*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Poohy, hai ca esti simpatica. O sa-ti dai seama ce sunt atunci cand o sa se nasca bebe, stai fara grija.
Si daca nu ai acum nu e nici un bai...nu-ti trebuie ...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex
Vali5, sa stii ca nu vreau sa contribui io la stresul tau dar..nici culcatul pe o ureche nu e bun. Asadar, dr asta care ti-a spus ca ai LA putin ce era: frizer? ce te-a sfatuit sa faci, cat e de putin? Vad ca nu spui nimik..tu ai inteles care sunt riscurile cand LA este sub acea limita? mai bine sa previi ceva decat dupa.
Sa stii ca nu te las pana nu da-i de cap la problema. Vezi exact cat e nivelul ala si ori la bal ori la spital. De ce sa stai cu inima cat puricile, nu?

DidiAlex, multumesc mult pentru sfaturi! Esti o draguta si am citit si primul tau mesaj legat de LA. Eu scriu asa putin pentru ca nu prea am timp sa stau pe net. Doctorul nu mi-a spus un nivel al lichidului (asa cum ai avut tu - 6,7,8...), dar mi-a spus ca este putin peste limita inferioara. Mi-a explicat care sunt riscurile - copilul poate intra in suferinta fetala, si exista posibilitatea sa il scoatem mai devreme, sau mai rau... Marti m-a chemat la spital pentru monitorizarea copilului si mi-a spus pana atunci sa fiu atenta la miscarile copilului. Daca devine inactiv cateva ore sa il sun imediat, indiferent de ora si ne vedem la spital. Mi-a mai spus ca nivelul LA nu are nici o legatura cu cantitatea de lichide bauta (oricum nu imi face rau sa beau multe lichide) si nu prea am ce face ca sa maresc nivelul. Eu sunt optimista si destul de linistita pentru ca bebe misca zdravan si zi si noapte – am inteles de la dr ca e ok daca misca. Marti ma duc la spital si ma rog la Dumnezeu sa nu se intample nimic rau si sa il tin in burta in siguranta pana la termen. In nici un caz nu m-am culcat pe o ureche, imi doresc prea mult acest copil ca sa raman indiferenta la asa ceva. Te voi tine la curent cu ce aflu la spital. Merci mult inca o data !

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
PS. Madi, oare de ce nu merge? Ca eu deschid site-ul chiar si de pe reply-ul tau...Pune in google "Carpal Tunnel syndrome exercises", ar trebui sa fie primul link care iti apare. De fapt, eu pe toate linkurile am gasit acelasi exercitiu (are 5 etape. In cel mai rau caz ti-l descriu, ca pe mine azi ma doare si mai putin, deci poate functioneaza si la tine...

Elteka chiar nu stiu de ce. Am incercat si cu google, cum ai spus, imi apare intr-adevar ca fiind primul link, insa la fel, nu se deschide. Imi spune ca "The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments." O sa mai incerc...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

salut,fetelor!
Am fost la medic ,bebe Teo e bine numai ca e f.mare ,are 1,9 kg la 30 sapt.Mami e un pic ingrijorata caci daca continua in ritmul asta o sa se faca un urias si o sa fiu nevoita sa fac cezariana (ceea ce nu vreau).De fapt problema este ca are diametrul cranian mai mare,arata ca al unui bebe de 33 sapt.Si asta e ceva care nu -mi place.L-am intrebat si de epidurala si mi-a zis ca nu o recomanda mai ales daca copilul e m.mare de 3.5 kg.Si s-a intors1Victorie!
In rest,eu ma simt un pic mai bine dar vremea urata de afara imi da o stare naspa.
Mi-au placut lucrurile pe care vi le-ati luat de la baby expo!M-ai ales steluta muzicala Tomy! Imi pare rau ca la noi in Constanta nu avem o astfel de expozitie caci mi-ar fi placut sa-i iau una si lui Teo!
FlorentinaRoman,incearca sa dormi mai mult pe partea stanga pt.ca placenta se iriga mai bine!Ma intereseaza si pe mine dozarea anticorpilor O/A ,am intrebat la mai multe laboratoare si toata lumea s-a uitat chioras la mine.Ei spun ca numai daca ai Rh-ul (-),s-ar ivi probleme.
Pepsi,multumesc pt.incurajare!MI-am dat seama dupa ce am postat mesajul ca nu spusesem ce era mai important:unde e localizata dermatita mea.Este pe fata.Eu am o sensibilitate pt.ca lucrez in mediu toxic dar dermatita mi-a aparut din prima luna de sarcina.Speram ca odata cu trecerea timpului,imi va trece dar nu a fost asa.Am fost la dermatolog si mi-a dat 2 produse de la Avene :o lotiune si o crema.,produse pe care le-am testam mai demult dar care nu au dat rezultate .
Pt.fetele care nu suporta carnea de miel,le recomand drobul din carne de pasare care este la fel de bun.Se face din ficatel,inimi si pipote.Daca va intereseaza,va scriu reteta.
Am fost cam vorbareata azi asa ca va las!Nu de alta dar o sa moara de foame baietii mei!
alynta27,nu sunt suparata doar racita si nu prea am avut chef de nimic.Iti multumesc oricum pt.sustinere!
Alina 30+ cu Teodor si lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Am fost si noi la babyexpo si am luat carucior si salteluta pentru pat. Noi am luat carucior Hauck Galaxy, s-a potrivit cel mai bine cu ce ne doream noi: se lasa perfect la orizontala, are maner rabatabil, si port bebe, si garantie 2 ani! In plus, a fost si redus fata de magazin, asa ca ne-am incadrat oarecum si ca bani in ce ne gandisem. Saltea am luat cu fibra de nuca de cocos. I-am mai luat bebelinei si un sac de dormit de vara, si cam atat. Pentru mine nu am luat nimic. Cred ca pompa o sa imi iau dupa ce nasc, daca o sa am nevoie.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cu firele resorbabile, Didialex, eu sunt una din cele care au avut si s-au vindecat super repede. Insa stiu ca poate fi nasoala chestia, nu din cauza bacteriilor care usnt prezente in zona sau mai stiu eu ce infectii ci din cauza "materialului". Adica organismul poate refuza sa "asimileze" firele si sa faca o super infectie ca reactie de respingere.
Eu am avut si mi-a fost bine cu ele, cred ca depinde si de calitatea acestora. Nu pot sa le reomand nimanui tocmai din motivul pe care l-am spus, insa eu acum tot d-alea vreau.
Cristalina, mersi, tot pe-acolo costa si la babes. Trebuie neaparat sa merg saptamana viitoare ca pe 02.04 am programare la medic si trebuie sa vin cu analizele in dinti.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna fetelor... de-abia ce am revenit de la BABY EXPO... M-am fatzait o gramada... Si m-am abtinut DIN GREEEEEEEEEEEU sa nu cumpar NIMIK pt. copilasul meu... Fir-ar sa fie cu superstitiile astea

Androix, Amely, ma asteptam sa va intalnesc... Imi pare rau ca nu ne-am sincronizat mai bine!!!

PS: Ma schimb, fac un dus si revin cu mai multe amanunte!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Madi,te rog din suflet sa-mi mai spui ceva de carucior pt ca si eu tot din ala vreau dar luat din Germania, ca aici nu-l vazusem pe nicaieri. E cu portbebe detasabil (are si asta niste barete si poti sa cari copilul in el) si din landou se face sport, nu-i asa? Cu ce desene este pe el (dungi, imprimeuri, etc)? De la ce firma si cat a costat? Mai aveau? Ca daca e exact ala la care ma gandesc eu, maine il trimit pe sot la prima ora sa cumpere.

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

bogalina trimite si reteta ta de drob de pui, te rog.

Mica 32+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Seara buna!
fetelor, atata ati vorbit de stelutza aia muzicala Tommy pe care a cumparat-o Ella ca acum vreau si eu sa-i iau la Isabella! Dar din pacate eu nu am cum sa ajung la Bucuresti s-o cumpar ca sunt tare departe (700km)....Dar la Baby expo in cadrul carui magazin se vinde? Pana la urma parca vad ca o s-o comand pe site desi e cam scumpa acolo, 80 RON s+ 10 RON transportul!!!
Pupici si spor in continuare la cumparaturi!

Bebe Isabella creste

26+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput