Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 3
mimsi spune:
Salutare Piticodrom!
Ioana, bine ai (re)venit!
A...si multumim de "la multi ani"
. Bineinteles ca eu am citit in wd si ca habar n-aveam de sfantul Alexei, asa ca pe copila am felicitat-o dupa.
Si eu se pare ca-mi intru in ritm la serviciu. Saptamana asta iar sunt mama denaturata, copila e la ai mei, vineri mergem s-o luam iar saptamana aviatoare va sta la noi cu soacra, apoi iar la ai mei o saptamana samd... Una peste alta nu-i chiar asa naspa nici pentru ea nici pt noi, cat e ea acasa vin la ora 5 de la servici, cand e plecata stau sa-mi mai termin treburile la birou, fac cumparaturile si ce nu mai apuc sa fac cat e ea acasa. Din cate-mi pove mama (in care am incredere) copila se dixtreaza la maxim, i-a innebunit pe toti. E plecata de duminica dupa amiaza si abia azi a intrebat de noi
. Dar asta e un semn bun, nu? saptamana trecuta i-am facut vaccinul anti hepA, a fost ok. Doamne-ajuta nici n-a mai mucit sau racit. Gata, am terminat raportul, va citex in continuare constant si mai scriu cand apuc. Pupici si sanatate multa pt copilasii bolnaviori.
miflore spune:
Eu ma distrez cu fi-mea de vreo ora!
E la ora de joaca cu stropitoarea.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kristinutza,
! Dupa cum vezi, forma maxima 24 din 24!![]()

Ege si Mary, sanatate multa puilor, sa se faca repede bine.
Ege, sunt de parerea Marinelei care stie ce zice. Nu te ingrijora, urmareste-o in continuare.
Mimsi, e ok programul cel imbinat.
Ai noroc cu mami a ta si cu socrela.
Nu stiu ce sa-i fac Anei, sa-i fac vaccinul antihepa? Am vazut ca o parte l-ati facut, o parte nu. Varilrix-ul il are.
Ana striga de zor lapteeeee lapteeee, gata, ma transform in barmanita. Acum o juma de ora a mai balotat 200ml.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
ege spune:
miflor,nu aveti somn?
noi plecam spre baby expo.
ege este bine,a dormit f bine.nu tuseste noaptea,respira pe nas.sper sa fie bine
e prima oara cand o las toata ziua.si cum sa nu fie copilul asta dependent de mine?:)))
s[per sa ne vedem cu bine.pup
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
locca spune:
Neata
Moama, Mihaela, da' nu se dezminte Ana ta. Ce program nocturn are...
Si Matei s-a trezit devreme, 5.30 
Teoria mea e ca se trezeste asa devreme ca sa-l prinda pe taica-su acasa. Care tata de vreo saptamana pleaca inainte sa se scoale copilul, de fapt inainte sa-l dau jos din pat pe Matei.
Ege, shopping placut. Sa ne zici ce si cum. Sanatate micutei Ege! 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Ruxandra, copiii nostri sunt tare harnici.
Banuiesc ca atunci cand s-or duce la scoala n-o sa mai stim cum sa tragem de ei sa-i sculam.![]()
Ege, sa ne mai lasi si noua cate ceva de cumparat. Imi pare rau ca nu ne-ntalnim dar azi mi-e imposibil sa ajung.
Fetele, haideti, ce facem cu babyexpo asta? Cine vine sambata? Ca eu sambata as putea sa ajung. De fapt sa formulez mai clar: nu mancam si noi o ciorba si-o friptana pe undeva? Dupa shoppinguiala merge la fix o ciorbita.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Merci Miflore!
Nici eu nu cred ca a fost de la iaurtul Campina, dar nici nu-i mai dau Ioanei.
In legatura cu vaccinul antihepatita, de ce sa nu-l fac? Intreb pentru ca si noi urmeaza sa-l facem in cateva zile.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
'neata!
Cu vaccinul antihep A, nu stiu ce sa zic, daca i-l facem sau nu.
Ne-am culcat mai tarziu aseara si la 7 am fost sus.
Fetelor distractie faina la BE si mai lasati produse si pentru Cluj ![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Dory, Petra mananca pere in fiecare zi. SI ieri i-a dat mama prune uscate (inainte sa faca compotul) si dimineata a facut kk normal.
Irina si la noi cred ca e nativa vorbirea, ca nici mie nu-mi tace gura toata ziua. Am crezut ca il mosteneste pe sotul, mai tacut, dar nuuuuu
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi