Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

La multi ani ,cu o mica intarziere ,micutilor CRIS(Irinusha) si SERGHEI(Inaioana)!!!!Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti mult,mult noroc in viata!!

Nu am mai intrat cam de mult,dar am fost putin ocupata.Mi-am dat demisia,asa ca nu voi incepe serviciul asa cum speram initial.Mai stau inca un an acasa cu Luca apoi voi mai vedea.

Gasiti poze de la petrecerea aniversara a lui Luca,dar mai spre sfarsitul albumului,de la poza"Am facut bubita"pana la sfarsit.Imi pare rau,dar nu am stiut sa le separ de restul albumului
Revin maine cu povestiri de la petrecere.

Mergi la inceput

Vai ce pustietate pe aici!!!Speram sa mai gasesc ceva noutati despre voi,dar se pare ca sunteti cam ocupate.Nu-i nimic va mai zic eu cate ceva.

Cum spuneam i-am serbat ziua de nastere lui Luca.Am invitat acasa inca patru copilasi cu tot cu parinti:doua fetite gemene si doi baietei.Ca varsta sunt aproape de o seama cu Luca.S-au distrat de minune,a fost un adevarat circ,au intors casa cu fundul in sus,au tipat,s-au fugarit,de mancat nu prea au vrut(cu exceptia lui Luca care a bagat la greu).Le-am ornat camera cu baloane,cu bannere,au avut coifuri,ochelari si fluiere de hartie,desi nu prea le-au vrut preferand sa ma scotoceasca in sifonier si in sertare.Luca a fost foarte incantat cand am adus tortul cu lumanari aprinse si i s-a cantat la multi aniLa ora 9 seara sa terminat tot tambalaul si m-am ales cu o mare durere de cap dupa atata scandal.Dar una peste alta picii s-au distrat de minune.

Spunem prezent pentru intalnirea de marti.Noi putem sta pana la ora 13 asa ca stabiliti voi o ora de intalnire.

Luca mi-a facut figura azi si mi-a facut o alergie urata la un aliment(nu stiu care,dar cred ca ou)I-au iesit cateva bubite care il manaca ingrozitor si pana maine or sa se faca buboaie cu coaja.Am mai patit-o odata si deja stiu la ce sa ma astept.Am fost la doctor si suntem pe tratament.Pentru ca mai facut si altadata forma asta de alergie doctorita ne-a trimis sa facem si un test de geardia,dar sper din tot sufletul sa nu fie asa ceva.Va tin la curent cu mersul.Daca maine dimineata imi face kk fara supozitor(ca nu are voie la analiza)pana miercuri am rezultatul.

Haideti fetelor mai veniti cu noutati despre voi si piticoti.Daca si maine intru si vorbesc singura pe aici ma supar pe voi si va pedepsesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Buna dimineata,va invit la o !
Miki-La multi ani! pentru Luca,sa creasca mare si sanatos.Sper sa-i treaca alergia.
Lui Cristian ii ies dintisorii de sus,Are 2 umflaturi albe ca niste gogosele,e asa dragut cu ele! Ma bucur ca nu e nici marait,nici febra n-a facut,deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si de la mine.

Eu am baut cafeaua de la 7(vorba vine, ca nu-mi place), iar acum scriu de la servici. Nu prea am timp sa intru, cand am putin timp va citesc doar .

In legatura cu intalnirea, nu stiu daca pot ajunge, si oricum nu mai promit, daca pot, vin fara sa mai anunt.

Mai fetelor, unde pot face o ecografie celui mic, aveti idee? Doctorita de familie mi-a spus ca in Ploiesti nu-i nimeni care sa faca la copil asa mic, dar e vorba de un control de rutina, oare asa sa fie, chiar nimeni sa nu faca? Cred ca pana la urma ma voi duce la Panaceea, la dr Popescu, sa vad ce spune ea, stiu ca-i buna, am fost la ea si cand eram gravida (la recomandarea ta, Medeea, daca mai tii minte)

Miki, vezi, am scris ca sa nu te superi!

Nusicasieli, la ce stomatolog ai fost, unde?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Scuze, vedeti ca graba strica treaba?

Vroiam sa scriu Nana, la ce stomatolog ai fost?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Am dus azi proba la laborator si astept maine rezultatulSper ca Luca al meu sa nu aibe nici un fel de intrusi si sper ca testul sa fie elocvent din prima(asa cum mi s-a zis).S-a mai confruntat cineva cu tipul asta de alergie.Stiti cumva si la ce varsta se pot face testele pentru alergii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, revin dupa alergatura in cautarea unei crese!!!
Nana, ma bucur ca s-a terminat cu bine! Si noi am facut mereu vaccinurile din farmacii si suntem foarte multumiti ca nu a avut nici un fel de reactie negativa la ele.
Gabi, esti o draguta... Eu cred ca fiecare copilas se dezvolta in ritmul lui, nu-ti mai face griji.
Nusica, poate ajungi la intalnirea de pe 15 mai!
Miki, de ce ti-ai dat demisia? Intr-un fel e mai bine, ca stai cu Luca acasa! Si Tea face alergie la ou, bubite mici, si la carnea de pasare din magazin, depinde de la ce ferma e... Bafta multa, sa nu fie ceva grav si sanatate!
Crys, iti doresc nopti linistite!
Roxana, am trimis-o pe o prietena la Dr. Popescu si a chemat-o la ecograf undeva in spate la Omnia, poate si-a deschis cabinet, cine stie?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Luca Angelo, baietelul surorii mele, implineste maine doua saptamani! Inca nu l-am vazut, pentru ca nu locuiesc in Romania, dar pun poze cu el, sa il vedeti.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Roxana, eu am fost cu Ilinca pt ecografie la Mediurg, iar recomandarea a fost pt dr(el) Ionescu sau dr. Romosanu...am ajuns la dr (ea) Romosanu

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Buna fetelor!
In sfarsit reusesc sa mai intru si eu pe forum!De cele mai multe ori nu ma lasa Maty, iar ieri cand am reusit sa o "pacalesc" nu mi-a mers netul!Noi avem netul de la UPC si cand ne este lumea mai draga ne mai fac astia cate o figura...
Gabi, sunt convinsa ca la Sala Sporturilor este mai frumos, este mai aerisit parcul si mai liber numai ca eu nu am cum sa ajung acolo asa ca noi ne limitam sa iesim tot in parc, in spatele pietei.
Fetelor, am si eu nevoie de o parere.Pt botezul fetei am gasit un local mai mic si intim, mancare buna, curat, la toaleta impecabil, dar meniul costa 90 ron - 3 feluri de mancare.Mie si sotului meu ne-a placut tare mult si acolo am hotarat sa mergem, nu am mai cautat alt restaurant, insa mama mea zice ca este cam scump ...Cele care ati facut recent botez sau stiti care mai sunt preturile va rog sa-mi spuneti parerea voastra.Stiu doar de pretul de la Royal Draghici despre care mi-a spus Gabi, in rest nu am gasit pe nimeni cunoscut sa-mi dea informatii.
S-a trezit fata si plange sa-i dau sa manance asa ca ma duc la datorie :)

Raluca si Maty

Mergi la inceput