Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
Andruzza- daca BB2 din burtica e tot baiat(caci asa se pare)vreau sa-i pun numele de Rares-imi place f mult.
Apropo Rares al tau e o un dulcel si un frumusel, nu stiu cat de cumintel, dar:))))
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Multumesc

Eeee, si cuminte si mai putin cuminte, ne descurcam
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Flavia, eu la Rares am facut morfofetala la 17 saptamani la dr.Pop, iar acum am programare la 16 saptamani tot la Pop.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Ripley, multa sanatate Anei.
Pinacolada, deci nu vrei sa zici ce ai luat in pungi si pungulite alea? Am citit eu, insa cateva tricouri si o camasa incap intr-o singura punga. ![]()
Carmen, poate infectia urinara nu e asa o problema in sarcina si uneori se mai curata si cu tratament naturist. E neplacut ca acolo suferi si nu te treateaza, dar nici ca aici cand te trateaza si fara sa ai nimic.
Flavia, la 20-22 saptamani e morfologia relevanta, chiar daca iti faci si acum. Sunt multe organe sau parti care abia atunci de definitiveaza.
Tomasa, nu am inteles mare lucru cum e chlamydia asta si Ig-urile alea, e de rau sau de bine sa fie mai veche? Oricum stiam si eu ca secretia e relevanta, ca de acolo se face cultura, anticorpii mai dau gres. Cat despre conexiune nu iti face griji, vorbim noi. Si daca ai nevoie de ceva ai nr meu de telefon. 
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Katrin spune:
Help...
Cine stie daca este contraindicat sa folosesti crema depilatoare in timpul sarcinii?Am folosit Farmec si ma tem sa nu fie toxica...e vreo problema daca am folosit-o o singura data? Afecteaza asta in vreun fel bebelusului???
Va multumesc si astept un raspuns sa ma linistesc....
Katrin
12+
Alé spune:
buna, fetele.
gindurile vostre bune se pare ca au ajutat, multumim
. bebe e bine, a crescut, e marisor si vioi.
colul insa... e ca "desenat", ca sa-l citez pe dr. adica e foarte mic. nu stiu daca o fi si deschis, cert e ca maine ma prezint la spital pt cerclaj.
l-am intrbat daca nu este contraindicat daca eu am contractii si singerari si mi-a zis ca trebuie sa incercam sa tinem ce putem sa tinem... daca e vreo problema mai grava, avortul se va produce oricum...
cu alte cuvinte, perioada critica n-a trecut...
acu stau cu burta-n sus si nu misc pana maine...
m-am intalnit cu teodora (mihailescu) la cabinet si e supr draguta. era aranjata si dichisita si dezinvolta... numa io parca eram ultima gospodina
.
acum incerc sa dorm putin, ca-s terminata.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
ancadragoman spune:
Ale ma bucur ca esti bine,acum stai linistita ca totul o sa fie bine de acum incolo.Pupicei ptr mami si ptr bebe

anca
7+
vine bebe....
poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Katrin
Help...
Cine stie daca este contraindicat sa folosesti crema depilatoare in timpul sarcinii?Am folosit Farmec si ma tem sa nu fie toxica...e vreo problema daca am folosit-o o singura data? Afecteaza asta in vreun fel bebelusului???
Va multumesc si astept un raspuns sa ma linistesc....
Katrin12+
Eu stiu ca e contraindicata in sarcina ptr ca, contine chimicale care trec prin piele la bebe. Nu vreau sa te sperii si cred ca folosita doar o singura data nu are ce sa-i faca. Incearca sa renunti la ea.
Numai bine.

Nana,
15+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Alé, ma bucur din suflet ca esti bine si bebe e bine si vioi.
Mi-l si imaginez agitat in burtika la mami.
Tu stai cumintzica in pat pana maine iar maine iti tin pumnii sa decurga totul asa cum trebuie la cerclaj.
Multa sanatate si sa de DD sa se opreasca sangerarile.

Nana,
15+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc pentru informatiile privind echo morfofetala. Si eu stiam ca ste relevanta doar la 20 sapt.
Katrin, nu vreau sa te speri, dar dupa cate stiu eu, este bine sa evitam in timpul sarcinii creme epilatoare, creme anticelulitice si alte chestii de genul asta. Si cu vopsitul parului sunt foarte multe pareri contra. Ce sa mai spun, am inteles ca nici epilatorul nu este indicat. Cu toate acestea eu il folosesc si l-am folosit si in timpul primei sarcini. Chiar ieri imi citea sotul ca nu este bine ca femeile cu imunitate scazute, printre care si ravidele sa foloseasca epilatorul. 
Ale ma bucur pentru voi. Stai linistita ca asta este singurul lucru pe care il putem face in astfel de situatii.
Flavia 10+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Roxana_G spune:
Ale, hai ca ma bucur ca esti mai bine macar psihic, ca ai un suflu mai optimist, si ca exista o solutie. Tin pumnii pentru maine.
Si nu mai fii asa modesta cu look-ul tau, ca esti minunata, tinerica si frumoasa, si o mamica tare sexy. Eu balenuta ar trebui sa ma plang!
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)