Pitici de Ploiesti 3
Raspunsuri - Pagina 28
Medeea76 spune:
Gabi, Tudor e dulce foc, imi pare rau ca nu am stat mai mult, sa il jumulesc si eu putin
. Poate reusesti sa vii cu el la urmatoarea intalnire...
Mada, ce face Edy, ce ti-a spus pediatra? (Dr. Adam, presupun)
Ce parere aveti de o mare intalnire marti, 15 mai?
Sau daca nu, veniti cu propuneri (pentru zi si ora), mi-ar placea sa ne vedem in numar cat mai mare, mai ales ca acum sigur va fi soare.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Madachan spune:
Acum doarme.Nu si-a putut da seama din ce cauza a facut febra. CEl mai probabil de la ochisor(a cazut cu ochiul de coltul peretelui),are o mare vanataie.S-ar putea sa se retraga hematomul si de aceea sa faca febra. Mi-a spus sa-i dau nurofen doar,ca nu are rost sa-mi dea antibiotic,si maine la ora 13 sa ma duc la dansa la cabinet la policlinica de la CIna. Da,era dr Mihaela Adam. Foarte,f. amabila,mi-a placut mult de dansa,nu s-a grabit deloc,l-a consultat amanuntit( edy a urlat toata consultatia). daca nu mai face la noapte febra nu ma mai duc maine. Oricum este de retinut pt viitor ,daca o sa mai am pb(si sigur vor mai fii) o sa ma duc tot la dr. Adam. O recomand cu placere!
Despre intalnire este ok marti.Noi venim...
Editez sa corectez greselile ca m-am grabit.
EDWARD 29.11.2004
poze->
LauraNicole spune:
Buna dimineata tuturor !
Medeea , iarta-mi linistea dar in ultimile nopti am lucrat intr-o nebunie si eram mult prea obosita sa mai scriu ceva dar n-am uitat .Am o rugaminte , cum trebuie sa fie tricoul ala in afara de alb?ce masura , ce grosime , si ce-i mai trebuie in afara de ala si de bentita?Incerc sa-i fac rost din alta parte si sper sa mi le poata trimite la timp pentru ca , daca reusesc , vor fi trimise din Anglia .
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html
nana72 spune:
Buna fetelor, nu am mai citit de multicel dar acum am recuperat. Va felicit pentru ceea ce faceti sunteti deosebite, de aia nu ma rup de calculator si fac tot posibilul sa stau la curent cu ce faceti voi. Eu am niste probleme cu dantura dar foarte mari. De 2 saptamani stau in dureri cumplite. Pana la urma mi-a scos jumatate de masea, cea care nu era buna (zice doctorita) si ceea ce mi-a ramas vrea sa faca o lucrarea pe ea. (curios, nu? sa faca o lucrare pe o jumatate de masea nici eu nu am mai auzit, dar am mers pe mana ei) Numai ca m-am umflat si ma doare rau in continuare si i-au antibiotic si... si... azi m-am decis, o rog sa scoata si cea mai ramas si gata sa scap de durerile astea odata. Am avut mare noroc cu parintii si o prietena care ma ajuta cu copii ca altfel nu stiu cum ma descurcam. Tineti-mi pumnii azi ma duc iar sa ma anestezieze si sa-mi scoata restul ca nu mai suport. Sper sa ma intalnesc cu voi si sa fim bine si sanatosi toti.
Trec prin momente dificile si nu pot fi alaturi de voi la proiect, din pacate, dar am sa fiu data viitorare . Medeea esti chiar deosebita si as vrea sa te cunosc mai bine, felicitari
nana
Medeea76 spune:
Mada, sper ca Edy e bine acum, stiu ca Dr. Adam e foarte buna, eu insa ultima data cand am facut programare la ea, am facut degeaba, pentru ca trebuia sa plece la spital si eu am ramas cu buza umflata, cum se spune, pentru ca cei de la Mediurg m-au anuntat cu o jumatate de ora inainte de programare sa nu mai vin... Asa ca tot la Dr. Olteanu am ajuns, care e buna, nu am ce spune, dar m-a enervat ca mi-a spus ca fata e slaba, desi nu era
.
Laura, imi pare bine ca esti ok, eram putin ingrijorata ca nu ai mai dat nici un semn... Ce face prietena ta? Despre tricou, trebuie sa fie marimea "M", alb, simplu (nu cred ca ar fi o problema sa aiba vreun imprimeu pe el, ideea e sa fie alb, sa nu se incalzeasca in el), probabil ca nu trebuie sa fie gros, tot din aceleasi motive, si trebuie sa fie cu maneca scurta. Bentita e special pentru alergat, sa nu ii intre parul si transpiratia in ochi, tot alba trebuie sa fie (cu sau fara imprimeu).
Nana, multumesc mult pentru aprecieri. Imi pare rau sa aud ce probleme ai, iti doresc sa ai putere multa si sa te faci repede bine, ca sa ajungi la intalnire.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
crys3000 spune:
Medeea-multumesc pentru sfatul despre doctorita Popescu,si eu am facut ecografie la ea si intr-adevar e foarte draguta.Nu stiam ca lucreaza si la Judetean.Sper sa ajung la intalnire desi pica tot cand e schimbul 2 sotul,nu mai promit nimic dinainte.
Nana-cum te mai simti? Stiu ca e groaznica durerea de masea asa ca-ti tin pumnii sa-ti revii.
Mada-cum se mai simte Edi?
nana72 spune:
Buna fetelor, gata am scapat de toata maseaua. A fost cumplit ieri, din cauza infectiei nu a avut efect deloc anestezia si mi-a scos maseluta... "pe viu". Am avut o dupa-amiaza cumplita , nici nu stiu cum am condus masina pana acasa. Dar a trecut... ma mai doare si acum dar e mai bine. dar sa vorbim de lucruri frumoase... se anunta un week-end caldut asa ca... ce faci fetelor pe unde mai mergeti la iarba verde? Azi invata copilutii (recuperare) dar dupamasa?
Eu... stau cumintica acasa, pleaca sotul o fuga pana in Germania si cred ca am sa ies dupa-masa pe la Sala Sporturilor.
Uitam sa va spun... fetele cu bebei mici, i-am facut Amaliei vaccinul de 6 luni dar l-am cumparat de data asta. Credeti-ma pe cuvant nu febra, nu durere nu moleseala. Fata mea a fost super. Il recomand din toata inima, faceti un efort si cumparati vaccinurile ca sunt mai complexe si mai usor de suportat.
Ati baut cafeluta? E 9,20 dimineata... eu o savurez acum... mai bea cineva cu mine?
nana
p.s. fatima ce mai faci... nu mai stiu nimic. Eva e bine?
gabi78 spune:
buna tuturor!
asa cum am vazut deja v-a spus Medeea ca am fost la Forest. Ce sa zic...un om singur, o casa de om singur. Este neingrijit, dar curat si asa cum va spunea si Medeea chiar a fost uimit de gestul nostru. Sper sa putem sa il maiajutam..poate.. cine stie?
raluca.m eu de abia acum am intrat si am vazut mesajul tau. De ma bine de o saptamina m-am "mutat" la Sala Sporturilor cu plimbarea. Este mult mai multa linistie si aer mai curat parca. Oricum mai ies si pe aici ca uneori imi e lene sa ma duc pina acolo, chiar daca ma duc cu masina. Ca reper eu am ochelari si suvite blonde si carutul lui Tudor este gri cu portocaliu. Asa ca daca ma vezi prin parc ... eu sunt! In pprincipiu eu ies pe la ora 3 dupaamiaza
Medeea multumesc pentru compliment, asa sunt toti copii cind sunt mititei. Teea insa ma uimit! Si acum o sa vezi si de ce. Te intrebam pe drum daca merge, sta in picioare si d-astea si mi-a i spus ca nu sau nu prea, si apoi am vazut-o ca e cau titirez si cum simte ca sta pe fund vrea iar in sus. Eu am o finuta care sapt. viitoare implineste 1 an. si acum vine intrebarea pe care v-o adresez tuturor celor cu copiluti mai mari: Este normal ca pina acum nici macar sa nu se ridice in picioare? Sta in fundulet, dar in picioare nu sta decit bine sprijinita, practic o tine cineva nu ca ar avea ea dorinta sa stea. Va rog sa va da-ti cu parera ca eu imi afc griji. (chiar daca parintii copilului nu au nici o treaba)
Va pup pe toate
aaa si de intilnire... ce ziceti de Sala Sporturilor
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
geliza spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Este normal ca pina acum nici macar sa nu se ridice in picioare? Sta in fundulet, dar in picioare nu sta decit bine sprijinita, practic o tine cineva nu ca ar avea ea dorinta sa stea. Va rog sa va da-ti cu parera ca eu imi afc griji. (chiar daca parintii copilului nu au nici o treaba)
Va pup pe toate
aaa si de intilnire... ce ziceti de Sala Sporturilor
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
DACA COPILUL NU ARE ABSOLUT NICI O PROBLEMA (NEUROLOGIC E DEZVOLTATA NORMAL)...scuze de caps locks.....poate sa fie ea mai lenesha....eu experimentez pe ambii mei copii incetineala asta....stiu copil care este absolut normal si la fix un am a mers singur de-a bushilea iar in picioare la 1 an si 3 luni...iar mara mea a mers in picioare la 1 an si 3 luni iar in4 labe, deloc....si se pare ca si Ilinca va fi la fel ca nu da semne ca ar vrea sa se ridice singura
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
nusicasiely spune:
scuze,fetele ca nu ajuns joi.de fapt nici nu am mai intrat,ca joi atunci ne-a programat la vaccin si dupa aia a tot avbut febra si a fost tare maraita.puls ca sotul meu a facut un accident acum 2 luni si i-a luat carnetul pentru 3 luni si suntem la mana altora sa ajungem peste tot.am uitat sa va zic,ca eu de fapt acum stau in ploiestori si trebuie sa merg cu rata sa ajung la bariera bucov si apoi pe jos.si imi e greu.imi pare tare rau ca nu am putut ajunge.imi cer scuze ca nu am reusit sa ajung pe net sa va anunt.