Mamici de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah si vroiam sa mai zic: la un an si un pic fiu-miu facea la olita cerand insa am prietena care fiu-su are aproape 3 ani si inca face in pampers. Eu nu voi putea vreodata crede ca un copil de aproape trei ani care vorbeste aproape perfect nu stie ce e aia olita sau WC. Nu pot si pace. Scuze ca am deviat putin subiectul insa face parte din atitudini gresite fata de copii. Eu mor cand o vad pe prietena mea ca schimba caca imputit de acum de copil mare si fiu-su sta cracit cu un zambet satisfacut pe fata. Iar ea zice ca e mic si nu stie. E total neigienic, mai!

Iar aftele lui fiu-miu banuiesc ca de la suzeta au aparut, probabil ca a adunat microbi la greu.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luati o pauza sa schimb capitolul.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cred ca voi care mai aveti un bb stiti ca nu-i usor sa fi mamica.dar orice compromis facut la varsta frageda poate ducela tulburari de comportament mult mai grave mai tarziu.nasa mea a bagat repede de la o saptamana doua biberonul cu lapte praf noaptea ca se mai trezea si sotul si ea dormea,chestii de genul.la 2 luni gata nu mai are lapte i-a dat numai lapte praf.copilul a renuntat la bautul laptelui din biberon la 4 ani.dintii din fata sunt efectiv rashi pana la gingie!adica are numai radacinile,din cauza suptului biberonului.acum are 6 ani dar in loc sa-i pice dintii din fata fiind de lapte,cresc aberant noi dinti in spatele lor.acestia nu cad usor,fiind tocati pana in gingie nu pot face balans,cum fac ceilalti ca sa pice.asa ca inca se roaga nasii mei sa-i pice singuri dar s-ar putea sa necesite operatie.si copilul a fost tot timpul complexat ca in fata are niste chestii negre care ii ies din gingie.....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou aici

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

LUNA - corect, comoditatea parintelui face sa duca la toate astea........ eu am incercat cum zici tu la peste un an cu olita si nu am prea reusit apoi iar am mai incercat si la 2 ani am trecut direct la toaleta, pentru ca s-a intamplat sa fiu plecata la cineva si sa uit pampersul de schimb acasa, asa ca a facut pe ea si nu am utut sa o duc decat din 5 in 5 min. la toaleta, si mereu o intrebam sa nu faca pe jos sau pe mine ca o tineam in brate....... era Noiembrie atunci deci nu aveam cum sa o las goala........ asa ca de atunci cu uitatul pampers-ului acasa nu i l-a mai trebuit......... fata mea cerea la toaleta la 2 ani !!!!!!! Si nici olita nu a vrut-o.

ANYA si Alina - da corect, de acord, dar trebuie sa ai noroc !!!!!!! Am vazut mame disperate ca nu au avut lapte........ si ele asteptau sa aiba...... si e greu sa te adaptezi....... au intrat saracele in depresii...... nu e chestie de bani..... ca doar cumperi si lapte praf pentru copil, si orice are nevoie si nu-l lasi sa urle de foame....... e chestia ca laptele pe mama o face mai fericita daca il are si daca nu o deprima. A pune copilul la san aduce mamei o asemenea fericire incat uita de toate suferintele nasterii sau altele......... de aceea zic : NOROC pentru cele care au avut si vor avea........ sa fi simtit sau sa aibe acea fericire de a da lapte propriului copil.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara mamici si burtici,

Ne-am intors acum de la ecografie si se pare ca vom avea o fetita.
Suntem f bucurosi, ne doream o fetita .
Bebelusul se dezvolta normal si se pare ca este bine acolo inauntru.
Simo imi poti pune un carucior roz?
Ca nume am ales Caterina.
Pupici pe burtici,

stefania sapt.20

Mergi la inceput