Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
am avut netul lipsa la apel. Abia astept recenzia pt baby expo. Alinuk, cum a fost?

am fost azi sa iau banii pt cosul bb-ului si tanti de acolo mi-a zis ca alocatia imi vine acasa dupa 2 luni de la data depunerii dosarului adica data care apare langa stampila de pe spetele certificatului de nastere. si nu trebuie sa merg eu. vine acasa normal prin posta.

bb mic e inca fornait si suspina prin somn. ii mai scot si eu mucisorii cu aspiratorul. bine ca sta ca Alexia face un circ!!!! 3 oameni nu o pot tine.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LIUDA vezi ca exista cadite gonflabile si chiar ma intrebam la ce naiba iti trebuie, de fonfleu.

IVONA bravo. Al meu nu a inceput sa se intoarca dar se chinuie sa se ridice. Deja ridica capul la aprox 5 grd, adica nu capul, se ridica cu tot corpul dar de rasucit nici gand

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si era sa uit!!!! azi pitica s-a intors de pe o parte pe burta!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

unde ma mai cumpar si asta? cica cadita gonflabila.....nu am vazut asa ceva eu.... plec cu a mea de acasa, ca seara tare suparate santm daca nu ne facem baia.
dar eu mizaz ca o ameteste aerul de la munte si doarme si ma lasa dracu' in pace sa ma odihnesc si eu. ca si eu om mare nu ma pot trezi pe acolo si sant somnoroasa de la aer.... da sa nu fie ca eu o sa mor de somn si ea o sa fie fresh ca nu o sa stiu cum sa ajung acasa ... ca aerul de SIDEX o fi mai bun.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor mai sunt printre voi mamici care dorm cu puiutzii in pat?Eu deocamdata i-am facut camera absolut degeaba ca tot dupa mine o tin.Dorm cu ea in brate sau o pun la mijloc intre mine si robert,vin in sufragerie o iau dupa mine si tot asha.Am incercat sa o las in patututul ei dar stau super stresata:daca nu o aud ,daca daca daca......Interfonul ala nu l-am luat ca nu am incredere in el.Daca nu o aud totusi.Credeti ca se va invata asha ?Credeti ca desii are 5 sapt simte cand e in brate la mine sau cand e in patut?

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

va pupacesc si am plecat sa fac cumparaturi si acasa la scandalagioaica mea... poate o fi cuminte ca i-am facut pe plac si am scos-o afara cum a cerut...
papacesc.
fiti cumintele

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Buna la mamici si ...

Am si eu o intrebare la voi....in timp ce alptati ce se poate lua pt durere de cap care sa nu se transmita in lapte si sa afecteze bebelul...ca pe mine ma chinuie de ieri o durere de cap si nu trece nici cum...nici azi-noapte nu a trecut si dimineata am baut o cafelutza cu lapte dar nimik.....am indraznit sa va intreb pe voi poate v-ati mai confruntat cu asa ceva inainte sa o stresez pe doctoritza cu telefoane....

Multumesc si

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

alinatxa sa stii de la mine ca ai pus-o data asta...

la mine de exemplu doarme in patut dar dimineata de la 5 se trezeste si maraie, si maraie, si maraie, in cat ma dispere si se foieste si scapa suzeta si ridicate si da-i suzeta si nu ajung sub plapuna si iar du-te si baga-i suzeta, iar la 5 dimineata sa ma ridic din pat pentru mine e moartea.... asa ca cedez si de cateva zile (cam 3) o iau cu mine in pat si sa vedeti ca imediat adoarme , ma! adica in patut se screme ore, si cu mine adoarme in 2 secunde. si asa mai dormim cam o ora, dupa care nu mai merge tata.
asa ca sa stii ca acum se agita doar ca vrea cu mine in pat.
asa ca fata draga , daca poti sa renunti - fa-o acum, ca in cateva zile hoata prinde la minte si nu o mai dezlipesti
eu incerc sa nu o mai iau, dar din cauza somnului - cedez. insa in fiecare zi imi promit ca nu o mai fac

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Au dat la stiri pe Antena 3 imagini de la targ. Parea destul de liber pe acolo, putina lume. In schimb, MArybell am vazut ca erau si persoane cu bebeii in carucior. Cine stie poate acum merge sa iei caruciorul.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata si voua fetelor!
Sa stiti ca citesc tot , pc sta deschis de dim si pana seara...Am vazut poze de bb cu tati la birou (si nu pt prima data), am vazut pui mici dragalindu-se spre hazul mamicilor cu ochii pe fundita de la dres, am vazut invitatii botez, virtuale sau pe hartie - frumoase toate, si din nou am vazut falcutze de buburuze
Daaar, ca si salina - am ajuns la concluzia ca ai mei copii nu vor fi nicicand falcosi, ca nu au cu cine semana. Si ca tot raul e spre bine, a slabit Matei 1 kg, a dat si mami unul jos!
Asta era de dimineata...

In alta ordine de idei sunt distrusa, imi merge tot mai prost Matei nu mananca nimic, chiar si ceaiul l-a refuzat azi. In urma injectiilor i.m. la care sunt nevoita sa-l tin, nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, nici macar nu ma priveste.
Azi la pranz Adam a plans de colici rau de tot, 45 de minute am incercat sa-l calmez (leganat, cantat, alaptat de la care a vomitat, suzeta, pe burta, TOT) si nu am reusit. In tot timpul asta Matei parca se uita rece la mine "asa mi-ai facut si mie!" Intr-un final am bagat punga cu gel (desi alta data nu funcionase) la cuptor si apoi am pus-o pe burtica la bb, intre noi. El a plans in continuare si eu pe langa el, caci nu il mai vazusem asa de agitat niciodata. Dupa alte 10 min s-a calmat si am observat 2 degete de la manutza rosii. Probabil a tinut mana langa punga cu gel si cum eu il tineam la piept nu am observat, oricum era chierit si incordat. Pana sa adorama am verificat scutecul si are o pata rosie si deasupra lui, pe burta. Am dat repede cu Oximed pt arsuri si acum astept sa se trezeasca sa vad cum se simte. La mana i-am pus manusa. Cred ca punga s-a incalzit prea tare desi timpul a fost exact 1,5 min, insa mai tarziu am aflat puterea cuptorului (caci nu e afisata). Nu pot sa cred ca am facut asta, plang intr-una, ma simt asa de vinovata. Sotul zice sa vb cu dr de fam macar (e o prietena) dar ma gandesc la ce-i mai rau, poate tre sa anunte Protectia copilului si sa vezi atunci...
Deasemenea sunt pusa in postura sa decid daca mai merg cu Matei la spital de data asta la Cta, si cred ca va necesita internare caci nu sunt semne bune pana acum. In cazul asta trebuie sa sacrific laptele lui Adam si mi-e groaza. E cumplit sa alegi intre copii tai!

Dati-mi sfaturi ca la voi gasesc mereu ajutor!!!!!!!!!!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput