Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ingrid si 4400 am vazut si mi-a placut dar ca si 24 nu e nici unul...eu nu am auzit de Supernatural cum e ? cu ce? despre ce?
Monica fofta mare sau sa-ti fie de bine

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI PAI NICI ALE DIANEI NU-S PREA INTELIGIBILE,CUM E SI CAM RAGUSITA ACUM , LA CEVA DE GENUL "DA BE BE DA DA BE BE" NU-MI TRECEA MIE PRIN CAP SA INCERC SA INTZELEG - DAR CAND AM VAZUT DE FAPT CE VOIA, DEJA SUNA LOGIC ... "DA BEBE" .
AR TREBUI SA FIU MAI ATENTA DE PE ACUM LA CE BODOGANE,CA SI CAND NE-A ADUS CUTIA CU SERVETELE SI ZICEA "CACA" ,NU PREA ERAM CONVINSA 100% CA EA CHIAR A FACUT CACA,GHITZA CHIAR ZICEA SA IL LAS IN PACE,CA N-A FACUT NIMIC SI CAND COLO ... FATA AVEA DREPTATE ERA KK-RITA EN GROS.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Ursulino dar cu lamaie ai incercat? Ca eu o tratez pe Iarina cu lamaie, cand sughite ii dau o felie si o tot mozoleste pe acolo si ii trece.Sau ii mai trece si daca plange. la Raisa.
Cata imi pare rau de glezna ta , dar cum ai reusit sa ii dai cu aspiratorul in picior asa de rau. la Bia.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Marco a papat cremvusti cu almette de dimineata.
Mi-au zis ca cu el si cu inca un pusti au succes la olita. Nu-mi vine a crede!! Le-am zis ca le duc olita lui si mi-au explicat ca nu trebuie, ca fiecare copil are olita lui, cumparata de ei .

Ali povesteste putin despre 24, sa vedem daca e acelasi, pleassseeeeeeeee.
Ingrid ma buicur ca e ok Diana si a scapat de urmarire. mersi ca ai intrebat pt. noi. Pai cum sa-l las sa planga 3 zile, cand asta plange si o ora daca-l las. cel mai mult mi-a plans 30 min. si pe urma l-am luat ca nu am mai rezistat. Trezea si tot blocul.
Moni super fain, lasa ca mananci luni lasagna.
Mirela of ce noapte ati avut...sper sa scada febra dupa impachetarile astea.

nu mai pot sta ca ma striga fiu-mio.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Oachi cu siguranta din cauza maselelor nu mananca. Si Marco mi-a refuzat laptele de dim., si inca nu i-a isit, se simte la mana coltul, inca putin si sa iasa odata.
Cata doamne fereste, pai cum ai reusit tu fata?asta-ti mai lipsea acum.
Ursu nu stiu, nu trece de la sine? Marco sughita cand era bb, ori ii dadeam lamaie, ori lasam sa-i treaca, ori masam degetul mare de la mana, pe interior, de-a lungul lui.
Bumbita imi pare rau ca l-a intepat pe Sebi. bine ca a trecut, ei uita repede. sa iasa analizele bune.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

www.dropshots.com/day.php?userid=263931&cdate=20070221&ctime=001401" target="_blank">Uitati cate de Iarina am eu
Giova pai e vorba de actiunea unei Unitati Anti-Tero , personaj principal Jack Bauer care rezolva multe cazuri .Uite aici si niste poze cu personajul principal.http://imdb.com/title/tt0285331/ ...nu cred ca mai e un alt film cu titlul asta.Sigur asta e

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ali super programul si anasebe facuse o poza asemenatoare cu 3 tibi si cu sotul ei....

da, din vena i-a tras sangele...numai de acolo se putea.

cata ooofff-oooofff intai raceala, acum piciorul...ce mai e si pe capul tau? lasa ca trece si luna martie...mie mi-e groaza de ea! parca nimic nu merge bine.

giova felicitari pentru olita!!! vezi ca merge! sau poate ca acolo colectivul ajuta mult...puterea exmplului!!!sa le arate el marco la toti ca el poate sta si pe olita cuminte

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 13 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Ali da, da , da asta e. tre sa-l descarc si eu.
Auzi cum ai multiplicat-o pe Iarina?
eu de ieri m-am pus sa invat Corelul, vreau sa modific niste poze, inclusiv cateva de la nunta. mai m-am facut asa de slaba intr-o poza . doamne ce bine aratam!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

aseara l-a cantarit dr pe sebi si avea 11 kg fix...in trei saptamani a luat cate 100 grame/saptamana.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 13 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Giova pai am un program pentru poze, daca il vrei cauta-ma pe mess sa ti-l dau.
Bumbita tu cum te mai simti?

S-a tezit Iarina urlnd ca din gura de sarpe si acum bombaneste pe aici in limba ei.

ali

Mergi la inceput