Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eeeeee...da se schimba ora la noapte. dormim mai putin.
atunci fug in pat, ca tre sa vedem si un DVD.

va , noapte buna si pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La noi lascutzele se numesc kus-kus
Eu scriu incet sa nu ma auda familionu ca tastez ca binenteles nu am somn.
Am ajuns si noi la la 11.30 si cand am intrat in Alba a iesit soarele si a fost o zi super faina. Dani a stat cam toata ziua in curte la joaca...i-a placut. A dormit 1 ora s-a trezit si iar in curte. Ce fain e pt cele care au casa ca macar copii stau la aer si prostii prea mari nu au ce sa faca afara.
Dani a fost super cuminte, toata lumea mi-a laudat copilul ca e cuminte si nu am treaba cu el..chiar ca nici nu am avut. Am observat ca ii plac cainii dar nu vrea sa puna mana pe ei, la un moment dat unul din caini a venit la el sa il miroase (mancase gratar cu pireu) si el repede s-a tras sa nu cumva sa il atinga cainele A mancat bine, la 21.30 la-m culcat si de atunci nici nu s-a miscat in pat
Maine dupa masa plecam acasa...ce pacat.. as stai aici vreo sapt ca imi place f mult, mai ales ca aici imi petreceam toate vacantzele si plus ca aici m-am nascut , doar cand am avut 2 ani ne-am mutat la Mures.
Am intrat sa dau raportul si merg la somnic ca si asha o sa dorm cu o ora mai putin. Dani e tot umflat la obraz, l-am dat cu fenistil dar inca cam degeaba. Azi a si cazut o data si s-a lovit cu obrazul de beton..a plans dar nu mult dar s-a si julit la fatza putin. pana se insoara ii trece
Noapte buna tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Merg si eu la nani,ca-s zombie ... de multiplicat,care veniratzi cu ideea asta ca ne-am drogat de tot
BIANCA ca bucur ca v-ati distrat
Noapte buna!!!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mi-am facut cont pe drop si am pus pozele. Sa vedem daca merge :
http://www.dropshots.com/ana_m

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana in sfarsit! pozele.Mi se pare ca deja cam poti sa ii faci coditze si Clarei,nu?
Hai ca plec la nani,acum ca am vazut-o si pe Clara in excursie !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

V-am dat de lucru

Ana_m frumoase poze.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza....mai da greu va treziti...
Noi ne-am trezit la 8.30 dupa ceasul nou...Dani si-a baut laptele si acum e in curte la joaca. Ieri a mancat o floricica si l-am certat si apoi nu a mai avut treaba cu ele...
Ana..super pozele
Ali, Moni, Giova restul.., merg sa ii spal pe maini ca e ca purcelu sa ii dau o portocala.
Ce murdari sunt copii care stau toata ziua afara in curte, cred ca ieri l-am spalat pe Dani de cel putin 5 ori pe maini
O duminica frumoasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ana_m ma bucur ca ai pus poze. imediat ma uit la ele.
Bianca am auzit ca e vreme faina in Alba. Ieri la noi ploua, acolo era soare. Bunica ta are internet?
Ce fain ca se distreaza si ca-i place lui Dani la curte.

Aici e vreme faina, dupa pranz vrem sa iesim si noi prin parcuri.
De luni intr-o sapt. vom avea .
De la Passat am ajuns la Mondeo, dar ca si clasa sunt la fel de mari, costa mult mai putin, e noua, garantie 3 ani si are dotari faine. Cand om avea bani ne voom lua ceva mai de firma.

Merg la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Buna dimineatza! Eu sunt la cafea si micul dejun la ora asta
Dia s-a trezit la 7 ,pe urma a adormit pana la 11,30 .Deci si noi la fel.Acum am imbracat-o cu rochitza,i-am facut coditze si e la operatiunea papat.Sa vedem cat isi lasa coditzele Da' important e ca le-a lasat cat i-am facut poza
Aici e o vreme super,deci cred ca azi iesim.Presupun ca de aia nu-i nimeni prin zona ,ca e lumea pe afara
Bianca pai nu stiu ce-o sa faca Diana la nisip de exemplu,ca la mancare,cum se pateaza pe manutza,cum o intinde si oracaie pana o speli Si cum vrea sa pape singura,normal ca se pateaza tot timpul.E enervanta
Din pacate nu i-au trecut de tot mucii,tot mai se aud,chiar daca nu mai curg
Cam atat la ora asta.
O duminica placuta!

Mergi la inceput

Mai m-am prins de unde i se trage Dianei cu "du du ... do do" !
Pai mami s-a jucat ieri cu ea cu elasticele alea de par si cum va ziceam ii arata ... unu si doi. Ea ramasese cu legatura elestice de par = do do do (doi) (ca "unu" e mai greu de pronuntzat decat "doi" ) si cum se tot plimba ieri cu ele ... de aia tot zicea do do du du ... de m-a innebunit de cap!
Acum am sunat-o pe mami la telefon si cum i-a auzit vocea a ridicat doua degete in sus ... si a inceput "do do do"
Asa m-am prins
Zice mami ca vrea sa mergem dupamasa impreuna cu Alessia et comp la o manastire la marginea orasului unde e o curte foarte faina cu iarba,sa zburde fetele in voie Cam ducem lipsa de parcuri in Arad ,doar pe malul Muresului sunt en gros .Si acum au daramat trei foste mari fabrici si vor construi 'nspe mii de mall-uri ,da, un amarat de parc nu se indura

Mergi la inceput