Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am pus un filmulet sa vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=263931&cdate=20070319&ctime=203046" target="_blank"> o tentativa de papat singurica

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Azi numai la ora 8 s-a trezit. si colac peste pupaza a refuzat si laptele. cred ca-i iese ceva, ca el numai atunci nu vrea laptic. sper sa manance la gradi., ca i-am dat doar un biscuite in mana.
Ma bag la aspirat ca doar o ora am, si tre sa plec la electrostimulare.

Ali a aparut pe net serialul 24? mama ce mortal e!!! L-am vazut in Italia, dar am pierdut ceva episoade. pot sa zic ca e cel mai tare serial de actiune pe care l-am vazut. sper ca e 24 ala de care zic eu, ca mai e unul, si tot pe ala il gasisem, cand cautam. despre ce e vorba in 24 asta de care zici?
, revin in pauza sau dupa ora 12.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza si un rachiu sa treaca greatza!
24 ali,ia sa pun pe grasu sa caute.............

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am aspirat in toata casa. restul....cand doarme Marco, ca nu mai am timp acum.

Sper sa nu ma racesc, ca m-am trezit cu o usoara durere de cap si gat.

Anasol neatza si tie.

pe mai tarziu, merg sa ma pregatesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza!

Am avut o noapte bunaaa, Roxanica s-a trezit o singura data si i-am dat bibele cu lapte. In rest, au fost cumintele foc si-au dormit.
Vad ca Roxana nu face febra dupa vaccin. Uraaaa !

Astery, am vazut pozele lui Razvanel frumuselul. Deci Daria vine in spate la locul de joaca de la noi? Atunci Cosmin o stie, el e responsabil cu scosul la locul asta de joaca dupa-amiaza. Eu atunci am "pauza" de treaba prin casa.
Abia astept vremea buna sa ne intalnim prin Crang.

Azi face si tata cauterizarea, stiu ca e o interventie nasoala tare, ar sper sa treaca si asta cu bine.

Am mai vazut poze si filmulete, ce copii minunati avem. Adevarati spiridusi!

Ursoaica, ma bucur ca am mai citit cate una-alta despre Raisa. Iar filmuletul acela... delicios!!!

Bianca, foarte tare masinutza. Am vazut copilasi cu asemenea masinutza prin parcuri la noi.

Giova, sper sa-i treaca repede lui Marco si sa se apuce din nou de papat.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

,
Giova daaaaaaaa a aparut si inca demult, noi am vazut si sezonul 5 (fiecare sezon are cate 24 de episoade) si acum au mai aparut 12 sau 14 episoade din sezonul 6 dar noi asteptam sa apara mai multe ca ne enerveaza sa astept dupa cate un episod asa cum am patit cu Prision Break.
Dana
Anasol ai sa vezi ca e mai fain 24 desi si asta e super.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
N-am apucat sa intru aseara, ca am avut la treaba...
Am fost cu ea la medic, de fapt are specializarea de psihiatrie infantila, nu e psiholog. De acum am scapat, a urmarit-o timp de un an, zice ca e ok copilul, deci nu mai avem nevoie de vizite. Nu mai stiu cine intreba de ce ne ducem copiii la psiholog, pai la noi a luat-o in evidenta de la o luna, de cand a iesit din spital cu hematoame pe creier, si desi alea au trecut pe la 2 luni, ei au datoria sa se asigure ca nu a ramas copilul cu sechele neuro-motorii, de aceea o duceam din 3 in 3 luni la el, ieri a fost ultima vizita.
Am intrebat ce sa fac sa nu se trezeasca noaptea, zice ca e un fel de verificare a lor (e mami, nu e mami), sunt 2 solutii: ori sa o lasam sa zbiere 3 zile, iar a patra se calmeaza, ori sa o sedam usor si sa "uite" ca trebuie sa se scoale. A vrut sa-mi dea niste medicamente homeopate si mi s-a zbarlit parul pe ceafa , am intrebat daca au Belladona si mi-a confirmat. Am zis ca eu nu ii dau la copil alcaloizi si mai ales atropina si daca are si alte solutii, zicea ca mai e Diazepamul si inca ceva, n-am retinut ce, atunci am spus ca merge prima varianta cu lasatul sa urle.
Diana nu a vrut sa-i arate limba, in schimb a aratat-o la asistentul lui care nu avea halat pe el...apoi a batut din palme si a facut brrr cu mana la buze si cred ca la urma se obisnuia cu medicul, cand a vazut ca nu-i face nimik. Dar am plecat, cand devenea mai interesant.
De statul in intuneric mi-a zis ca noi suntem culmea, daca un copil e curajos e problema, daca nu, iar e. De unde am dedus ca n-are nimik daca sta pe intuneric singur, pur si simplu isi vad de treaba. Si pe Diana daca o las pe intuneric nu se sperie, mai repede ma sperii eu.
Ma duc sa-i pregatesc masa, mai intru eu, n-am apucat sa citesc mai nimik din urma, recuperez.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza si de la noi!eu sunt cam,dani avea azi noapte la 1.30 cad trebuia sa-i dau antibioticul,39,4 temperatura,gemea si maraia...i-am dat paracetamol sirop si pe la 5.00 nu mai frigea asa rau.am fost si la 7.30 si parca iar era cald,astept sa se trezeasca sa sar cu termometrul pe el...
DANA,sanatate multa tatalui tau si multa putere mamei tale.!pupicei multi
IRINA,cum te mai simti,ti-a trecut raceala?pupicei lui mario cel kamikaze
MONI,sper ca azi esti mai bine!si spor la treaba
IRNUTZA,e tare haioasa sabinutza cum zici ca se uita la babutzele de prin parc
GIO SI CRISTINA,spor la electrosocuri ,sa dea rezultatele mult asteptate
BIANCA,sa foloseasca sanatos jeepul tizul nostru!noi suntem fericiti si cu tricicloantza noastra...
URSU,si voi care credeatzi ca nu se executa raisa.pai aveti grija ce ii ziceti sa mai faca,auzi sa tarasca ea de bietul motanoi!
MARAKI,ce-a zis patronul de florile patate?
ANASOL,mai ce inflacarata esti cu serialul asta...eu nu cred ca are nik daca ii dai urzici sa guste...aici nu exista urzici
ALI,pupicei la iarinutza,si intra si tu mai devreme,parca ai fi pasare de noapte
ANAS,ce face tiberica fara frica?
ALINA,pupicei si voua
CATA,eu nu te credeam ca-ti sta freza rau,eu cred ca tu aratzi superbine si cu freza afro
MIRA,ce mai face selin,e mai bine?
ANAM,mai baga si pe aici un hola,ceva si mai zi de señorita clarita!
BOMBO,sper din suflet ca sunteti bine!
si gata,s-a terminat acumulatorul la neuronul din dotare...
a,o ultima sclipire:BEE,sa faci repede rost de net,please,pupici multi

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

INGRID,ma bucur ca e ok diana,si doar vrea sa o verifice pe mami

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

buna si de la mine
scuze de scris ,da' halesc cartofi prajiti si gratar cu mana ,ca am rupt furculitza de plastic
ca norocul ca au dus asa ceva .. de fapt comandasem lasagna,dar nu stiu ce s-a intampalat
INGRID mersi ca ai intrebat (eu glumisem de fapt) deci Diana si restul care stau pe intuneric sunt curajosi! Ma bucur ca e ok Diana ta,eram sigura ca e asa!
Va las ca am treaba ,intai merg sa imi fac o cafea.
De racita - sunt cam tot asa ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput