Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)
Raspunsuri - Pagina 28
loren@ spune:
Neata..scriu repede ca cine stie cind mai apuc..ne-am trezit la 6 oricum
Deci, piciorul e mai bine..desi nu ma aspteptam, am putut iesi afara cu Bia ieri, calc pe el, e vinat, dar nu cred ca o sa cada
..
Bumbita iti tin pumnii sa iasa analizele bine lui Sebi
..nici Bia nu are fontanela inchisa, dar e cam de 1 deget..
Bee las ca o sa fie ok cu mersul Ana dupa atitea sedinte...cum merge cu burtica? Ma bucur ca Ana stie ca e bebik in butik
...
Ana_m ai avut si tu o vacanta de "zile mari"
...si Bia mi-a vomat pe sperpentine cind am fost in Au.
Ali i-am dat sa guste Biei si cioco cu cacao..dar nu e mare amatoare..mai bine!![]()
Bianca super faina masina lui Daniel..mi-a placut mult jeepanul!
Din ciclu ce prostii mai face Bia..are o masina cu baterii, a venit pe la spate si mi-a bagat-o direct in par
de s-au invirtit rotile fix in tot parul de la spate si nu stiam cum sa gasesc mai repede butonul sa opresc dracovenia
..credeam ca trebuie sa ma rad in cap, dar in cele din urma am reusit sa o scot din par..
E obsedata sa-si stearga calutul cu servetele umede, pina ii da luciu
...se ascunde dupa diverse si imi face "bau" sa ma kk pe mine
...si la baie cind m-am asezat pe
a venit pe la spate si mi-a tras un capac pe spinare de am vazut stele verzi
..oricum cum vede olita sau ca ma duc la baie incepe "caca" si ride
..
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
Neatza!!!
Ne-am trezit la 8 azi., marco iar nu a baut lapticul. azi noapte prin somn a ras 200 ml. Treaba lui, nici Danonino nu mai vrea. Branzica si Milli mai serveste, inca.
La noi ploua e urat si eu tre sa fiu la 9.30 la electro. Nu stiu cum ies din noroiul de pe strada, ca e aici aproape si nu ma duce niciun taxi.
Pufumic a dormit pana dimineata Vladimir? Ce mult doarme!!! Ce-i faci ziua? il obosesti?
Moni azi vad ca-s mai bine, poate ma dor toate si ca am febra musculara si nu m-am gandit la asta.
Ieir marco a baut 500 ml suc facut de mine. e innebunit, nu stiu ce l-a apucat.
Bine ca mananca Dia branzica si iaurt, daca lapte nu bea.
Cata e mortala Bianca ce traznai face. tare simpatica spiridusa ai.
Ma bucur ca picior e ok, dar ai grija, totusi.
Bianca pe unde umbli draga? Silvia ce face Alain?
Anasebe ce ai luat de la Ikea?
Si restul fetelor...nmu le mai enumar ca tare multe sunt.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
Giova am citit de succesul lui Marco cu olita..na ca si cresa face minuni, nu?
Si aici ploua cu galeata..las mai ca te descurci cu ploaia, ca merita efortul, cine o sa fie dupa electro mai supla si mai tonifiata?
Moni pai daca papa altfel de lactate, tot e bine
..Bia si-a redus cantitatea de dim. la cam 230 de cind papa si fructele si seara bea inca 350 cu 5 de cereale, dar probabil ca restul meselor sunt mai putin semnificative ca ale Dianei..
Fetele cu Danonino brinzica de vaci cu fructe..si eu ii dau Biei cam 100 gr cu 100 iaurt la masa de la 18:30..ii place..
Obsesia Biei sa se urce pe cintar..avea 11300 imbracata cu ghete in picioare..nu stiu ce sa mai cred despre greutatea ei..
O asteptam pe mama in vizita
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
Si eu l-am cantarit pe marco aseara dezbracat inainte de baita. avea 10.900 gr. Nu stiu daca e bine, caci in 6 martie avea 10700. sa fi luat 200 gr in nici o luna
M-as bucura sa fie asa, si sper sa fie asa. Am vrut si sa-l masuram la perete, dar am uitat. Mi se pare ca s=-a mai inaltat, acum sa vedem.
Cata mMarco manca 4 Danonino la ora 18, 200 gr. dar acum nici nu vrea sa le vada. Intoarce capul cand ma vede cu lingurita.
Sa sti ca, cantaresc destul de mult hainele, papuci si pampersul. pampersul gol cica e 50 gr.
Gata, pe mai tarziu.
Merg sa ma incalt.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
neata gagici
noi la 8 ne am trezit ...stefanut papa numai in somn lapte 2 bibe unul pe la 11 si unul la 6 dimi, e un smecheras cuminte ...se joaca asa frumos cu bianca de nu zici ca s copii in casa , de papat papa f bine de toate dar nu foarte mult un aliment nou ...asta e , de mers merge .....de mana , tare fricos cupilul asta
GIVA bafta la electro si pupici la marco
CATA pericol public printesa ta
ALI gargarita ta seamana cu mine ...as papa ceapa si usturoi la greu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
anasol spune:
Iar va place sa va luatzi de mine cu mesajele mele,credeam ca numai pe bianca o deranjeaza ,dar vad ca nu numai pe ea,asa incat cred ca e mai bine sa numai scriu deloc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
pufumic spune:
Neata si de la noi
Si la Constanta e vreme urata. Azi cred ca stau in cas si bag un smotru.
Giova, da, Vladimir a dormit pana dimineata (la 6, ca asta-i ora lui de lapte). Nici ca s-a mai culcat la loc dupa ce a ras bibele, cred si eu, dupa 12h de somn... Asa ca am mai motait un pic pe fundalul chitaielilor lui si pana la urma am renuntat.
Cata, mama, dar cate iti face Bia. Ma rog, vad ca tu te faultezi si singura![]()
Am citit aseara ce s-a mai scris ieri, dar va rog sa ma credeti ca mare lucru nu mi tin minte. Nu stiu cum faceti voi.
V-am pupat, merg sa fac un dus.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
Biancas spune:
Neatza si de la mine...
Ieri umblat cu trebi` si cu zisu
M-am frezat , mi-am vopsit parul si mi-am bagat niste suvitze...cam putine dar o sa mai imi bag cateva sapt viitoare.Mi l-a uscat si mi l-a facut si cu placa
. imi place.
Cata...e tare nazdravana Bia, cred ca nu te plictisesti deloc privind-o
Giova , fain ca Marcolino se invatza pe olitza..asta e unul din lucrurile pozitive ce le va invatza in colectivitate + mancatul singur + altele care acum nu imi vin in minte
Ieri am fost cu masina afara...Nu va zic cum se uita lumea ca la urs, initial nu nu vedea pe noi cu telecomanda
. Dani a fost super incantat, a mers masina 1.5 ore non stop si nu i s-a terminat acumulatorul.
La 10 imi vine domnu` maseour sa ma "frece" vreo ora
(nah ca iar am trosnit-o in exprimare
) Dupa masa merg la scoala, asha ca am o zi cat de cat plina.
La noi bate vantul de numa asha ca...azi o zi nasoala o sa fie.
Am muncit la ceva 
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=1174634119.pbw
Mi-am facut si eu cont in drop 
http://www.dropshots.com/biancas
Ali, multumesc 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Anasol draga pe mine nu ma dereanjeaza, dar e ciudat sa tot vezi cate 2 randuri scrise.Parca ar fi mesaje telegrafice
Mai baga cate o icoana ceva sa arate mai frumos si colorat.
Puf,
placut, asta am sa fac si eu acum.
Giova, stimulari placute
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
dana_ene spune:
'Neatza, doamnelor!
Si la Buzau e o vreme mizerabila, ploua de ieri dupa-amiaza.
Azi m-am trezit chiauna cu toate ca nu ma pot plange ca n-am dormit asta-noapte, dar am avut niste zile tare grele in urma si ma resimt.
Ieri a fost una dintre cele mai grele, dar sper sa am un weekend mai linistit ca altfel nu-mi mai revin.
Fetele sunt bine, se joaca foarte mult impreuna si ma multumeste teribil asta.
Roxanica n-a avut probleme dupa vaccin. Acum pana la 2 ani jumate sper sa scapam de intepaturi.
Cata, nazdravana Bia, o adevarata spiridusa
.
Ma bucur ca si tu te simti mai bine.
Ce e cu Alina? N-am mai vazut-o pe forum zilele astea.
Bianca, sa te bucuri din plin de maseur, trebuie ca e tare misto
.
Am vazut pozele de ieri. Ma repet, e foarte reusit jeepul lui Dani.
Ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca!
Si noua nu ne pui o poza cu noul tau look?
Bumbita, si eu sper sa primiti rezultate bune dupa analizele lui Sebi.
Nici Roxanei nu i s-a inchis complet fontanela, dar nu e maricica. Oricum zilele urmatoare ii voi da niste Calcareea Carbonica, poate o ajuta si la eruptia dentara.
Cosmina, las' ca o sa mearga cat de curand si Stef. Sigur. O sa uite la un moment dat de nevoia de a se tine de mana. La fel a facut si Roxana.
Giova, am uitat si eu sa te felicit pentru succesele la olitza ale lui Marco. Bravo!
Moni, zi scurta? tare fain, nu-i asa?
Gata, ma cheama!
Le-am lasat sa-si faca ordine in jucarii la ele in dormitor. Acum cica sa ma duc sa vad ca au terminat.
Ia sa vedem....
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003