Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

ANTO SI DIANA LA MULTI ANI FERICITI.
IRINUSHA si eu am maxi cosi si cred ca e bun.
STEFANIA felicitari pt printesica.
SIMO,sa-nteleg ca te-ai enervat tare ,si eu sunt la fel vulcanica,dar ma calmez repede...si eu am vrut sa plec din tara asta numai din cauza sistemului,dar sotul meu e mai calm si el nu vrea in alta tara...
DR ANYA,multumim mult pentru toate sfaturile,daca le stiam eu la primul bebe,nu se mai baga nimeni in treaba mea,oricum cum sunt decisa sa nu mai ascult pe nimeni...sa-i dau ceai,sa-i dau suzeta-din cauza colicilor,chiar daca mititelul nu o voia si i-am cam dat-o cu forta...si cu premergatorul:"pune-l draga ca nu are nimic,eu l-am pus la cinci luni"bine macar ca al meu nu prea a vrut sa stea in el.
Dar mai am o intrebare,spre ex.al meu bea mult ceai la pliculete,e vreo problema?adica apa bea putin,pt.ca prefera ceaiul,ce sa fac,ca suc de fructe nu mai vrea,e indicat asa de mult ceai,sau sa-l las sa bea apa,asa putina cat bea?Sper ca nu te obosim cu intrebarile noastre.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 22+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc mult fetelor.

Asa m-am gandit si eu (ca poate a fost antibioticul) dar stiti cum e cand pediatrul pune o fata grava si apoi fara sa-ti explice spune "e ok, stai linistita." Sunt sigura ca totusi mamica Anyei nu sperie pe nimeni dupa cum am vazut ca nici pe aici nu prea incurajeaza momentele de panica.

Alina Cosmin e nascut in Romania la "faimosul" Filantropia si a fost vaccinat dupa graficul romanesc inmpotriva hep b insa iti spun ca aici acel vaccin se face la 12 ani. (nu stiu de ce) iar in Romania se face in maternitate daca nu ma insel, e unul din primele vaccinuri.

Poate am sa ii repet analiza de sange iar aici doar sa vad daca el e ok (sincer am numai scenarii macabre in ultimul timp, am cazut intr-o pasa proasta si vad numai prostii peste tot, copii cu leucemie, etc.) Scuze insa chiar am luat-o razna de cateva zile de cand am vazut o emisiune de genul asta cu un baietel de varsta lui Cosmin, am ajuns ca il iau seara in brate si imi dau lacrimile. In fine, sunt cu capul.

Alina totusi nu lasa hepatita sa-ti umbreasca fericirea de a fi mamica. Stiu ca e greu sa nu alaptezi insa crede-ma ca a fi mamica nu sta doar in alaptat.

Simo ti-a trecut supararea?

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ESTECRI - mama mia ce scrii tu aici despre valoriile de igiena din Romania, de mi se face rau........ cred ca as fi vomitat instantaneu fara sa ajung sa ma mai urc pe vreo masa....... offfff, ce scarbos poate sa fie !!!!!!! Parca mi s-a taiat respiratia. Incep sa imi fac griji daca hepatita A nu se ia in Romania si la colt de strada........ cum pot fi unii asa de murdari ca nu le pot spune altfel ?????

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

lorina, ma simt mandra si onorata ca-ti doresti o fetita ca a mea. si ca sa ma laud pana la capat...chiar e un copil model: e cuminte, doarme toata noaptea de la 6 luni (in patutul ei si singura in camera), mananca f bine (de la un timp doreste sa manance singura, fara nici un ajutor si vad ca reuseste din ce in ce mai bine), vorbeste vrute si nevrute si repeta aproape tot ce spunem noi, e sociabila ...nu as avea ce sa-mi doresc mai mult de la ea. singura mea problema acum este sa ma pot abtine sa fac comparatii intre ea si cea mica, chiar si in mod involuntar.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Sorina Doamne prin ce ai trecut!!!

Fiu-miu nu cred ca le avea de marite de la Cola ca nu stia ce e aia. Acum mai stie cam o data pe luna dar si atunci imi zice "stiu ca nu e sanatoasa cola dar pot sa gust putin de la tine?" desi noi nu avem cola in casa, doar la restaurant mai beau eu sau la serviciu in rest sucuri naturale.

Stie cineva daca si polenul poate mari transaminazele caci atunci m-a intrebat si de polen. Mami de Anya te mai deranjez cu o intrebare: ai idee cum se face cura de polen si cat de benefica e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

samadhi nu sunt toate spitalele asa ...dar sunt cazuri asa ca mai bine sa te pazesti tu decat altii care nu ne vad decat ca pe donatori de bani" repede sa rezolve treaba sa ia banu' si sanatate si noroc" - tu nu ai probleme de la cum te curata doctoru daca pierzi o sarcina ...deci el si-a facut treaba , dar daca iei mai stiu eu ce boli de pe masa aia e problema ta...
hai ca va supar cu toate problemele mele si nu vreau ca e weekend si maine si poimaine zile libere...speram si cu un pic de soare.
pup burtici

sorina 21+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna ...de-atunci mi-a trecut ...am zis, is ca furtuna de vara ..vaj-vaj si gata vine seninul.

Anya nu cred ca ai sa faci comparatie intre ele. Oricum la fel nu o sa iasa, dar fiecare va avea farmecul ei.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

lorina, ma simt mandra si onorata ca-ti doresti o fetita ca a mea. si ca sa ma laud pana la capat...chiar e un copil model: e cuminte, doarme toata noaptea de la 6 luni (in patutul ei si singura in camera), mananca f bine (de la un timp doreste sa manance singura, fara nici un ajutor si vad ca reuseste din ce in ce mai bine), vorbeste vrute si nevrute si repeta aproape tot ce spunem noi, e sociabila ...nu as avea ce sa-mi doresc mai mult de la ea. singura mea problema acum este sa ma pot abtine sa fac comparatii intre ea si cea mica, chiar si in mod involuntar.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Anya te admir, esti o mama model, bravo!!! Iar pentru Anya multi pupici ca tare frumoasa e. Si eu vreau fetita ca Anya sau ca Miruna Ioanei. (nu mai zic ca i-am pomenit sotului numele de Anya si s-ar putea sa-ti cerem copyright ca s-a indragostit de el, mi-e mi-ar fi placur si copyrightul Ioanei, vroiam Miruna, dar nu poate sotul sa-l pronunte). Parca vad ca il cheama LUCA.

Sa ma laud si eu putin pe langa tine: Cosmin doarme singurel in camera lui, manaca singurel de la 3,6 ani, se imbraca/dezbraca singurel de la 4 ani, de 2 luni isi leaga sireturile singur, iar mai nou nu ma mai lasa nici sa-l spal pe cap caci o face singur eu doar supraveghez. Bine ca inca il mai pot dragali caci am inteles ca se va sfarsi si asta curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna m-am linistit mult dupa ce am vorbit cu hepatologul din szeged,adica am avut cu cine vorbi,nu doar "nu alaptezi si cezariana" ce am auzit la noi,asa fara nici un argument.si se poate alapta linistit cu hepatita cronica b.
la noi e crima si pedeapsa din pacate cu igiena si in sistemul sanitar si la coafor(fara sa generalizez binenteles,sa nu ma intelegeti gresit),la cosmetica etc...dar noi trebuie sa fim fff atente.de exemplu sotul merge sa se tunda,dupa ce il rade pe gat pe o parte cand sa se apuce pe partea cealalta ii cade jos capul ala de la masina de ras,ala care se schimba in functie de cat de scurt vrei parul.il i-a frizerita ,sufla pe el si-l pune la loc si se pregatea sa se apuce din nou. s-a ridicat saracu' instantaneu si a venit acasa si l-am "dres"eu cum am putut....nu a mai calcat pe acolo. si din astea cred ca putem povesti o groaza....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

DA, fetelor, aici a iesit soarele in sfarsit dupa o saptamana plina de ninsoare..... sper sa vina curand si primavara !!!!!!
Am auzit ca Bucurestiul e plin de apa ....... e timpul sa fie si soare....
Va pup,

18+

Mergi la inceput