyyy, ziceti repidi, da` repidi, careia dintre voi i se mai spune pe nume? ca mai am o vena intreaga;))
la noi e-o vreme splendida, is vreo noo grade, ploua si bate vintu`, norok ca-s oama cu greutate

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Eu sunt in faza aia in care curatenia generala aduce intai dezastru in casa si fac pentru ca am fost incapatanata si nu am adus pe cineva sa ma ajute!
"CAMEN", drum bun si mult soare, Ilincutei! Si sa stii ca si eu am fost mult timp "Bibitza" (Gabitza ) dar am perseverat si am repetat "mami" pana a intrat in capusorul lui mic.
DIANA, felicitari! Eu am lucrat concomitent la stiri si matinal, asa ca stiu ce inseamna. Numai ca eu eram la un post de televiziune minuscul, cu cativa oameni pe post de "factotum", asa ca plecam dimineata la 4 de acasa si ajungeam la 11 noaptea, dupa ce terminam montajul materialelor pentru matinal.De asta m-am maritat la 33 de ani si am facut copil la 34, ca nu aveam timp! Si sa stii ca si eu sunt piticloantza dar nu-mi pasa...
LILIANA, sa vezi tu ce o sa ne povestesti cand vine "mecheuta", de la zi la zi spun si fac alte chestii, abia astept si eu sa fie cu voi si sa ne tii la curent!
OLIVIA, bafta la daneza! Eu am tinut in acelasi timp post si o dieta proprie, bazata pe multa fomica, si am dat jos un pic, dar aseara mi-a adus barbatul din dotare ciocolata, biscuiti, napolitane, covrigei de post (avea de spalat niste pacate) si am rontait pana la miezul noptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Roberta, nici mie nu-mi pasa ca-s breloc, de fapt asta i-a si placut lui Razvi prima data, ca sunt modelul "papusica"! Cand a aflat a doua zi ca-s cu doi ani mai mare a ramas masca! Nu m-a crezut pana nu i-am pus boletinul pe masa! Hi, hi, hi!
De la 4 la unspe noaptea??? Si io ma plang ca lucram de la 4 la 12? Nasol. Si io eram, ma rog, mai sunt o saptamana, tot la matinalul de stiri, maraton pana la 10, si de la 10 pregari pt. jurnalul de 12. Ce e mai nasol e ca suntem doi editori care avem de pregatit opt jurnale, primul la 5 dimineata. Iti dai seama, ajung la 4 si n-am timp nici de o cafea macar! Chestia e ca eu nu functionez la orele alea si pace. Am colegi care n-ar pleca nici morti de pe tura asta, dar asa-s ei, nu dorm noaptea. Eu incep sa functionez ca lumea de-abia dupa pranz. Ce e mai misto e ca eu mi-am dorit intotdeauna sa lucrez in PR sau intr-o agentie de publicitate, dar am intrat in vartejul asta si nici nu mi-am mai dat seama ca nu-mi place mai deloc. In ultimul timp, ideile mele mergeau tot catre chestii de promovare (emisiuni, oameni), discutam despre site, care e vraiste, in fine...le-am dat idei! Doamne ajuta! Si nu mai suportam deloc sa vad bruturile de la accidente, spitale, crime...asta cu fata din liftul de la Budimex mi-a pus capac. Am fost bolnava in ziua aia.
Carmen, Ianca imi zice "mama Dia", iar lui Razvi, mai rau: Dadash! In plus, mai nou ne alinta si cu "bei" sa "mai", de-mi vine sa mor de inima!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Iaca ma molipsii si io de harnicie,asa ca am facut o tarta cu mere(gravidoasele sa nu se uite la poze)
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762391855046/photo/294928804293725190/25
Noi suntem inca singurele,dar ne-am distrat am iesit afara pe ploaie,acum nu mai ploua asa ca am facut si o tura cu bicicleta
Diana si a mea este mititica dar inca nu-mi fac deloc griji in ceea ce priveste inaltimea,desi si noi suntem mititei,io-s optimista ca a creste
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Pai...dupa carti nu e mititica deloc, adica are 92 cm la 2 ani si 7 luni si ar trebui sa aiba cam 98 la 3 ani, dar copiii din generatia ei sunt foarte inalti fata de ea. In fine...

Lia, uite ce scriai anul trecut...poate te ajuta cu ceva!

baietelul meu la 3 luni si jumatate a avut o faza de anorexie psihica, adica a inceput sa pape tot mai putin, si eu ma impacientam, ii dadeam biberonul fara sa-l ceara de teama sa nu-l tin nemancat (eu l-am tinut pe lapte pana la 4 luni jumatate, nu m-am grabit cu diversificarea in ciuda faptului ca nu a fost hranit la san)....si uite asa sugea cate 50-60 ml si intorcea capul, si eu iar ma crizam si tot asa.....pana m-a luminat pediatra si mi-a spus sa-l las in pace pana urla de foame si sa nu-i mai ofer lapte decat dupa program, iar intre mese doar ceai sau apa de sete. I-am refacut programul, de la care ma abatusem, si a reinceput sa suga toata portia recomandata. Oricum la controlat intai si cand a dedus ca e sanatos fizic, doctorita a spus ca e in stare de anorexie psihica din cauza ca i-am dat peste cap programul de masa si ca tot bagandu-i biberonul sub nas a ajuns la repulsie.

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..nu va stresati cu inaltimea copiilor....se poate interveni pina se definitiveaza procesul de crestere,( aratat prin radiografie de pumn)..asa ca nu mai este o problema!
Liliana..am uitat sa ma duc la fizioterapie
Roberta merci..am inceput de azi!

Mergi la inceput

neatza,mei ce liniste pe aici,se vede ca s-a facut vreme frumoasa afara
Am o dedicatie speciala pentru Noricica,de la potentiala nora
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20070325&ctime=031240
Olivia cand ai timp detaliaza chestia asta cu radiografia pumnului si interventia pentru crestere,car sa fiu si io informata
pupici

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

....Am o banuiala....sper sa nu ma insel ....
Roxana..asa-i ca azi este ziua ta???....La multi ani ...o viata frumoasa....precum ti-e si sufletul!!
..noi trei.

Mergi la inceput

Neatza,io cred tot ce spune Olivia asa ca LA MULTI ANI ROXANA SA FI SANATOASA SI VOIOASA SI SA FI IUBITA!!!!!!
Noi tocmai am fost analizati la sange,la propriu,in grup,toata catedra,ca deh daca noi nu ne-am dus la munte au venit intzepatorii la noi,asa ca bag la greu ciucalata
Meiii am si io o intrebare ,voi cat de des da-ti peshte la cupil si de care,ca io recunosc ca nu-i dau prea des ,desi as vrea, si ii dau pastrav proaspat!
Sa avem o saptamana buna si usoara

aripile mele

Mergi la inceput