Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)
Raspunsuri - Pagina 27
Ana_m spune:
Mirela capul sus . Curaj !!!! Lasa ca trec toate
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
Am venit si noi acasa de 30 min.
am fost la dentist, de abia mi s-a dezmortit acum buza, injectie facuta la ora 10 dim.
Azi a fost ok la gradi., a papat doar fructele.
Am fost la notar: de azi suntem proprietarii ap.
, dar si mai saraci de 3700 Ron, taxele notariale. Noroc ca i-a platit lui Clau o parte din concediu, ca de nu.....
Marco mi-a adormit in taxi, asa ca isi continua somnicul.
Citesc din urma, in timp ce mananc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Acina felicitari matusico!!! refacere rapida Andreei, sa aiba mult laptic si o bebita cuminte.
Cata am si eu ceva cantece de leagan cantate de A. Turcasiu si altele de pe cutiuta. daca vrei le trimit pe mess. Ma anunti.
Dana ma bucur ca tatal tau e acasa, refacere rapida. Si ce fain ca mergeti la cabana
.
vom face poze pt. site, mersi ca ne-ai anuntat.
Cosmi spor la curatenie.
Oachi insanatosire grabnica!!
Irina stai linistita ca sigur de la dinti. Isi revine ea.
Any felicitari pt. mica vedeta-dansatoare!!!
Mirela ma bucur ca dani nu mai are febra. lasa ca scapa de colici, daca terminati antibioticul.
Iar tu....fruntea sus, ca de nu
. Fi optimista, in curand vei scapa de dureri.
revin in alta pauza de TV.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
irinatunza spune:
Dana, i-am facut vineri vaccinul ROR. Celalalt cu antipoilio l-a facut fix la un an.
Am fost afara vreo ora si ceva si cind am venit a papat un castronoi de supa
Cred ca de aici i s-a tras supararea, ca de vreo doua zile n-am mai scos-o afara la joaca , ci doar asa la cumparaturi . Sper sa pape de acu incolo.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
loren@ spune:
Fetele multumesc de incurajari
....gata cintecul..AM NEVOIE DE O POVESTE SCURTA BETON..aveti link sau ceva? HELP!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
cata aici nu te pot ajuta.
I-am facut lui marco paste carbonara si le-a papat singur
. Pun imediat un filmulet.
Nu a mai mancat de mult ou si am zis sa impusc mai multi iepuri dintr-o lovitura
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
loren@ spune:
Daca nu-mi ziceti o poveste va asteapta Capra cu 3 iezi
..varianta scurta!![]()
Bia nazdravana
poze noi
dana_ene spune:
Cata... cateva idei:
Cum a aparut curcubeul
Intr-un colt de lume, exista un mic sat fara culoare. Totul se amesteca in alb, negru sau gri. Pana si oamenii erau gri, chiar si sentimentele erau tot gri sau chiar negre. Peste tot domina o atmosfera apasatoare si trista.
La marginea unei paduri gri se afla un mic bordei in care locuia un mos garbovit de ani, cu o barba lunga si alba. Intr-una din acele zile fara culoare, dupa o ploaie de asemenea necolorata, mosul iesi pe prispa casei sa priveasca cerul si ramase uimit. Sus, chiar de-asupra capului alb, zarea un arc foarte diferit de tot ce-l inconjura. De ce i se parea lui ca arcul nu seamana cu nimic din jur? Pentru ca nu avea nici una din nuantele cu care era obisnuit de un veac.
Curios se intreba:
- Ce sa fie? Ia hai sa ating cu bastonul meu una dintre panglicile de sus.
Zis si facut. Atinse prima panglica si trandafirii din gradina au prins o culoare diferita: erau rosii. Mosului i-a placut culoarea si a continuat sa atinga arcul de sus, care isi scurgea culorile pe pamant odata cu atingerea bastonului. Astfel, toate florile au devenit colorate, padurea era verde, iar soarele si graul din holde, galbene. Doar cerul parca nu a prins inca nici o culoare, insa mosul atinse si panglica albastra, iar acesta se colora intr-un cer senin.
Culorile au inceput sa se aseze si pe obrajii oamenilor posomorati din acel colt de lume, iar acestia au devenit mult mai buni si bucurosi. Acum zambeau si au uitat curand de vechea lume cenusie.
De atunci, curcubeul ca un zmeu,
Se va aseza mereu,
Peste oameni si paduri,
Joc frumos de trubadur...
Cei mai frumosi copii....
Se spune ca intr-o zi o cioara s-a intalnit cu o bufnita. Cum ele se cunosteau de multa vreme si erau chiar prietene si cum se stie ca bufnitele obisnuiesc sa mai manance puii altor pasari, cioara, care tocmai devenisese mama dupa multe asteptari, o roaga pe bufnita sa aiba grija sa nu ii manance puii, pe care ii iubea ca pe ochii din cap. Atunci bufnita o intreaba pe cioara care sunt puii ei, cum arata , ca sa nu cumva sa ii manance fara sa stie. Atunci cioara, cu mare dragoste pentru copiii ei, ii spuse ca cei mai frumosi pui din padure sunt puii ei, ca nu va putea sa ii confunde, deci unde va vedea cei mai frumosi pui sa ocoleasca acel cuib, caci e cuibul ei...
Zis si facut! Intr-o dimineata, venind acasa, cioara isi gasi puii lipsa, semn ca pe acolo trecuse bufnita. Disperata, aceasta pleca la bufnita si, plangand cu foc o intreba de ce i-a omorat puii, caci o rugase sa nu o faca. Atunci bufnita, mirata, ii spuse ca puii din acel cuib erau cei mai urati pui pe care i-a vazut in viata ei si nu si-a imaginat ca ar putea fi ai prietenei sale, caci doar aceasta ii spusese ca sunt cei mai frumosi pui din toata padurea...
Morala e ca toti parintii au impresia ca puii lor sunt cei mai frumosi pui din lume... Si sa indrazneasca cineva sa sustina contrariul!!!!
Soricei la sfada
Intr-o zi soriceii s-au dus la sfada :
- Cum sa scapam de pisica?
- Pai....
- Stai ca stiu.
- Ce? Spune-ne si noua.
- Acum va spun. Trebuie sa punem un clopotel la gatul pisicii si cand vine pisica, clopotelul ne anunta. Ce ziceti?
- Este o idee buna, avem clopotel, dar... cine se sacrifica sa lege clopotelul?
- Cel care a dat ideea.
Vrabia si soricelul (Victor Eftimiu)
Soricelul zise vrabiei:
- Surioara, cat imi esti de draga! Esti tot asa micuta ca si mine si de aceeasi culoare. De cate ori te vad coborand din pom dupa graunte, mi se pare ca sunt eu, cand mi-or creste aripioare.
- N-or sa-ti creasca aripi niciodata! ii raspunse vrabia cu dispret. Eu nu sunt sora ta, si te rog sa nu-mi mai spui asa. Se prea poate sa fiu tot asa de micuta ca tine, sa mananc aceleasi graunte si sa am aceeasi culoare, dar nu uita ca eu zbor, cata vreme tu esti un biet soricel nevrednic. Pe noi nu ne leaga nimic, nu ne apropie macar. Si n-o sa fim alaturi niciodata!
Morala:Am uitat sa va spun ca aceasta convorbire avea loc in stomacul unei pisici.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
loren@ spune:
Daniela mercic din suflet...gata si povestea..acum aleg...pupu mult..
Bia nazdravana
poze noi
monica70 spune:
CATA bafta maine! Daca e concurs de miss
,sigur il iei 
MIRELA inca o data
hai ca mai un pic si scapi!
BOMBO
astept o veste buna! Pune macar cateva poze noi cu Jasmine,mi-e tare dor de ea!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"