Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Ce vreme urata in Iasi
Antonia cunoaste biberonul cand vine ora de masa vin cu bibe si il plimb asa prin fata si ea deschide gurita

Miraco-eu nu am putut vedea pozele

Daphna-eu auzisem ca ar trebui sa stea 2 sapt ,of si noi vrem sa mergem sa punem cercelusisi am emotii

Donia-m-a dat gata faza cu soacra tare muzica

Desiree-tinem pumnii pt botez sa iasa tot cu va doriti
off saracuta de tinece ai mai tras cu piciorul

pt toti bb-ii de azi

ma duc sa o schimb pe Antonia ca a facut

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mai feteloor ce e cu unghiile noastre??????????

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by Donia

Stiti voi refrenul meu: si-s grabita, si-s grabita...
Am avut timp sa citesc mai mult pe diagonala ceea ce s-a scris in ultimele zile si am cam inteles ca:
- dianocica face colectie de pisice antipatice si urlatoare... iti urez si eu la cat mai multe si imi cer scuze ca nu am cum sa iti sporesc colectia (si totusi, ce placeri...).
- dandusa, anticipand plecarea lui Claudiu, a inceput sa se pupe cu femei - sorry, eu raman la barbati... nu ca mi-ai fi facut vreo oferta , dar , totusi, iti spun preventiv...
- ruxandra are copilul bolnav, drept pentru care a dus copiii la bunici si a plecat cu sotul la carciuma unde a vazut doua filme - sanatate lui Matei si spor la inecat amarul in carciumi!
- danita se coalizeaza cu a_deju si le bate pe bucurestence...pazea!
- alexandra exerseaza spagatul in fata ferestrei deschise... bravo, sanatate curata!
- anateo s-a pierdut prin targ si a fost gasita ulterior jucandu-se cu locomtiva Thomas si prietenii lui - ma bucur ca ti-ai facut si tu prieteni prin targ!
- Yagmur si-a gasit si o mama si o fiica - felicitari! Dar mama credeam ca ai... ei, doua nu strica, si intotdeauna e bine sa ai si o fiica la casa omului.
- la marani pana si pisica ragaie singura... ! Cred ca nici fetita nu mai are mult pana reuseste, nu?
- Dbunny cerea nu pietre, ci bice pe spinare pentru ca ii da lui bebe miere. Sunt gata sa te indatorez, poftim
- dianocica se muta la alexandra sa se plimbe 5 minute prin centru, yagmur la ralumat sa petreaca Pastele, dandusa la toate bucurestencele (sa se pupe?) - ce-i cu transmutarile astea?

Na, ma duc sa termin mancarea si mai viu sa mai citesc ca vad ca se intampla lucruri foarte interesante pe aici.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Doamne nu ma pot opri din ras. esti dementiala.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

DARIA SI ALEXIA , MARK , DANIEL

danutz felicitari pt Rares acum urmeaza o
roxanica rapizi a-ti fost , e abia 10 si voi va-ti si intors de la cu vaccinul facut ...sa va fie de bine si fara febra
desiree succes la ultimele pregatiri si ai grija cu ce te incalti la botez , eventual la restaurant ia-ti o pereche de sandalute sau ceva care sa nu faca presiune pe degetelul afectat, cred ca ar merge si un pantof fera toc ; unsi pt Mihnea

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

donia orice ai spune si orice ai face soacra tot soacra ramine si in cazul in care uiti iti aduce ea aminte
miraco ca sa vad pozele tb sa iutru in albumul comun ?

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, va doresc distractie faina maine la botez...si noi tot intr-o zi de sambata il vom face...si sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Octavian!!!...Sper sa te faci bine repede repede...spun si eu ca Roxanica: ai grija sa nu te infectezi daca nu iei antibiotice, macar ceva unguent local cu antibiotic, vezi tu..sunt antibiotice permise, care nu se absorb deloc sau, ma rog, se absorb in cantitate foarte mica in lapte!
Danutz, asa...sa papi...ca altfel pun iar biciul pe tine!!!! ...Felicitari pentru evolutia lui Rares...Denis inca nu rade in hohote, dar abia astept si eu momentul...
Roxanica, inca nu-i dau antibiotic...in functie de cum programam analiza sapt. vittoare,antibioticul va trebui administrat 24 h inainte si apoi 48 h dupa......Wooww, ati batut 6 kg... FELICITARI!!!! I-ai dat ceva preventiv micutului, sa nu faca febra dupa vaccin?
Donia, mamaaaa, dementiala soacra-ta asta......despre ce melodii vorbesti tu acolo....descarc si eu U2 ca n-am mai ascultat ca de multisor, prinsa in val-vartejul lucrurilor...Ce face Cristi? dar Roxanica?
pentru toti sarbatoritii de ieri si de azi!

Si noi am fost ieri la controlul de 3 luni...Denis are 7900g si 65 cm...dam 3 picaturi de Vigantol pana la sf lui aprilie, apoi revenim la 2...hidrocelul pare ca s-a tras, dar pentru mai multa siguranta poate vom face o eco.
Cu kaki stam noi mai prost de o vreme...azi e a patra zi in care nu a facut. Ieri am incercat sa-i dau ceai de musetel pentru prima data cu biberonul...parca am turnat apa fiarta pe el, asa urla! nici gand sa apuce bibul...asa ca am continuat cu linguritza...azi am incercat din nou, aceeasi poveste...acum sterilizez un alt tip de bib de la Nuk...sa vedem...nu i-as baga supozitor, sa nu se invete cu el...nu e constipat, caci atunci cand face, face moale de tot, insa chiar asa de rar sa faca????? Mai citim, mai vedem, mai studiem...

Va pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent la cafeluta... eh, asta mai mult la misto, mai curand prezent la suc de morcov+mar, cafea n-am mai facut :)
dormit foarte bine, era si normal, ca doar ploua afara.... urata vreme, rau de tot.. azi nush ce program interactiv sa mai prestez cu motanu'.. ieri, cu greu, am rapit mihaiul de la munci si l-am tarat in carrefour (achizionat una minge plusata cu zdranga-zdranga la interior), am dat doua ture si ne-am intors acasa, unde a mai dormit si mai motanu' fix 10 min, dupa care a urmat o dupa-amiaza magnifica de cocosat spatele (si anume al meu..). daca avem noroc si mai incolo nitelus nu picureste, il dau o tura de parc, aviz amatorilor :)
in rest, nika nou, n-am ascultat nici muzici, n-am bagat nici clatite (dar am dat comanda la soacra, sa vedem daca percuteaza...), plictiseala maxima... SA VINA VARA O DATA!!!!!!!
am fugit, ca miorlaie :) pupam pupam pupam!!!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ne pare rau, dar noi radem si dansam doar pe limp bizkit, guano apes si linkin' park...si suntem absolut bine dispusi si fani offspring, beastie boys..deh, punker a vreut mama, punker are...toata lumea ma intreaba cand ii punem cercei...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Vrem si noi la targ , dar abia duminica ajungem pentru ca afara ploua si nu putem fara masina, care abia duminica-i disponibila si pentru noi. Raluca cate achizitii ai facut tu pentru printesica.

Haideti sa va intreb ceva am observat ca atunci cand il dezbrac pe cristi sa-l schimb se curbeaza pe masa si pe partea dreapta pare burta mai umflata , zici ca-i sui , nu stiu daca m-am facut inteleasa ca nici eu nu stiu prea bine cum sa explic , dar ati mai patit vreuna asa, ca acum am motiv de stres pana luni cand mergem la dr.

In rest suntem bine, papam , dormim , nejucam si tot asa, pupe mama pe el de baiat cuminte (cand vrea el)

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!
Nu stiu exact cum v-ati inscris bebeii pe listuta aia, dar o sa dau aici datele despre puiul meu, Bogdan Andrei.Am un baietel de aproape 4 luni; s-a nascut (nastere naturala)la ora 1.00, pe 29 nov. 2006, cu o greutate de 3,8 kg, 51 cm si scor Apgar 9.
Am mai postat la sectiunea "alaptarea...", dar nu prea mai scriu fetele acolo.E foarte bine ca va impartasiti experientele si sper sa am si eu loc in clubul vostru si sa povestim impreuna.:)
Multa sanatate puiutilor vostri si...multa, multa rabdare!

Mergi la inceput