Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)
Raspunsuri - Pagina 21
bumbita spune:
ali multumesc mult de intrebare
. ma simt foarte bine, doar cu sebi mai am probleme cand vrea sa il iau in brate...ii tot explic ca nu poate mami, ca o doare burtica, si plange si se agata de mine...trebuie sa-l iau in brate, dar ma asez undeva jos. deja se vede burtica, am trecut la pantalonii speciali de gravidutza. in rest, sunt foarte bine. astept sa treaca timpul mai repede![]()
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
13 + si mami de sebastian(03.01.2006)
acina spune:
Buna dragelor ,
M-am mai eliberat si eu .
Giova , Alina , Maraki , Ali
sora mea a fost ieri la dr cum zicea si Alina au mai amanat-o putin asa ca m-am mai dus un pic la cumaparaturi ca s-o mai inveselesc pe Andreea .Si i-am mai luat nepoatei cateva lucrusoare f haioase si sosetele pt pitici .Eu am luat-o razna rau cu marimile, obisnuita ca pt Andrei ma duceam la marimi mari si Dan imi tot zicea bey e mica mai astea sunt mari de ea.
Avea dreptate saracul dar eu erau dusa ce sa fac...Asa ca marti la ora 8 si 15 min dim e programata pt cezariana ca atunci face 38 saptamani si e ok .Daca nu vrea sa stea pana marti va anunt.
Dana pupicei Roxanei, ati scapat si de vaccin. Sanatate multa tatalui tau.
Bianca draguta masinuta dar nu este pt copii mai mari?
Ingrid deci te-ai lamurit ca fata e ok Da?
Mira , aoleu mai iar cu febra mare Selin? Of pupicei si sanatate multa.
Oachi spor la cumparaturi.
Bumbita ce ma bucur ca mai dai si tu un semn
.
Ali ce ca lumea ai modificat poza ...
Moni , Catasi tot restul pupicei multi 
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
toanca spune:
Salutare si de la noi fetele.
Azi e ultima zi de munca aici, deci nu stiu cand o sa mai pot intra pe net.
Maine plecam la munte, iar de luni o iau de codita la noul loc de munca,
Macar la inceput nu o sa stau pe net ca trebuie sa dau bine in fata sefilor.![]()
Da o sa-mi fie dor de voi.
Sper ca nu o ma scoateti din lista![]()
![]()
![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
acina spune:
Toanca succes la noul loc de munca .
Nu te scoatem din listuta stai linistita.
Distractie placuta la munte, sa faci poze cu nazdravanul.
Pupicei lui Matei.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
anasol spune:
mirela -sanate multa puilui!
toanca-bafta la noul servici si distractie placuta la munte,unde mergetzi?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
dana_ene spune:
Toanca, pai in primul rand BAFTA la noul loc de munca si mai apoi DISTRACTIE PLACUTA la munte!
Ne auzim noi cand vei reusi sa ai din nou acces la forum
.
Acina, ce emotii cred ca aveti! Numai bine sorei tale, nastere usoara si o bebelina sanatoasa.
Cata, of, mai! Sanatate multa
!
Ingrid, ma bucur ca te-ai linistit cu problemele Dianei
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
TOANCA DISTRACTIE PLACUTA SI TE ASTEPTAM SA
DIN NOU!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Ana_m spune:
salutare ,
V-am citit dar sincer nu am vut chef sa scriu in ultimele zile datorita situatiei de
.
Voiam sa va povestesc cum am petrecut mini vacanta ce am avut-o . Am fost doar duminica plecati la munte , nu am ramas sa si dormim acolo. Am plecta la 8 dimineata de acasa , sotul cica gasit o scurtatura pe harta si ajungem pana la ora 11 . Na , scurtatura asta s-a dovdit a fii prin munti , un drim plin cu serpntine 
, de imi era un rau de nu vedem bine ( mi-am amintit cum era cand eram gravi
) . Soacra-mea la fel rau , si saraca Clarita statea pleostita in bratele mele nu scotea nici un sunet banuiam ca nici ea nu e ok la cat de prea linistita statea. Numa sotu vesel in fata , da ce va este rau ???
, imediat ajungem
. cand am terminat de traversta tot muntele , zic eu ca mi-e frica sa nu vomite Clara si in secunda urmatoare
la mine in brate ,eu ferind scaunele de la masina noua sa nu se murdareasca
. Oprim masina , barbatu-miu disperat ca s-a murdarit scunul 

, o scimb pe Clarita de haine ( ca pt ea avem schimburi la mine ) si ramna eu din cap pana in picioare cu voma
. Sotu cica hai sa ne intoarcem acasa
. am ajuns atat de aproape si sa ne intoarcem , zic , lasa mergem. da eu puteam in ultimul hal
. Na , ma gandeam cum ma duc acuma intre lume asa ??? Nicu glumea si zicea ca imi pune o pancarta in gat ¨¨ da stiu, ca put, da ma voi spala ¨¨
. In fine ajungem , lasam masina la 2 km distanta ca nu aveam parcare mai aproape de manastire era totul full
. Eu m-am mai uscat intre timp , si in loc de bluza mea care era varza , am luat vesta lu barbatu-miu . Si hai la drum , am urcat aproape 2 km , am vizitat manastirea si prin jur. Apoi am coborat cu funicularul in jos , spre o prapastie
, si de acolo mai am ajut de facu 1,5 km pe jos ca sa ajungem la o grota. oricum peisajul era superb , aer curat ( clara papa bine acum cu schimbarea asta de aer dar nu stiu pana cand ) . chiar si acolo la grota aia lla capat de lume am gasit romani
.
Mai erau de facut trasee ssi cu telefericul , dar nu am ajut timp.
Am ajuns acasa seara super obositi , am parcat masina la vreo 100 m, de casa si mergeam pe jos, si eu ma uitam la drum , pe unde e interzis , pe unde se poate trece ca sa stiu cand eu
, si poc dau de o groapa si pic in 4 labe 
.
Na fain inceput de zi si sf de zi , nu ???? da eu ma hlizeam , nu aveam treaba .
Astae au fost aventurile noastre de duminica in familie
.
Revin sa va raspund la fiecare imediat
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Buna fetele.
Mirela, sanatate lui Dani bolnaviorul. NU mai vreau sa intru pe net sa vad ca a facut 39 cu 5! Plizzzzzz. Si tu sa te faci bine pana mi-oi pune netul in partea cealalata.
CAtalina, daca ti-ai scrantit rau piciorul, fuguta la urgenta sa-ti spuna daca e de ghips sau nu. Ca eu am patit-o acum 2 luni si-s inca oarecum oloaga! Mie mi-a spus doctorul sa-mi puna piciorul in ghips 2 saptamani, dar ce ma faceam cu fata 2 saptamani? Asa ca am trait cu fasa elastica pana am putut calca pe picior. Partea nasoala e ca si acum "imi scapa" piciorul si am dureri infioratoare, asa ca tot ajung eu la ortoped.
Ingrid, ma bucur ca Diana e bine din punct de vedere al neuropsihiatrului, ca asta cred ca e cel ii verifica dezvoltarea motorie, verbala, atentia si restul "achizitiilor".
Acina, nastere usoara surioarei tale si un bebe sanatos!
Toanca, mult succes la noul loc de munca si distractie placuta la munte!
EU sunt putin, putin necajita. Am fost cu Ana sa-i faca Priorixul la dispensar. SI cu fixurile mele s-o vada si de rahitism si alte alea. SI are capul mare! 50 cm, a crescut vreo 2 cm in 3 luni si ar cam trebui dusa la neuropsihiatrie infantila sa-si dea cineva cu parerea. Asta-mi mai lipsea? Copilul n-are nimic, in afara de fontanela maaaare (Bumbito, si a noastra trece lejer de 2 degete in orice directie), picioare strambe, coaste evazate, burta mare, hernie ombilicala uratica si "dehiscenta hiatala" (shantz intre muschii ambdominali, semn de rahitism). Una peste alta toate s-ar putea pune pe seama rahitismului, dar cu asta ce ma fac? Cica sa-i dau Vigantolleten si Calciu Gluconic. Sa vedem ce-o iesi.
CAt despre psihologi de copii.......EU una am intalnit intr-un cerc de apropiati o tanti neuropsihiatra (la copii neurologia si psihiatria sunt impreuna). SI la copii atat de mici cum sunt ai nostri, ei verifica mai mult dezvoltarea neurologica (psiho-motorie). SI cica cele mai timpurii probleme de comportament se vad abia pe la 3 ani si cele mai multe sunt de ordin alimentar (copilul refuza sa manance)- cu astea ajung parintii cu copilul la psiholog. Asa ca Astery, fuguta mama la psiholog, tu insati; dar cu ce spuneai tu cu "revizia" generala, io-s perfect de acord. SI sa intri sa ne spui si noua ce copil perfect ai si ce mama "nebuna" (de griji) are saracutul de el.
Gata romanul. 
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
toanca spune:
anasol plecam la Rasnov
Sincer mai fetelor chiar o sa-mi fie asa de dor de voi

Of, of, of.
Multumesc mult pentru urari.
Sunteti niste dragute 

- ca de obicei - 
Am cazut in butoiul cu melancolie![]()
Sa va mai dau o reteta de papica:
I-am facut eu lui Matei:
Conopida in sos:
Am fiert conopida in apa cu putina sare.
Separat am facut un sos din o ceapa, o jumatate de ardei gras, un catel de usturoi, o faoie de dafin, o rosie (decojita) si apa si am lasat pe foc pana a fost fiarta ceapa.
Separat, am pus o bucata de peste pe jumatate fiarta in tigaia de teflon, fara ulei, pana s-a rumenit pe ambele parti.
Am amestecat toate ingredientele (conopida, sosul - cu foaia de dafin scoasa, si pestele).
SI gata: a iesit DELICISOSSSSS!!!
Imi venea sa-i mananc eu mancarea

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2