Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ana_m... aici sunt pozele http://www.dropshots.com/biancas
Irina..imi pare rau.. Lasa ca trece si perioada asta. Cat despre celalat copil...e cam exagerat atata lichid sa bea un copil asha mic
Merg sa papam si noi ca Dani deja e la nani
Pe deseara.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Alea ce le-am vazut eu ieri la emisiune nu le-as numi deloc mamici frumoase.
Si cred ca criteriul principal a fost sa fii din Bucuresti, chiar daca nu s-a specificat.

Cata o sa cistige pt. ca arata super , iar Bia o sa faca niste nazdravnii . te votez!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Probabil ca s-au axat pe cele din Bucuresti. Azi a fost o mamica din Galati.
Bianca vreau si eu site-ul cu masinuta. Ca am uitat sa-l salvez atunci.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irinutza, oare cand ai facut tu vaccinul Sabinei?
Ai facut DTP-ul si antipolio (adica cel picaturi).
Daca da, sa stii ca unul dintre efectele acestui vaccin este lipsa poftei de mancare si poate sa dureze pana la 2 saptamani.
Daca mai e vorba si de vreo eruptie de dintisori, atunci astea-s motivele pentru care Sabi nu papa.
Stai linistita, isi va reveni ea. Va pup !

Cata, o sa-ti tin maine pumnii. Cred ca majoritatea sectantelor vor fi cu ochii pe tine. Eu te voi vota daca e vorba de SMS-uri. Si-apoi, sa fim serioase, Cata e atat de furmoasa, la fel si Bia, oare cum sa nu castige?

Ah!
Apropo de cantecele de leagan, vezi ca pe mailul nostru comun exista un folder TOATE CANTECELELE. Acolo sunt multe cantecele de leagan.

Bianca, daca zici ca n-ai fost niciodata prin Buzau, te invit. Poate va faceti vreodata drum pe aici si ne vedem .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

iata-ma-s si eu dupa o luuuunga absenta!
am avut casa de asigurari in control saptamina trecuta si a trebuit sa stau pe pozitii, in rst cu noi e totul ok.
am mai citit dar printre rinduri, ca nu pot intra l acalculator decit cind Ioana doarme.
sa va zic ultimele pozne ale fii-mii. Butoneaza mousul ceva de groaza, iar duminica la Gala laureatilor la patinaj a dansat nevoie mare cu esarfa lui maica-sa. sa nu mai zic ca duminica seara m fost in Kids Land in Mall si s-a dat in spectacol-adik a dansat nevoie mare.
da papat papam de toate- azi i-am dat ou fiert moale si i-a placut. ieri bors de cartofi cu legume si urzici- cam astea ar fi noutatile in meniu. Piine cu unt si cu miere am incercat si ii place-asta daca nu isi pune mierea in cap.
Fetele care ati fost la babyexpo...chiar n-a fost nik interesant...?Imi spunea o amica acre a fost din iasi ca si-a luat scaun de masina Ferrari cu 540 ron. Noi avem de la Cam si e bun. e comod chiar, cu spatar reglabil.Sta in el ca smechera si cind opresc masina se bitziie sa o iau de acolo.

Cata te sustinem daca ai de gind sa participi la concurs!Ai sanse dragutza!
Am vazut si eu ceva secvente, da nu se poate sta la Tv cu d-ra. Ca se baga in ecran, asa ca lipsa tv cit e treaza.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Si noi mergem sapt viitoare sa facem ROR, adik Priorix-ul, ca la 9 luni nu l-am facut, am refuzat si bine am facut!
Desi am mers pe schema cu vaccinuri cumparate am facut si noi luna trecuta antipolio oral.sa fie tacimul complet!

mama..s-a trezit fii-mea si face vocalize!!!se joaca cu plusurile si tipa la ele.

poze Ioana-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Any . Erau multe lucruri la babyexpo. Eu i-am luat un pulovaras cu fermoar super. Dar trebuia multa rabdare ca era mult de vizitat. Si cu individul dupa noi a fost putin cam greu. La Iasi se va face la sala sporturilor. Probabil vor fi mai putine firme.
Razvan a invatat sa deschida si sa inchida TV. Nu mai pot sa ma uit linistita la TV.
Ma duc sa-l adorm ca scheauna pe aici.

Mergi la inceput

he he ...ioana mea schimba canalele la greu, si mai noi inchide calculatorul..ceea ce e mai grav.
Cit despre baby expo..se sppunea de anul trecut ca va fi si l anoi, dar....poate anul asta o sa fie sigur! abia astept!

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Va fi sigur. 22-24 iunie la Sala Sporturilor. Am intr-un pliant trecut si apare si pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ACINA,felicitari,sa fie sanatoasa si papacioasa micutza!ce entuziasmata esti,ma bucur pt voi,un asa eveniment placut in familie...
CATA,bafta multa maine,sa-i faci praf.ma oftic de nu mai pot ca nu pot vedea emisiunea,sigur stateam cu ochii cat cepele...sa castigatzi!!!
pupici la toti bebeii nepapacioshi si maraitzi si cucuiatzi!!!!!1
dani nu a mai facut febra,in schimb are colici din cauza antibioticului(maine il terminam) ,iar cu maselele astea o sa innebunim cu totzii.si inca nu se vede nik la oriont,decat umflaturi...
pe mine nu ma intrebatzi ce stare de spirit am....
va pup

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput