Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Buna ziua si de la mine, dupa o pauza cam lunga, plina de belele

de toate felurile. Nu am avut timp sa mai citesc, decat pagina curenta.
Am intrat doar sa-i spun lui ALE ca-i tinem pumnii sa fie bine. Sanatate Ale si putere sa treci peste perioada asta grea
.
Sper sa aveti o saptamana buna si linistita.
Ana
15+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Berarpiri spune:
In sfarsit m-am linistit si eu ca bb e bine.Am fost la prima eco,si pe cat m-am asteptat sa fie de rau(ca nu o sa mi se explice nimic),pe atat a fost de bine.Acum va inteleg pe cele care povesteati despre prima data cand l-ati vazut pe puisorul vostru.Este o emotie pe care nu o pot descrie in cuvinte.La inceput dormea bb meu si mi-a zis doctorita sa tusesc,sa vedem daca nu se trezeste.Si s-a trezit.S-a intins,cat e el de marisoooor,apoi s-a culcat la loc.Cand l-am vazut mi-au dat lacrimile,am fost foarte fericita.Doctorita a fost foarte draguta,mi-a aratat cum isi tinea manutele,piciorusele,am vazut inimioara cum ii batea,apoi a dat drumul la sonor,si am si auzit-o.Sunt f. multumita.A zis ca totul e normal.Caputul are 23mm,lungimea lui bb e de 68mm,si inimioara are 148 batai.Mi-a dat si 3 poze cu bb.
Mi-au zis ca dupa calcule am 12 saptamani si 3 zile,si ca bb arata de 12 saptamani si 6 zile.Deci,ei calculeaza de la UM saptamanile in timpul sarcinii.
ALE ma bucur ca e bine bb tau.Vei vedea ca va fi bine,fii optimista!
berarpiri
12+
berarpiri
Berarpiri spune:
Am uitat sa va spun bine ati venit MIRILUTA si MURESANDOLI!Sa aveti o sarcina usoara si fara probleme!
berarpiri
12+
berarpiri
mihailescu teodora spune:
Ale,scumpa de tine!!!!Esti tu prea modesta!Esti o dragutza si-o scumpica;plus de asta in ce situatie disperata te aflai,nu stiu cui i-ar mai fi ars de ,,cochetareala''.Iti multumesc oricum pt.aprecieri!
M-am bucurat enorm cind ai iesit si ne-ai spus ca bb e bine!
Si sa-ti mai spun un secret,Tutu a vorbit la telefon despre tine cu altcineva!
Roxana_G,ma bucura sincer decizia ta de a renunta la amniocenteza!Sunt asa de controversate rezultatele la triplu test,incit nici nu mai stiu ce sa cred.Inclin sa nu-l fac.Sa vedem ce zice si Tutunaru!Eu am avut si trat de sustinere cu Pregnil,care e HCG,si tre' sa mai fac 1 inj.azi,ultima sa nu influenteze b-HCG-ul de la TT!
Eu sunt f fericita,BB si-a incintat mamica cu tumbe si cu scarpinici la okisori,cu suptul degetzelului...un simpatic!
Am 11 sapt,bb a recuperat cresterea,era in urma cu 3 zile,dar azi crescuse in grafic,si pliul nucal 1.31 cm.Tutunaru a zis ca e super,maximul e de 3 cm!
Sunt extrem de linistita si de multumita!
Va pup pe toate,si va doresc o zi insorita(nu cit se chinuie soarele asta)!
Teodora
10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Sabina spune:
Ale, ce bine-mi pare ca esti mai bine!!
Mai, te-am vazuit in poze, esti atat de frumusica, te rog sa nu te mai desconsideri!!
Stiu ca necazu are darul de a intuneca oglinzile
. da nici chiar asa:)
O imbratisare de la noi (adica si Sofia si Anastasia) si somn usor 
Bun venit noilor gravidute!!
sarcina usoara in continuare.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
myral spune:
Ale totul va fi bine de acum incolo doar sa stai cumintica in pat.Flavia de ce nu e bine sa folosim epilatorul? Eu chiar azi m-am epilat
Berapiri ma bucur ca si tu l-ai vazut pe bebe si e bine.Bun venit Miriluta si Muresanloli!Myral
16+
devylla spune:
Bravo Ale!
Ma bucur tare ca e bb cuminte si vioi la tine in buritca!!!
Lasa ca trece si perioada asta urata,uite suntem toate alaturi de tine!
Sabina Y.
15+
japonia prin ochii unui amator
tomasa spune:
Ale, ma bucur mult pt. vestile bune. Stai cumintica pana maine. O sa vezi ca te va linisti foarte mult gandul ca ai cerclajul facut. Plus ca eu chiar cred ca ajuta mult, nu numai psihic, desi nici aspectul asta nu-i de neglijat. Trebuia neaparat facut ceva in cazul tau, ma bucur mult. Va fi totul bine!
Roxana, mai bine ar fi sa fie infectia veche si sa n-o mai am in prezent. Adica sa o fi facut candva in astia 2 ani dintre cele doua sarcini. De fapt bine ar fi fost sa n-o fi facut deloc, dar daca n-am de ales si trebuie neaparat sa o fi avut
, prefer sa am doar anticorpii si mi-as dori un IgM (infectie recenta) NEGATIV si o secretie si mai negativa.
Slippers, ce ati patit? Sper ca sunteti ok cu totii.
Berarpiri, felicitari pt. eco. Cred si eu ca esti emotionata!
Sabina, mai, pana nu stii sigur nu-i mai zice baiatului Anastasia
! Parca saptamana asta mergi la o noua eco. Ai si tu rabdare pana atunci. Uite, la noi la copii de ian-feb, o mamica graviduta din nou a fost la eco de 12 sapt la Iosup si i-a spus exact la fel, ca are fetita. Bucurie mare, ea avand deja baiat era in culmea fericirii. Si la eco de 20 de spat. o intreaba Iosup cu candoare "si? cum o sa-l cheme???" la care ea....
ramane nauca, nu intelegea biata despre ce-i vorba, ca ea avea fetita in burtica. Si e recenta treaba, de acum vreo 2 luni. Nu zic ca e si cazul tau, dar nu se stie inca. De-abia acum vei avea confirmarea si mi-e ca nu-i bine sa te canalizezi pe o idee din asta ca sa nu fii dezamagita. Dar nu cred totusi, ca parca tu zicea ca vrei baiat. Asta daca nu te-ai invatat prea tare intre timp cu gandul ca vine Anastasia.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
tomasa spune:
Katrin, daca ai folosit crema aia doar o data nu-ti face griji ca nu vad cum ar putea afecta, mai ales ca absorbtia la nivelul pielii nu e foarte mare, cat sa treaca in sange o cantitate care sa afecteze copilul. Si eu stiu ca nu-s recomandate in sarcina dar cunosc tipe care au folosit si sunt ok. Totusi evit-o de acum incolo, asa pt. siguranta.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
Pinacolada spune:
Ce mult ati scris fetelor cucuietelor........am ramas in urma:)
Roxana-am luat o groaza de porcarioare de la BE, am zis tricouri, jucarii, tot felul de cosmeticale pt luca de la mustela, de la bella iarasi o groaza de chestii utile de zi cu zi, pampersi nu am reusit ca nu aveau la vanzare, si nu mai stiu...........
imi inchipui ce te-ai chinuit cu balansoarul ala:)
Ale-haide vezi poate sa fie si mai bine! tinem pumnii in continuare!
pupici la fete
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002