Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
chinico spune:
am dormit prea mult..
era si viroza la Matei..nu otita e contagioasa...
'neata.
chinico de Bea (13.12.2006) shefa
a_deju spune:
quote:
Originally posted by chinico
M-am dus sa ma loghez si eram deja logata. Oare cand oi fi facut-o ca nu imi amintesc si pace..
Buna dimineata.
S-a trezit motanorata? ..(si nu motorata da`te certi cu chiorii?..)
a-deju valeu. VALEU!!!! cum chiuretaj???alergie la firele cu care ai fost cusuta la nastere?? pai nu s-au resorbit de multisor? se poate face alergie la oaresce si dupa 3 luni???
ma duc sa mai torn cafa. cana nr. 3..
chinico de Bea (13.12.2006) shefa
doarme inca, da' preventiv m-apuc sa fac un peeling la morcovi :)
pai nush sa zic cum e cu alergia la fire, ideea e ca scurgerea curgatoare m-a tot tinut de la nastere si pana in prezent, cu pauze de-un sticks... asta ar fi un semn ca diafanul meu corp nu prea le-ar suporta si se tot chinuie intr-o veselie sa le elimine (prin asta sa nu intelegeti ca mi se descoase uteru' sau cine stie ce alte nazbatii...). nush inca sa explic in termeni mai docti, da' promit sa va dau pe spate cum vin de la dr :))) si intr-un final, poate nici nu e asta, pot fi nshpe mii de alte chestii, de la ceva banal pana la ceva f complicat, ceea ce nu ne dorim, multumim anticipat :)
sincera sa fiu, speriata nu-s, ca vb aia, daca tot nu stiu, de ce sa dau bobi pana cade drobu' ? :))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
marani spune:
Buna dimineata fetelor!
Am vrut sa zic multe...dar m-a innebunit copiulul asta...tura de 20 min de plans, de oboseala bat-o vina!
Vb de clatite....nu ma omorati va rog, sunt preferatele mele!!!!!!! Dar cel mai urat in viata mi-e sa fac CLATITE! Mi se pare extrem de plictisitor, dureaza mult ( ca nu ma satur cu 10 clatite ), mult de spalat dupe ce le faci, ma ung toata, unele iese bine, altele nu,....mi-e lene tare sa invart la ele.
Carla, am citit postarea ta in legatura cu plansetele puiului, si Ana Maria ziua maraie ori uneori plange la biberon, nu ca nu ar vrea mancare, ci din cauza ca nu poate elimina gazele, asa ca din cand in cand mai dau eu in locul ei....
Intrebare: AI VOSTRI BBI AU INCEPUT SA RAGAIE SINGUREI? adica fara ajutor, fara sa-i bateti pe spate. O amica imi spunea ca de la 3 luni puiul ei ragaia singur, ei bine, de vreo 3 zile a inceput si pisica sa ragaie singurica.
Va doresc o zi minunata, noi la 11 papam si afara ca nu se mai poate de atata marait! Ce te faci ca geamurile-s murdare, nici pe geam nu se poate uita, zici ca am termopane!
mamica de bubamara
a_deju spune:
spunem si noi da la ragait singurel, ba chiar plusam cu un "nu mai dam pe-afara"... ceea ce initial m-a speriat foarte, si tot bateam la el ca la fasole, numa' numa' sa iasa ceva, ca doar asa scria la manualul de utilizare :)))
yagmur, nu ai marsupiu? in situatii de-astea, chiar ar fi f folositor... poate-ti imprumuta vreo fata de la capitala pt cat stai pe-acolo, nu de alta, da' daca nu ti-e util si-n restu' timpului, chiar nu prea ai motive sa dai banii si pe asta acuma.. :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
Mirona spune:
quote:
Originally posted by miraco
Aaaaaaaaaa mi-am amintit miro ce ne laudam noi la odisee ca facem? ca aducem cand venim din maternitate poze cu...ghici ghicitoare?cine-si aminteste?Ai pus cumva si n-am fost eu pe faza?)se prea poate...dar iti zic ca eu am poza
ha ha ha - da asa este - e vb de gandaci.
Mai - la noi in maternitate nu am vazut - desi auzisem numai povesti horor despre ei - in schimb am niste poze XXX cu buda super frumos "colorata" si tapetata, cu micul dejun pe care ni-l serveau acolo (l-am luat o singura data - i-am facut poza si l-am aruncat) - de masa de pranz nici nu am mai vrut sa aud - oricum era zilnic sau macaroane sau mamaliga.
Am mai facut poze la peretii scorojiti si la tzatzele colegelor de salon - deh! ne mandream si noi care e mai dotata. Eram 5 - una era Big MAMA, alta D-na Fulga, una Milka si doua (printre care si eu) - eram cu bube (stiti voi faza - cu alifie trec). Ei bine ... in cateva zile - puteam sa ne numim si noi mini Fulga.
Nu am pus pozele pentru ca s-a enervat rau de tot sotul cand a vazut ce am eu pe aparat - nici macar cele cu sanii colegelor nu l-au incantat. Nu stiu daca le-a sters ... o sa le caut - dar nu promit nimic. Tu??? Ce bunatati ne-ai pregatit?
Ruxandra - sanatate la Mateiu si .
a_deju tinem pumnii sa nu fie nevoie de asa ceva.
miki04 mami, ne complexezi.
Raluca_u pupa grasuna mea preferata.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
auras_v spune:
citeva zile nu mi-a mers calculatorul din cauza antivirusului iar cum ma pot lauda ca i-am venit singura de hac si sunt f mindra....
stiu ca va-ti gindit la noi si vreau sa va multumesc pt sustinere si pt urarile de ieri
danutz ,donia ,teutz ,asiza, roxana ,roxanica, yagmur, bebinuta , oanacat , crykett
La multi ani ! tuturor sarbatoritilor din zilele trecute si de astazi
laura cum a fost la vaccin ? , speram ca fara probleme
teutz sanatate Anei si sa scapati repede de branula si de infectia urinara
a-deju, tu parca ai avut o perioada mare de singerare dupa nastere ; daca iti face curetaj poti pleca acasa in aceeasi zi ? iti tinem pumnii
aelita ma bucur ca va merge bine si luati in greutate , pt sofia
noi vom face vaccinul de 4 luni saptamina viitoare,marti
ieri am fost cu kiki l;a stomatolog pt prima extractie dar am facut doua pt ca erau doi dintisori vecini si am mers pe aceeasi anestezie ...a fost bine ...a plins de frica de anestezie ...am scos incisivul lateral ...plinsete ca nu se misca caninul si daca o doare...intr-un final a fost bine ...frica mare si durere aproape deloc...eu transpirata toata si cu o durere de cap cumpilita,taica-su si el grena la fata ...a trecut si sper ca luni ,la urmatoarea intilnire cu dr va fi mai bine...am uitat ...a venit si zina maseluta si ia lasat un milion ...doi dintisori cu radacini mari ,anestezie ,putin singe ,putin curaj ...trebuia
roxana cred ca tu mai intrebat de aparat ,costa 7 mil ,cum va arata nu prea pot sa mi-l imaginez ,are doi brechetei pe incisivii centrali si inaltatoare daca vrei ti-l descriu cind o sa-l primim; kiki are 8 ani
ruxandra am depus cererea si satept raspunsul lor dupa ce vor discuta cu juristul
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
auras_v spune:
sunt fericita ca nu am pierdut mesajul anterior ...zilele trecute am scris si pt ca pc era bolnav le-am pierdut...nu-mi vine sa cred ce desteapta sunt ...am instalat singura antivirusul
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
Mirona spune:
Aura felicitari pentru kiki - si pentru zana maseluta cea darnica. Felicitari si pentru antivirus.
mai fetelor - kara mea iar doarme ca valiza in gara - nu ca nu m-as bucura ... am si eu timp pentru voi.
v-am pupacit
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Dbunny spune:
fetelor cum va explicati faptul ca refuzam laptele de 20 de ore...dar in schimb bem ceai ? Azi dimineata i-am bagat lingurita de cereale in ceai ca in lapte nici gand...nici lapte gol nici cu cereale...in schimb ceaiuri de toate felurile.cerealele is d'alea care se dizolva in laptic nu in apa! Stiu ca o sa piarda din greutate acum copilul meu dar incerc sa-mi pastrez calmul
Behaim mai putin, si dormim binisor. Ieri dupamasa de cate ori vroiam sa-l haranesc adormea... nici baita n-am apucat sa facem...si sa-mi fie cu iertare dar i-am pus pe suzeta o picatura de miere de casa...de fapt...de 3 zile ii pun una pe zi noaptea la 11 cand behaie urat de tot.. si-l calmeaza de doarme linistit... nu dati cu piatra..
Asiza I you
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Ralumat spune:
Am aparut si eu, dupa ce m-am dus cu ochii carpiti si cu bebele in dinti la ora 8 la programare la homeopat.
Deeeeci, sa vedeti experienta. Imi era teama de vreun sarlatan care prescrie ceaiuri, iar cand am vazut ca are cabinetul si intr-un bloc pe la Piata Sudului, am zis "ia uite Raluco, nu ai avut ce face acasa". Cand colo, surpriza! Doctorul baiat tanar, finut, medic de-ala crescut de facultatea de medicina, cu specializare in pediatrie facuta la Alexandrescu. Buuuun, macar stie ce vorbeste. Si am inceput noi sa o luam de la calendele grecesti. Ma documentasem pe net si stiam ca trebuie sa-i spun cat pot de multe despre David, ca asa poate sa-mi prescrie ceva (in homeopatie toate remediile fiind personalizate). Si am tinut-o asa o ora, in care a aparut si momentul X. Zice el: "bolile urinare sau de rinichi sunt legate de frica". A existat ceva care sa-l fi speriat pe copil sau pe dv, in timpul sarcinii? Eu fac ochii mari : paaaai, DA . Ii povestesc eu, ii zic ce tratament am facut la arsi,e tc, etc.....el se lumineaza si imi zice ca asta e! Ca e sigur ca nu vom gasi nici o malformatie la copil si ca se va vindeca cu tratament. Apoi l-a luat la consult, la fel ca pediatra (eu cu cohii cat cepele, sa vad daca se pricepe ): testicule, fimoza, fontanela, solduri, fundulet, inima, plamani, abdomen, etc, etc. Le stia, nene, ce mai! Apoi mi-a dat tratamentul: niste granule homeopate (surori cu Oscilococcinum), pe care trebuie sa le ia o data la 5 zile. Dupa 21 de zile repetam urocultura.
La sfarsitul consultatiei (care a durat aproape o ora), cireasa de pe tort: imi da omul chitanta, pe care aparea ca are cabinet individual, cu stampila, cu codul de medic.....bun, clar nu e sarlatan.
Acum inca ma gandesc daca sa incerc tratamentul asta. Inseamna ca va trebui sa amanam vaccinul cu 3 saptamani si sa mint pediatra (sau sa ma cert cu ea), in cazul in care nu e de acord cu homeopatia si insista sa-i fac antibiotic.....Oricum, pana diseara iau o decizie si deja sunt 80% convinsa sa incerc asta cu granulele.
Aaaa, si mi-a dat si bonus : remediu homeopat pentru dupa vaccin, sa nu faca reactii adverse. Si cica mai are minuni de-astea: pentru eruptiile dentare, pentru toate bolile copilariei......ia uite ce reclama-i fac! Ar trebui sa cer un procent,ceva!
Hai ca va las, David cred ca nu se mai satura cu Nan1. Imi cere de mancare la 3 ore si si-a reintrodus si o masa de noapte. Offfff.....si azi vreau sa ajung si la targ.Oare o fi momentul sa ii iau Nan2?
Si mai vreau sa zic ceva: tocmai de aceea intrebam cu ce biscuiti amestecati marul ras, pentru ca si eu stiam ca pana la 1 an trebuie sa nu le dam gluten. Iar petit beurre mie mi se pare ca au cam multe pentru bebelusi (adica unt, grau, etc, etc....). Oare nu sunt prea grei pentru perioada de inceput? Probabil ca si eu la momentul oportun voi cumpara biscuiti speciali, ca am vazut in hypermarket.
Hai ca va pup, prea m-am lungit.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia