Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ma scoate din minti vremea asta! Nu tu plimbare, nu tu mers la curte, nimic...si colac peste pupaza, cred ca fiu-meu mai e si meteosensibil- cand e urat afara, nu-i intra nimeni in voie .

I-am schimbat tetinele, ca tot am achizitionat pentru 4 luni. Si surpriza: de unde la ultimele mese tot 90-100 ml, la asta...160 ml in 5 minute! Rasi si adormit instantaneu! Hmmm, se pare ca se plictisise sa tot traga din tetinele vechi!

Miki, eu cred ca ti se pare cu abdomenul umflat. Pai daca se arcuieste, e normal ca asa sa ti se pare....mie uneori mi se pare ca are ochiul sau obrazul sau cine stie ce parte umflata....dar depinde de cum bate lumina.

Ce moderni sunt bebelusii vostri...ce citesc pe aici, punk, si alte asemenea....pai inseamna ca noi suntem mici rau....ca ascultam Cutiuta muzicala si din cand in cand radio, dar asta destul de rar....

Ma duc in urma sa vad ce ati mai scris....asta daca ma va lasa bosumflatul asta mic, care-i suparat rau ca e urat afara.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by miki04

Vrem si noi la targ , dar abia duminica ajungem pentru ca afara ploua si nu putem fara masina, care abia duminica-i disponibila si pentru noi. Raluca cate achizitii ai facut tu pentru printesica.

Haideti sa va intreb ceva am observat ca atunci cand il dezbrac pe cristi sa-l schimb se curbeaza pe masa si pe partea dreapta pare burta mai umflata , zici ca-i sui , nu stiu daca m-am facut inteleasa ca nici eu nu stiu prea bine cum sa explic , dar ati mai patit vreuna asa, ca acum am motiv de stres pana luni cand mergem la dr.

In rest suntem bine, papam , dormim , nejucam si tot asa, pupe mama pe el de baiat cuminte (cand vrea el)

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Si eu am observat ca are butica mai umflata in partea dreapta a vazut-o doctorul si a spus ca nu este nimic depinde cum isi curbeaza corpul.La tine se vede rau cand tine picioarele intinse?Doctorul i-a intins picioarele si nu se mai vedea asa.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, eu cand vreau sa faca caca al meu mic...il tin fara pampers cu piciorusele putin in sus cateva minute ...cateodata ii vine sa faca ( ca da partzuri unu dupa altu) da e puturos..nu vrea sa se screama !!!

acum 2 zile i-am varsat apraope toata sticuluta de vigantol pe gat in gur si pe burtica, s-a desfacut pipeta..astfel incat o mare cantitate a inghitit...o fi ceva grav? surplusul se elimina, nu? astept confirmarile voastre!

nu mai stiti nimic de angi?

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

OanaCat si la Cristi cand sta drept si are picioarele intinse nu se vede nimic dubios, oricum luni mergem la dr sa vedem ce ne zice, nu de alta dar asa sa stau eu linistita.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna, spunem si noi prezent..offff..ce vreme urata... A_deju, crezi ca avem sanse de o tura in parc? Sincer nici eu nu stiu ce sa-i mai fac azi, ca nici ieri nu am iesit... pana la urma ieri l-am adormit in scoica (adica am impins scoica sa se legene, ca altfel nu era chip!) in fata geamului larg deschis, si a dormit copilul meu 3 ore!!!! Dar acum trebuie sa asteptam sa papam supica si apoi iesim, si parca vad ca iar incepe sa ploua

Donia, criminala soacra ta...noroc ca pleca, sa nu trebuiasca sa o dai tu afara!!!

Desiree, sanatate multa lui Octavian si tie, si bafta maine la botez, sa fiti cuminti...asteptam poze!

Danutz, felicitari pt premierele zilei de ieri!

Ramsan, felicitari pt primul dintisor... pe noi ne-a controlat pediatra la 4 luni si a zis ca nu se intrevede nimic deocamdata...

E votez pro-homeopatie daca e sa supunem la vot... de cativa ani ma luptam in fiecare primavara cu o rinita alergica, era cumplit... am inceput tratament homeopat si anul trecut vreau sa va spun ca nu am avut nici o problema, am respirat si eu ca omul...plus alte chestii la care m-a ajutat homeopatia...asa ca, sanatate pt David, Ralumat! Si a propos, la Constanta de Pasti zici? Stiu ca va fi rost de multe rubedenii dormice sa-l vada pe David, dar copilul trebuie NEAPARAT plimbat...asa ca sa nu te prind ca nu ne intalnim...trebuie sa-ti fac cunostinta cu A-Deju, cu Madaluta, cu Daphna...ca pe Dandusa poate o cunosti tu pana atunci...ca sa nu mai zic ca trebuie sa respecti legea compensatiei...pai ne-o iei pe Dandusa, trebuie sa dai si tu la schimb macar o plimbare cu noi in parc...asa-i, constantencele?

Roxanica, bravo ca ati trecut cu bine peste vaccin, sa fie ok si la noapte... noi mai avem putin pana il facem, ca pe primul, din cauza unor probleme cu importurile, l-am facut la aproape 3 luni (Infanrix)

mai fetelor (Asiza), nu mai veniti pe aici cu greutati din astea de Piedone...ca ne complexati! pai noi la 4 luni abia aveam 5,920...

Sa va zic cum am descoperit eu America ieri... a se intelege ca mi-a venit geniala idee sa rad marul pe razatoarea de sticla...am obtinut si suc (hip, hip, uraaaaa!), stiu ca s-a mai discutat pe aici, dar cred ca am citit pe diagonala...ma declar super multumita, macar la capitolul mar, desi dureaza mai mult ca la storcator, dar macar nu mai trebuie sa spal nspe mii de piese dupa... Chiar asa, are cineva un storcator de fructe si legume (storcator, nu robot!) de care e multumita, la care nu trebuie sa speli un milion de chestii dupa ce l-ai folosit, si indrazneste cumva sa tina secreta treaba asta?

Revin ca plange, mai vroiam sa va intreb cate ceva,

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by desiree

asiza, eu cand vreau sa faca caca al meu mic...il tin fara pampers cu piciorusele putin in sus cateva minute ...cateodata ii vine sa faca ( ca da partzuri unu dupa altu) da e puturos..nu vrea sa se screama !!!

acum 2 zile i-am varsat apraope toata sticuluta de vigantol pe gat in gur si pe burtica, s-a desfacut pipeta..astfel incat o mare cantitate a inghitit...o fi ceva grav? surplusul se elimina, nu? astept confirmarile voastre!

nu mai stiti nimic de angi?

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

nu-i musai sa ma bagi in seama, dar eu stiu ca hipervitaminoza e periculoasa...eu as suna medicul sa-l intreb daca-i bai...de ce nu folosesi pipeta??? noi asa facem..si-atunci sigur scapam fix cat trebuie in guritza + ca nici nu se pot intampla asemenea accidente...

cat despre kk, am incercat si asa cum spui tu, uneori functioneaza, alteori ba, am incercat si cu terometrul...daca nu face nici azi, ii pun supozitor diseara....

pupicioi...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani!!!!! - sarbatoritilor de azi:

Mark Andrei de Alexandra_25
Daria de Flavia Ioana
Daniel de Dbunny

Sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare moment din viata lor!!!!!

Eu nu mai am timmmmmmmpppppppp nici sa mor. Mi-au stat socrii pe cap si adio internet. Hai sa va spun una TARE: socrul meu a prins frica bebelinei , cum? - de fiecare data cand se apropie cu capul lui MAREEE de bebelina mea si rosteste cuvinte DUIOASE la adresa ei - ghiciti!?!?! - se pune a mea pe un plans - ca numai in brate reusesc s-o potolesc.

Doamne - iar ati vorbit de clatite - nu ma mai joc!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

quote:
Originally posted by desiree

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Eu as fi intrebat pediatrul daca :DOAMNE FERESTE" mi se intampla mie!

Si noi avem probleme cu kk - cand nu face ii bag supozitor cu glicerina ca le-am incercat pe toate - termometru, ceai de musetel , gimnastica cu piciorusele si tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI MARK ANDREI..La multi ani minunea noastra......sa ramai la fel de frumos si sa ne umpli sufletele de fericire si bucurii ca si pana acum...te iubim mult!
Am vazut ca e cam liniste pe aici....oare dormiti...ssstttt...ehehe v-ati obosit ieri la targ...asa va trebuie daca nu ne-ati luat si pe noi....
Miraco...ai fost totala cu pozele...si eu credeam ca o aliniti tu asa pe papusica ta..pe cand chiar era gandacul........frumoasa foc...e o adevarata domnisorica cu rochita.....si mii de multumiri pentru carte....!
Donia......si ce bine ca mi-ai amintit de piesele astea....mi-a placut sa le reascult!
Dorsilia...cartea se afla in mailul comun...!
Veronici,Danutz,OanaCat,Auras_v,Iasmi .....multumim de urari...
Desiree...sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Octavian...si sa iasa totul bine!Off...eu te inteleg cu unghia...asa am avut eu la mana..se numeste panaritiu...si e groaznic de dureros dupa operatie...stiu...sa treaca repede!
Roxanica...bine ca ati scapat....urmam noi...lasa ca are timp sa se faca mare si barosan..bine ca e sanatos!Apropo de fontanela eu stiu ca ar trebui cam la un an sa se inchida de tot,asa mi-a zis pediatra....dar acum toate s-au schimbat....
Bucurestencelor........iar ati fugit la targ!!!!!!!!!!
Asiza...cand ma pregateam si eu sa te strig...ai aparut....ce mare e Denis...grasunicul...lasa ca si Mark a avut perioade cand facea o data la 3 sau 4 zile...eu am citit ca daca il alaptezi nu e o problema....!
Pupici dulci in toate colturile tarii...Bambo,Dianocica,Yagmur,Dandusa...
Acum am o intrebare si astept sfaturi....Marius s-a gandit sa petrecem pastele la Felix,acolo am fost si anul trecut si l-am lua si pe Mark cu noi...e la o pensiune...au incalzire centrala...ce ziceti nu chinui copilul????????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, crede-ma ca stiu ce spun cu radiografia... la fel de bine se vede si la eco mai ales dc dr. e unul competent, daca nu chiar mai bine, in schimb radiografia e nociva pt ca are radiatii ... mi se pare o tampenie sa radiezi un bb asa de mic pt asa ceva, mai ales cand ai alta alternativa! medicii din comoditate si din ignoranta recomanda in continuare radiografia pt asa ceva... in nici o tara civilizat nu se face dacat eco pt screening la displazia de sold

desiree, stiu ca e riscant sa dai la bb doze mari de vigantol, ca risti sa se inchida fontanela mult mai devreme si nu mai are creierasul los sa se dezvolte ... nu stiu dc asta e valabil si pt o singura intamplare, dar mai bine intreavba dr., ca poate nu mai e cazul sa-i dai vigantol ceva vreme... zic si eu, ca de fapt nu stiu ...

donia, ptiu... cu muzica ta... am rascolit toata casa dupa un cd cu pink floyd si mi-am dat seama ca or fi in masina toate ... m-am multumit cu tracy chapman, poate impusc 2 iepuri si adoarme copilul

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput