Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
patriciaRO spune:
Noi am folosit batista bebelusului cu mare succes. Curata tot din nas. Adica trage bine...
Nelia, mistoace filmuletele...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Cum adica sa ii bag in fund apa cu usturoi?!?!?!? Aoleo! suna bina ca idee ca scapa de oxiuri dar nu ii ustura in fundulet? si ce concentratie se aplica si cata apa se baga?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
simona_filipas spune:
Sa va spun care a fost pranzul lui Dragos?

...un colt de paine si apa.A refuzat vehement 4 feluri de mancare.So...doarme cu burta goala
.
Ma dispera greva asta a lui

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
ralwka spune:
Monu, nu cred ca ustura, Iulia n-a plans. Eu am pus cum mi-a zis Tina, la 100 ml apa fiarta si racita, 4 catei usturoi, am strecurat si i-am pus cu o pompa pt nas. Repetam figura azi.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

ralwka spune:
I-am facut clisma (ca pana la urma asta e) dupa ce a facut kk.

monu spune:
stati asa sa pricep si eu. pai ce fac cu usturoiul? il pun intreg in apa fiarta ii las acolo ceva minute si strecor? ii pisez? ce fac cu ei?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ralwka spune:
Eu am facut asa: am fiert apa si am racit-o putin, am pisat usturoiul, l-am lasat pana s-a racit apa (era calduta), am strecurat printr-un tifon si gata, tzusht cu ea in fundulet.

monu spune:
am inteles acum. si de cate ori se face asta? cate zile?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ralwka spune:
Tina, am vazut site-ul, nu tot pt ca am probleme cu net-ul. E facut cu foarte mult bun gust, imi place foarte mult, visam si eu intr-o perioada sa ma ocup cu asa ceva dar a ramas doar un vis... Mai pot sa fac nunta o data? Cred ca tare frumoasa ar iesi daca as mai face-o si ar fi organizata de voi. Felicitari si multa bafta!
Incerc sa vad filmuletele Neliei, dar am un net tare nesuferit azi...
Bea, despre ce filmulete ale lui Elisor vorbesti? A pus ceva nou si mi-a scapat?

ralwka spune:
Monu, aici chiar nu stiu ce sa zic... Cica pana elimina intrusii... eu voi mai face inca vreo 2-3 zile dupa ce nu voi mai vedea urme in pampers. Cred totusi ca trebuie repetat pentru ca ouale stiu ca nu se distrug, deci trebuie eliminate si astea...