Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
Asta e clar,de cum a inceput sa umble, Diana a adormit mult mai usor si a dormit mai bine.Cand zic sa umble ma refer chiar de cand umbla pe langa mobile!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
pufumic spune:
Uite-o si pe Ali, a dovedit-o pe Iarina si probabil si niste episoade din 24... sau Prison...
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
Cred ca pe Mitica l-a dovedit ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
szaboali spune:
Pai nu am vazut nici Prision nici 24 ca pe 24 il aduce Mitica numai cand sunt mai multe episoade ca sa nu avem de asteptat mult si sa il topim in 3-4 zile(24 de episoade) si asta in we.![]()
Irinadum
si usturoi papa doar ca mi frica sa ii dau ca e mic si il baga pe tot in gura si nu am chef sa am surprize, sunt mancaruri care nu le papa daca nu au gust de usturoi dar gust de gust nu numai sa ii arat usturoiul.Favorita ei papica e branza cu usturoi ![]()
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
monica70 spune:
Nu stiu ce-i cu Silvi de nu mai intra,cred ca nu i-o fi placut atmosfera
Sper sa fie doar asta si sa fie ok Alain.
Mai Ali apropo de ceapa aia (e mortala Iarina
) eu cand am vrut sa ii dau sa guste Dianei era mami p-aci si nu m-a l;asat ,cica o fac sa nu mai manance dupa aia,ca o sa creada ca cine stie ce ii dam
Si de doua ori am incercat.Evident ca am uitat sa ma ocup de asa ceva,cand nu era mami aci
. Dar atunci era ceapa la indemana ,de aia voiam sa incerc.Poate imi aduc aminte sa incerc in WE.
Am plecat la nani! Maine am zi scurta si nu am nici export.Plus ca am colegutza noua care in trei zile, mi-a pus la punct o multime de chestii ramase in aer: aranjat,sortat,copiat,tradus etc. 

Si in plus e si soferitza personala,directorul s-a scapat elegant de misiune
Deocamdata am fost cu ea sa vada unde ,ce si cum si in viitor o trimit doar pe ea cu declaratiile ,merg si eu doar cand e musai 
Noapte buna si
la toate si toti !
Aoleuuu
un
special pentru Bianca sa iasa 

din zona 

(un convoi
de preoti)
MONI
de
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
Cred ca pe Mitica l-a dovedit
MONIde

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj

pufumic spune:
Valeu, ma dor ochii de la atatea desene animate.
Bianca, misto jeepanul lui Dani. N-avea grija, ca o sa invete sa-l foloseasca inainte de 3 ani. Nasu' mic are o chestie din asta (a lui e sub forma de ATV, ceva, are trei roti) si asta vara, la 2 ani juma, o manevra deja cu figuri pe faleza, de se uita lumea ca la urs.
pufumic spune:
Merg si eu la culcare. Noapte buna!
szaboali spune:
Monica pai Iarina a inceput sa pape ceapa si usturoi de pe la 8 luni, ceapa stiu ca faceam mancare odata si pana sa pun ceapa in papica am luat-o in brate si a vazut ceapa , a inceput sa se intinda sa puna mana , am luat o bucatica si i-am bagat-o in gura
si i-a placut ca a mai cerut
si de atunci de fiecare data cand fac mancare si simte miros de ceapa vine si ma trage de pantaloni sa ii dau si cam baga des cateva bucatele de ceapa ca o tau marunta
.
Cu usturoiul , a papt prima data la mami de ziua lui sora-mea pasta de branza cu usturoi si zeama de sfecla si ce s-a mai lins pe botic
, pana atunci nu vroia nici in ruptul capului branza de vaca si asa ca de atunci numai asa papa branza.
Nu stiu cat e de adevarata vorba babelor ca daca mananci ceapa si usturoi nu racesti dar la noi asa a fost , sau poate are ea organismul mai puternic ca nu a racit decat de 2 ori si alea luate
.
Vad ca numai eu mai bantui pe aici...plec si eu la culcarica
si noapte buna sa aveti toate.
ali
Am implimit un anisor!!!