Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Uraaa! S-a rostogolit si a mea! Prima data azi! S-a intins dupa doamna Suzi! Hihihi facem progrese...

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mai, fetelor, sunt teroare... in timp ce amestec in mancare imi amintesc de diverse chestii si-mi dau seama ca n-am raspuns

So, Alinuk, mersi frumos pt ca m-ai luminat, sunt zuza rau, am uitat si nu e prima data. Deh, batranetile astea!

Ivona, mersi si tie si felicitari pt rostogoliri. Stiu cum e sentimentul: minunat!!!

Messa, Marybell , si noi vrem sa mergem in Poiana dupa Paste, asa ca poate puneti si voi pe forum impresii legate si de cazare dar mai ales de restaurante cu papa bun (ma rog, ceva mai de regim pt unii )

brig_adria
- vezi ca e pe prima pagina mailul comun, parola ti-o trimit pe PM

sraluca - eu as veni la o plimbarica dar deocamdata suntem consemnati in casa din motiv de copii muciosi si olecuta raciti.

Apropo, de cate ori pe zi pot sa folosesc (pt. Evi) ser fiziologic si Sterimar (apa de mare)????? Si le pot folosi pe amandoua?

Pup fetele, ma intorc la supica mea, ah mi s-a pus pata sa fac varza cu afumatura, n-am facut in viata mea asa ceva, sper sa-mi iasa.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

brig_adria - din pacate, daca nu-ti activezi PM nu am cum sa-ti trimit parola

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

FETELOR, AM SI EU O INTREBARE.VOI CAT TP ATI AVUT LOHIILE?CA EU FAC MAINE O LUNA SI NU PREA MAI AM.BA MAI MULT DE CEVA ZILE SUNT DOAR CATEVA PICATURI.

si inca ceva.Voi ati mers la controlul de 6 sapt?Ma intereseaza in general fetele care au nascut prin cezariana.Trebuie neaparat?ca pe foaia mea de externare nu scrie asta desi sunt ceva recomandari!!?/

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Messo - abia astept , chiar daca parca am un pic de frica ca daca nu iau ceva? Dar masa-n cur avem bani, cumparam ce uitam... dar ce fac eu cu baia obligatorie? car si ligheanul dupa mine? Pai tre sa iau juma de casa... dar cred eu ca dupa prima experienta de plecare cu gagalicea dupa mine, alta data o sa stiu... vai sa stiti ca ma duc sa-l frec pe al meu la creer - poate facem loc de o plimbare..,

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Da, CRISTIANA si noi tot cu aspiratorul in dormitor dormim.Ca noaptea mucisorii isi fac de cap.Ziua n-are nimic.Ma intreb , ce-or zice vecinii, cd aud aspiratorul noaptea.Or zice, ca m-a apucat vrednicia acum cd am copil mic!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

asta a mea s-a marait toata dimineata de la 5 la 12 s-a agitat, ba in carut, ba in pat, ba pe canapea, in brate, dai ceai, dai cantat, dai frecat, deci disperare, pana nu am pus caciula in cap... si sa vedeti ca nu am ajuns pana la parter ca dormea de ii cadea capul in parti!!! Cum pusca mea fac eu cand ploua afara, daca ea se cere afara de dimineata?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ziua buna suratelor,
Am trecut si eu pe aici sa semnez condica.Am inceput si eu sa imi intru in mana .Acum astept sa adoarma brotacelul lui mami sa o duc la tati in pat sa pot si eu sa fac cate ceva in casa.
Lili soro am pus in practica tehnica ta de ragait si nu a facut decat sa imi rup noada fundului ca nu am scos nici un ragait nimic.Mai incercam.
Trebuie sa mananc si eu ceva insa trebuie sa ies sa cumpar ca numai am nimic.Daca eu nu mananc al meu sot face echipa cu mine si nu cere nimic nici el.Deci frigiderul nostru plange.
De azi ma apuc de sport gata.Am sa fac pe seara un pic de jogging dupa care ma infofolesc bine si dau la bicicleta asta pana m-ao gasii dracii.Trebuie sa dau jos tot tot ca nu suport nici un gram in plus.Vreau sa ma imbrac si eu cu blugisorii mei cu talie joasa si micuti.Trebuie sa intru in ei ca de nu ma operez singura.Tai tot ce e in plus
Hai ca va tin la curent !

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,ati ajuns la capitolul 7 si eu am de citit de la capitolul 4.imi merge calculatorul ca o cizma,e plin de oratanii si nu am timp sa-l fac..
am citiyt capit 4,am raspuns la lumulitza si gataaa s-a blocat inainte sa dau un copy..
ce ma oftic cand pierd mesajul!!1
si aacum iar nu mai am timp,sper sa revin sa continuu,capitolul 5,6,si asta.

mi-a spus ivona ca erati ingriojorate.

ivona,o sa ma uit la eurovision si O SA VOTEZ ROMANIA,CA DE OBICEI!
chiar manea,a greciei!
marinar

va pup!sper sa recuperez capitolele 4,5 si 6

S.

Mergi la inceput

bai poate maine seara plecam la slanic moldva, ma duc sa cumpar un fierbator de apa, pentru ca sa avem in caz de ceva... poate chiar plecam ca fierbatoare, sticle, biberoane, carut, pampersi, servetele, haine, termometre, ligheane, si multe multe altele care mai trebuiec luate... cu purcel si catel si puricii de pe ei...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput