PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Noi suntem bine dar cam rasfatati de ceva timp. Ba nu...foarte rasfatati . Ma refer la Petra ca eu ... E ceva rau in asta? Nu doarme decat in brate dupa cel putin 30 de min , nu sta singurica, colinda toata cas dupa mine, pana si la baie trebuie sa vada ce fac, seara este un chin. Pe langa timpul luung in care adoarme, daca cumva simte ca o pun in patut urla si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.
Simt ca am gresit undeva foarte tare. Am incercat sa o invat sa doarma singurica "fierbel" dar urla ingrozitor!!! Nu pot sa o las mai mult de cateva secunda. Si mi-e ca asa nu are nici un efect metoda si mai mult o traumatizez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
In primul rand multumim de urari!!! Sunem mari, au iesit si ceilalti 2 dinti de sus! Acum avem 4 sus si 2 jos. Am uitat sa va spun ca am fost la doctor si ..... suntem pe vigantoletten pastile. Eu ziceam la toata lumea ca are coastele cam evazate dar lumea zicea ca-s nebuna. In fine, nu e ingrijorator, dar e mai bine cu pastilute. Ah si calciu 10 zile la 2 luni, pana vine vara. In rest e bne, doar ca ma innebuneste cu mersul lui de-a busilea. toata ziua hoinareste.
Andreea -Amiszip super naspa ce ai patit. De ce nu o iei pe picioare? Poate o inveti asa. E mult mai bine decat in brate. Oricum toti sunt rasfatati, daca le acorzi timp. Ii iubim si nu avem ce le face. Pe mine maica-mea ma legana pe picioare si la 6 ani, asta cand ceream eu, nu tot timpul. Iar soramea, f putin a stat legananta. Si mama tot timpul ne-a rasfatat egal. Depinde de copil si de personalitatea lui. Multa bafta!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Geliza pe unde esti?
Ilincuta ce mai face?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Lidia,chiar ieri vroiam sa-ntreb de tine.Si vad ca azi ai aparut....Cum e cu dieta,bine? Cat ai dat jos in timpul asta? Scuza-ma ca te-ntreb aici,dar nu prea am timp sa intru la SUPERDIETA.Si oricum,nu cred ca mi-ar face bine...Eu de =sport as avea nevoie,ca de mancat nu prea am timp,doar ciugulesc.

Consi,Stefania

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Iube,ce vioaie e Daria! Si cu ce usurinta se ridica-n picioruse,ptiu sa n-o deochi. Ce-mi place cum se ridica si de mobila...La noi,mai dureaza.Daria mea nici de-a busilea n-a luat-o inca.D-apai sa mai am si alte pretentii...

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by lucians

Lidia,chiar ieri vroiam sa-ntreb de tine.Si vad ca azi ai aparut....Cum e cu dieta,bine? Cat ai dat jos in timpul asta? Scuza-ma ca te-ntreb aici,dar nu prea am timp sa intru la SUPERDIETA.Si oricum,nu cred ca mi-ar face bine...Eu de =sport as avea nevoie,ca de mancat nu prea am timp,doar ciugulesc.

7-8 luni

intalniri de bebici

E foarte bine cu SUPERDIETA ..
Eu am dat jos doar 5.3 kg ...
sunt deja sub cit aveam inainte de a fi ..

dar sunt mamici care au dat si 8 kg ..
ca de exemplu Ioana81 .
Deci se poate ..
Pacat ca nu intri ...
pe prima pagina sunt pozici ..
foarte interesante si relevante ...parerea mea

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

OFF-TOPIC ..

INTREBARE PENTRU ani_nutu

AI RENUNTAT LA SUPERDIETA

SAU INCA ESTI PE BARICADE

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Nu am renuntat, dar am o dieta mai relaxata: niet papa dupa ora 7-7.30 seara, fara dulciuri, fara paine si multa, multa apa.
Asta, in plus...pentru ca ne-am mutat la bunica de 1 sapt (barbatul fiind plecat), ca sa nu stam singuri si mi-e mai greu sa prepar ce-mi trebuie pentru dieta cea stiuta de toate.
Asa ca am numai 3kg minus. Dar nu renunt!!!!!
Uram si noi La multi ani!
pentru toti sarbatoritii de azi:
Andrei Vladimir, baietelul lui Ioana81
Andreea Maria, fetita lui millikiki
Mara Ilinca, fetita lui SimonaU
Alexandru George,baiatul lui TaniaForsea
David Kaname, baietelul lui elyia
Si, in rest, dar nu in ultimul rand, sa va dau o veste buna: al meu a facut ieri pipi la olita cand s-a trezit dupa-amiaza. Iar azi de dimineata a facut tot ce era posibil!!! Important e ca imi dau seama cand incepe...si la primul immm.....il pun pe olita...si in max. 5 min. e fresh!!!. E super-haios...are o olita rosie cu coarne ca la bicicleta si o minge mare rosu cu galben in ijloc...care se roteste incontinuu. Nici nu mai are timp sa se tina cu mainile de coarne...ca sa se joace cu mingea!!! Si eu care imi faceam prb ca e prea mare si cade cu funduletul acolo...De unde...ar sta asa pana termina de jucat cu toate jucariile...super!!!
O sa fac si poze sau filmulet sa vada toata lumea!!!... ce baiat cuminte are mami!
In alta ordine de idei...baiatului meu nu-i mai place supa de legume la biberon. Am incercat asa cum m-a sfatuit cineva(scuze ca nu mai stiu cine) supa cu bors si tot nu vrea din bibe. Am incercat apoi cu lingurita si SURPRIZE, a papat baiatul supa. Asa ca de acum inainte o sa-i pun paine de graham in ea sau simpla...si-i dau cu lingurita.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Amiss-zip, daca afli unde ai gresit sa-mi spui si mie ca si petra mea face exact la fel, zici o descriai pe ea. Nu stiu cat o sa ma mai tina nervii, plus ca petra mea va merge la gradi peste 2 luni si mi se face rau cand ma gandesc ca o sa o lase sa planga pana nu o sa mai poata.
Bulinutza, e mai bine asa cum doarme al tau decat ca Petra care adoarme cu chiu cu vai pe la 10 si la 7 e sus dupa ce se mai trezeste de 3-4-5 ori pe noapte, depinde de muschiu ei.
Muuh, frumoase poze si frumosi parinti si puiut, tu arati foarte bine.
Miti, asa e aici cu sistemul de sanatate. Nu stiu unde stat tu, la clinica unde merg eu se poate merge in aceeasi chiar daca nu esti inscris aici. Eu stau in West Island, clinica e in DDO si se numeste Tiny Tots(au si site si poti sa iti iei programare on line, dar pentru asta trebuie sa suni). Eu de la heinz nu iau niciodata, nu stiu de ce nu mi-au inspirat incredere, tot timpul am luat borcanele organice de la President choise si verific data de expirare, cereale iau Milupa.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

In primul rand multumesc Martta, Miti2004 si Muuh pentru raspunsuri si incurajari
Martta, daca zici ca ai gasit Atoderma, spune-mi si mie te rog unde si cam la ce pret, asa orientativ
Azi am fost cu bubulina mea la analize, sa-i ia sange. Saracuta, a urlat bineinteles de cum i-a pus garoul. Dar a uitat repede, imediat ce i-a scos acul. Tot rosie este pe obrajori micuta de ea. La fel si pe manute, la incheieturi si pe degetele mari.
Doniro cum se mai simte Daria, sper ca i-a trecut burtica
multa sanatate la puiuti va doresc

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutare mamici!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mamaluidavid, multumesc pentru cantece...dar am o problema, nu cunosc parola de la mailul comun..poate reusesti sa-mi scri un PM .
Doniro, cum se mai simte Daria? pupici

Pupam toata livada si va dorim o duminica minunata. Noi mergem la sa ne balacim

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput