Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Multumesc de informatiile legate de decalotare. Vladut face pipi normal, dar mie mi se pare ciudat sa se schimbe singura la un moment dat , dar daca asa zic toti doctorii asa o fi . De vreo 2 saptamani am re-inceput sa-l decalotez la baita. L-am pus odata sa faca pipi la olita si dupa ce a inceput sa faca s-a ridicat in picioare sa se uite sub el. Apoi a facut din picioare cu capul in jos sa observe el ce se intampla. Am ras de m-a durut burta ca asa pozitie n-am vazut de cand sunt .

ca mi-ati admirat puiutul.

Kristinutza l-am vazut pe Raducu cu 4 suzete. Haios tare .

Vladut doarme cu 3 suzete ca pe a patra a rontait-o si zice despre ea "aia buă nu" si da din cap a negatie .
Acum le foloseste doar la somn, daca ziua il prind cu suzi in gura ii zic ca e mic si pune suzeta jos imediat si-si pune mana pe cap decalrand: "mae, mae". Nu o mai luam nici afara, nici in vizite si nu o mai folosim pentru linistire, asa ca sunt relaxata , mai vad eu ce si cum cu somnul...

Nicole si nu fii trista o sa vina in curand si bb2.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineat piticodrom!

Meme, zic si eu sa stai linistita. Ilinca spune inteligibil doar cateva cuvinte si si alea atunci cand are ea chef nu cand o solicitam noi sau altcineva.

Anto, felicitari pentru bebelina! Stai cuminte sa creasca mare pana la termen.

Nicole, ai rabdare ca vine el si bb2. Nu ne ies toate dupa plan intotdeauna.

Io in clenciuri cu cresa asta minunata. Am trimis-o ieri pe Ilinca fara suzeta pe care i-au dat-o in ultimele saptamani fara voia mea la cresa. A fost nevoie de doua educatoare in plus sa o linisteasca toata ziua (sa vada si ele cum am dormit eu in ultimele doua saptamani!). Mi s-au plans cand am fost sa o iau ca a fost agitata si n-a dormit bine din cauza lipsei suzetei si am chemat-o pe psihopedagoga lor care mi-a spus joia trecuta ca nu din cauza suzetei e Ilinca agitata noaptea. N-au mai avut ce sa zica, ca oricum ar fi dat-o ori educatoarele ori psihopedagoga picau prost. Asa ca azi continua sa lupte fara suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Meme, da-le incolo de doctorite si asistente! Imi pare rau ca l-au necajit pe Andrei.
Nicole, stai sa vezi rezultatul la testul de singe. Tin pumnii sa fie bine!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nicole, poate - poate...

irina, radu in clipa in care se trezeste isi da suzeta deoparte. stie ca e numai pt somn. cateodata mi-e teama ca daca i-as da-o in timpul zilei, cand se joaca, ar crede ca e ora de somn.

io, p-aci, pe la scarbiciu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Azi mergem sa negociem cu proprietarul noi locuinte. Abia astept! O sa avem gradina si deja ne uitam dupa mobilier de gradina si ustensile de BBQ Si am pus deoparte o casuta de gradina si un topogan pentru Ilinca! Yuppii!
Si avem si soare si numai gandul remobilarii unei case de la cap la coada in urmatoarele luni, ma umple de energie!
Ca sa nu mai spun ca am inceput cura de dezintoxicare de primavara, la finalul careia sper sa reintru in taioarele mele marimea 36!
Pupat tot piticodromul si mai viu io pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Meme, imi pare rau ca v-ati suparat la control, dar nu te gandi la rau, sunt convinsa ca data viitoare o sa le explice Andrei in 2 limbi cum sta treaba

Ina, esti tare. Ai incercat sa-i dai Ilincai altceva pe post de suzeta? Adica sa se invete incet-incet sa adoarma cu un animalut de plus sau altceva. Intreb pt. ca Matei a invatat sa adoarma singur cu paturica, si-o strange in brate si se culca. Cred ca "rica" (asa am denumit-o) e pe post de suzeta la el.

Nicole, iti tin pumnii.

Mihaela, chiar vroiam sa te intreb daca i-ai facut pana la urma copro Anei. Inteleg ca nu.

Irina, eu recunosc ca nu l-am supus decat de cateva ori (si intotdeauna dupa vizitele la dr.C, care imi spunea s-o fac) la decalotare atat cat permite. Acum cateva seri am vrut s-o fac si mi-a dat mana la o parte, adica deja nu ma mai lasa sa umblu la puta lui . Asa facea si Matei la inceput cand era in picioare fara scutec si facea pipi (pe parchet de obicei :)). Sunt comici rau de tot.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, bafta la negociere azi!

Pe mine ma intreaba copilul cind o schimb ce e "asta", si arata spre putza; si se ridica in picioare si se apleaca cu capul in jos sa o vada.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana si ce-i raspunzi?

Apropos de astea, Matei ne controleaza la buric. Isi duce mana la buricul propriu, zice "buu" si pe urma vine si pune mana si la mine si la ta'su. Intr-o seara dupa ce a pus mana la buricul propriu si-a dus mana la puta. Eu i-am zis "ala nu e buric, aia e puta". A inceput sa rada si s-a dus la ta'su si a pus mana ghiciti unde . Faza tare e ca la mine nu a venit. Si nici nu l-a vazut vreodata pe taica-su gol pusca sa vada ca are asa ceva.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa va mai povestesc cum alearga Anca dupa frati-sau cand se schimba ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, vreau si eu pm, pls.
Ruxandra, asa-i, nu i-am facut Anei inca nici copro nici urina. Urmeaza. E cam naspa ca Ana nu face niciodata dimineatza devreme si tb s-o urmaresc sa faca ccc cat mai tarziu seara si sa depozitez la frigi. Iar cu pipi alta dandana, tb sa-i lipesc punguta d-aia, nu stiu daca nimeresc.
Tare Matei!!!
Nicole, bafta multa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput