Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

roxana c. te rog mult, da-mi nr. de tel. al dr. Cernat, cred ca e cu programare...
clyo, incerc totusi sa merg pe un doctor in ploiesti, ca am un program cam nasol, sa pot ajunge si in Bucuresti, ma intelegi?
VA PUP MAMICI SI VIITOARE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafea!!!!

Mai noi,Edi se trezeste de la 6 si-mi cere laptic.Copii vostrii tot asa matinali sunt?

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna dimineata , buna cafeluta... si noi suntem matinale, Amalia se trezeste la 6,30 fix zici ca-i ceasornic si mie mie asa somn.... si ea rade si gangureste in patut de nu ma lasa sa dorm.
Legat de dr. neuropsihiatru - eu o stiu pe Dr. Toma de la Petrolu si e buna dar nu stiam ca e si la particular ca am stat odata la spital la o coada.... unde e cardiomedica sa stiu si eu unde mai practica.
Noi mergem joi la dr. Stanciu la Bucuresti. Speram sa fie ok cu puii mei. Amalia e mai bine cu nasucul dar mi se pare ca face kk cam des... o fi de la medicamente ca alimentatie... nu am schimbat nimic. Ce credeti? medicamentele pot influenta scaunul bebelusului?
nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

NANA,si Cristi avea scaunele modificate cand ii dadeam prea mult tratament,asa ca nu te speria..Cardiomedica este pe republicii,langa Eurolines daca stiti,intre Al medica berlin si statuia lui mihai viteazul.nr.de tel 543021.dr.toma este decat vinerea si trebuie programare .va pup pe toate,pe printi si pe printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

buna dimineata la pranz!noi tocmai ne-am culcat din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, vreau sa va intreb (eventual pe cele care stati in zona vest, dar si pe celelalte), l-ati vazut vreodata pe tipul ala gen Forrest Gump, cu barba si plete carunte, care alearga ore intregi fara oprire pe la Coca-Cola, Podul Inalt, Strejnic si in general centura Ploiestiului?
Va intreb pentru ca acum cateva zile am stat de vorba cu el, il cunoasteam de acum 10 ani, de cand lucram la Radio Contact si i-am luat un interviu pe atunci... E maratonist, cu multe, multe premii 1, a reprezentat Romania si in strainatate... De obicei alearga maraton clasic (42 de km), dar a alergat si 100 de km. Ca premii insa, uneori sunt bani, uneori nu. Ceea ce m-a impresionat insa pe mine a fost ca acum cateva zile l-am vazut cautand mancare la gunoi!!! In 2007 a primit un tricou de la Radio Contact si ani de zile l-am vazut alergand imbracat cu el... Am stat mult de vorba cu el si sunt hotarata sa il ajut cumva (de exemplu in mai va concura la Sighisoara si trebuie sa isi plateasca singur cazarea si masa), ma gandeam daca aveti haine de la sotii vostri de dat sau sa ii cumparam cate ceva de mancare (ulei, cartofi, dintr-astea), sau chiar sa ii dam ceva banuti, nu stiu, puteti veni cu ceva idei?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Fetele, vreau sa va intreb (eventual pe cele care stati in zona vest, dar si pe celelalte), l-ati vazut vreodata pe tipul ala gen Forest Gump, cu barba si plete carunte, care alearga ore intregi fara oprire pe la Coca-Cola, Podul Inalt, Strejnic si in general centura Ploiestiului?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

????? nu nu l-am vazut niciodata....si trec destul de des pe-acolo

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

nici eu nu l-am vazut nicioadata.eu vreau sa ajut,dar la haine ce numar poarta?ca sotul meu e slabut,pe undeva pe la marimea 40 la camasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

L-AM VAZUT IERI DIMINEATA ,PE LA ORA 9 JUMATATE CHIAR LA PODUL INALT,MA DUCEAM LA KAUFLAND.A FOST PRIMA OARA CAND IL VAD,DAR MI-A ATRAS ATENTIA........IMBRACAMINE CHIAR AM DE LA SOT CARE NU LE MAI POARTA DAR SUNT INCA FOARTE BUNE.DAR ...CUM FACEM?
edit-scuzati caps-ul dar nu mai sterg

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

am si eu o intrebare pentru fetele cu bebei mai mari de 6 luni.e am inceput diversificarea la puiuta mea de 5 luni jumate si deja papam piure de fructe,cereale si piure de legume,mai exact de morcov,pentru ca nu ii place cartoful.ce alta leguma pot sa ii dau,inafara de astea?cand se da spanac?dar dovlecel pot sa ii dau?cand pot sa ii dau suc de sfecla rosie?sau piure de conopida?

Mergi la inceput