Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ce sa-i mai spunem, ca eram amandoi calare pe copil, sa vedem unde s-a lovit ca se batea cu palma de cap. pai te cred si eu ca e rosu in 2 parti. Bine ca nu si-a facut cucui, ca doamne ce a sunat.
Vai ca-mi venea sa o caut prin tot Mall-ul si sa o iau de plete.

Marco inca nu doarme. Ca a adormit dupa cazatura cam 40 min. si acum incearca Clau sa-l culce dar el se joaca cu parul lui de pe piept .

Moni ai dreptate. Eu cam fac totul in casa. Clau daca vine la ora 21 ce naiba sa mai faca?
Irina bravo Sabinutei.

revin imediat.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ce is alea tascutze?

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TASCUTZELE sunt bucatzele mici ,patrate,de aluat.Aluatul din care se fac taitzeii.Doar ca taiati altfel. Cred ca am explicat de minim 20 de ori pana acum Si fiecare model cam are o denumire ,ca la italieni,nu? Mai sant niste chestii rasucite care se numesc garteni Eu prefer galustele din gris oricarui aluat ! Vad ca Diana e cam banatzeano-bihoreanca cu aluaturile astea in supa ca tare ii plac

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Mai nu stiu altii cum sunt,da' eu tocmai am terminat cana de lapte si iar mi-e pofta de ceva Si nici macar nu-s inainte de ciclu,ca nu de mult s-a terminat.
Cred ca mai bag baton si beau niste apa ,nu ma mai apuc de mancare serioasa,ca-i prea de tot

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Ok m priceput , stiam ca ai mai "tradus" o data dar nu am retinut ce sunt la noi numai taietei , fidea si leste sunt.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si la noi in Alba tot taitei se numesc. dar pe-aici tascutez le zice.

Doarme si piciul meu de 15 minute.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Fidea prin zona nu se zice,eu stiam ca asa se zice literar la d-astea.Iar de leste habar nu am.Si eu mai patesc asa,am mai auzit diverse regionalisme,dar mai uit si eu explicatiile
SILVI ce faci? Cum mai e Alain? Tot neastamparat?

Mergi la inceput

MARAKI tu lucri si duminica? Mi-am amintit ca se schimba ora,iar o fi intuneric cand plec la birou

Mergi la inceput

La noi taieteii sunt patrati, cerculete sau diverse modele dar sunt mici , fideaua e aia subtire si lunga iar lastele sunr ca fideaua dar mult mai groase.

Ma pun sa ii mai caut la frate-mio muzica aia ... e de oameni anormali nu stiu ce io placea...dar a zis ca pentru ,in masina ii tre apoi sa conduci pe muzica de aia.....

ali

Mergi la inceput

M-ati capiat de tot si pe mine
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070325&ctime=000317

Mergi la inceput