PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 22
martta spune:
quote:
Originally posted by Genie
Martta, daca zici ca ai gasit Atoderma, spune-mi si mie te rog unde si cam la ce pret, asa orientativ
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
Genie: eu am luat de la HelpNet, cu reducerea de 5% aferenta cardului.. Orientativ, gelul a costat in jur de 20 lei. Parca asa ceva...Din ce am inteles eu, tu trebuie sa cumperi alt produs din gama(Bioderma, Laboratoire dermatologique, Atoterm). Am simtit nevoia sa completez in paranteza pt ca eu, cautand produsul, am sunat la mai multe farmacii si nu se orientau.
Va tin pumnii sa rezolvati problema cat mai curand!
Pupici Antoniei!
Ancutex spune:
Buna seara la piersicutze si mamici de piersicutze. Noi suntem in vacanta la bunici unde ne este tare bine! Aer curat, papa bun, rasfat la maxim pentru Mariuk (si pt mine). Am facut un pic turul tarii pentru ca ne-am oprit si pe la Orastie, apoi la Cluj unde am vazut baietelul de o luna al unei prietene (mi s-a parut atat de mic, desi asa era si Maria atunci) si apoi la Suceava la ai mei. Maria a fost ok la drum, doarme mai mult in masina decat de obicei.
In zilele cat am fost in deplasare Mariuk a dormit cu noi in pat si mi-a placut atat de mult cum se baga in mine sa ma simta aproape cand ii era somn. Moment de maxima tandrete. Sunt indragostita de ea
. Acum doarme in patutul ei, dar trebuie sa stau langa ea pana adoarme, sa se joace cu mainile mele, sa o mai mangai.
De vreo saptamana a inceput sa se ridice ca un catelus si se balanseaza inainte-inapoi dupa care se impinge inapoi. Inainte inca nu merge de-a busilea.
Noua inca nu ne-a iesit nici un dintitsor. Mai este vreo piersicutza stirba?
Mariuk nu prea spune cuvine si silabe dar in schimb adora sa chiuie, sa plescaie cu limba, cu buzele. A vazut la a mei pisica si i-a raspuns la mieunat cu un chiot. O urmareste cu privirea si e foarte curioasa. De catei nu s-a aratat la fel de interesata (si au ai mei 2 ciobanesti mioritici superbi).
A inceput sa manance si ea mai bine legume si sunt fericita. Tot cu iaurt, dar nu ma mai chinui s-o pacalesc si s-o pandesc cand deschide gura. Azi a papat pt prima data spanac cu orez si i-a placut. I-am dat si niste sucut de ananas (facut de mine) si a avut MARE succes.
Programul ei de masa este:
7-8: titi
10: fruct (diverse combinatii) cu/fara branza
13: legume cu carnita/galbenus
16-17: titi
20-20.30: formula cu putine cereale (de gust)
Mamicile care mai alaptati, de cate ori pe zi le dati titi? Noaptea nu se trezeste pt papa, dar mai plange in somn, asa ca trebuie sa ma ridic si sa-i dau suzeta. Dupa ce se linisteste o da jos. Mai aveti problema asta cu plansul noaptea? A inceput de vreo luna, cam de cand am dezvatat-o sa adoarma la titi si a luat suzeta. Ma gandesc ca e de la dinti si sper sa fie doar o faza.
Si Maria se plictiseste f repede de jucarii si vrea lucrurile noastre - adora telecomanda. I-am luat si noi un tel mobil de jucarie dar nu o prea atrage.
Nu scriu eu prea des, dar acum m-am intins ca o placinta mare, mare.
Pup piersicutele de noapte buna.
amiss_zip spune:
codritu ma tot gandesc ca este un mare bulshit faza cu daca ii iei in brate si nuu ii lasi sa planga de mici, si le arati dragoste etc vor fi mai independenti mai siguri pe ei ...etc...rezultatul la mine a fost : rasfatata f tare, nu poate fara mine, ce fac eu tb sa faca si ea, nu sta singura... Totusi nu sunt nici adepta lasatului copilului sa planga.
Adevarul e undeva la mijloc.
Poate este mai bine sa o astept sa mai creasca putin sa ma inteleaga. Acum simt ca as traumatiza-o daca o las sa planga. Sa zbiere de fapt, ca nu prea stie sa planga
.
amiss_zip spune:
aaa si super tort ai facut lui Tudor! Mama...super trenulet! Pun pariu ca a fost delicios![]()
amiss_zip spune:
quote:
Andreea -Amiszip super naspa ce ai patit. De ce nu o iei pe picioare? Poate o inveti asa. E mult mai bine decat in brate. Oricum toti sunt rasfatati, daca le acorzi timp. Ii iubim si nu avem ce le face. Pe mine maica-mea ma legana pe picioare si la 6 ani, asta cand ceream eu, nu tot timpul. Iar soramea, f putin a stat legananta. Si mama tot timpul ne-a rasfatat egal. Depinde de copil si de personalitatea lui. Multa bafta!!!!
ioana multumesc!
Foarte frumoase pozele de la botez!
Ati avut parte de o vreme superba!La Petra la botez a plouat cu GALEATA. FIX cand am iesit din casa cu ea, parca s-au rupt norii. S-au inundat strazile instantaneu, era sa nu mai ajunge la biserca din cauza apei mari aparuta ca mai avea un pic si ne omora motoru la masina
Cum am intrat in biserica cu puiu s-a oprit ploaia la fel de brusc aparand soarele. A fost de domeniul SF-ului.
Genie spune:
Ancutex, si eu mai alaptez inca (bebelina mea face maine 8 luni)si ea papa tzitzi seara putin la culcare(desi mananca si cereale), o data noaptea si o data diminetata pe la 6-7. Oricum, mai am destul de putin lapte, dar pentru 3 mese ajunge. Am incercat s-o dezvat de masa de noapte si sa-i dau apa dar nu tine! Dupa ce bea apa se baga cu nasucul in mine si isi cere drepturile. Asa ca m-am obisnuit
Si Antonia se ridica bine in 4 labute si se balanseaza inainte si inapoi, exact cum spui tu parca ar fi un catelus![]()
Amiss_zip, stai linistita ca nici pe mine nu ma lasa inima sa o lasa sa planga in nestire, contrar sfaturilor rudelor(copilul trebuie lasat sa planga. sa-se dezvolte plamanii si alte din astea). Oricum, ea plange cand are o problema, ii e foarte somn si nu poate sa adoarma, are vreun groh, ii e sete sau altceva de genul asta. Si eu cred ca o data ce ne vom putea intelege cu ei, va fi mult mai bine
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
amiss_zip spune:
genie 
Si eu alaptez si Petra asa cum bine stiti, se trezeste de vreo 2 ori pe noapte. O pun la san dar...nu cred ca se trezeste de foame.
Mai alaptez dimineata. Cum se trezeste o iau in pat langa mine si ii dau tzitzi. La fel ii dau seara inainte de culcare si pe parcursul zilei doar o data.
dariana spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Noi suntem bine dar cam rasfatati de ceva timp. Ba nu...foarte rasfatati. Ma refer la Petra ca eu
... E ceva rau in asta? Nu doarme decat in brate dupa cel putin 30 de min
, nu sta singurica, colinda toata cas dupa mine, pana si la baie trebuie sa vada ce fac
, seara este un chin. Pe langa timpul luung in care adoarme, daca cumva simte ca o pun in patut urla
si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.
Simt ca am gresit undeva foarte tare. Am incercat sa o invat sa doarma singurica "fierbel" dar urla ingrozitor!!! Nu pot sa o las mai mult de cateva secunda. Si mi-e ca asa nu are nici un efect metoda si mai mult o traumatizez...
Amiss
asa este si Darius, asa ca nu esti singura. El ziua doarme numai leganat pe picioare, daca il pun in patutz simte imediat si urla; in rest, tot asa, tre sa fiu tot timpul cu el, de preferat in bratze, off, stiu ca e greu dar o sa treaca si perioada asta, curaj!
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
dariana spune:
Si cu alaptatul: si eu ii mai dau si acum, eu ii dau de multe ori, noaptea de 2 ori, dimineatza, la 10,30 dupa banana, la 16-17 si seara inainte de culcare ca numai asa adoarme.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
maryion spune:

8 lunisoare
Antonia, fetita lui Genie
Ioan Alexandru, baietelul lui Rucx

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)

, nu sta singurica, colinda toata cas dupa mine, pana si la baie trebuie sa vada ce fac
si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.