Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu m-as uita la multe,dar n-am timp
Pana mi s-a restartat PC (iar face fitze ) am fugit in dormitor si i-am tras un filmuletz Dianei care era cu fratelo
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070321&ctime=225257
Sper sa va placa ,nu e cine stie ce
Eu trebuie sa termin ceva urgent ,cred ca pana la 1 nu ma culc.Pana se listeaza cate ceva,mai bag un ochi si p-aci.Sper sa o culce repede Ghitza pe Diana - ea pare in plina forma si acum a plecat si fratelo baby sitterul de ocazie.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ursule ce mai zici? Nu mai zici nimic?
Am facut si eu 2000 mesaje si e cazul sa ma retrag.
Noapte buna tuturor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am revenit.
Giova multumesc.
Canda eeee devine ea si lebada ...

Bianca si Raisa papa si ceapa si usturoi. Si daca ii miroase gura ce? cui nu ii place nu o ia in brate

Maraki incerc dar nu prea reusesc.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vad ca ati innebunit cu serialul asta. tre sa-l caut si eu si sa-l descarc. Dar nu stiu cand om avea timp de asa ceva.Abia ne-am facut timp sa ne uit la nunta noastra, filme...am cu duiumul descarcate, dar n-are cine sa se uite.
Bianca super tare. I-am aratat-o si lui Clau, a zis ca nu poate sa-mi ia si mie una dintr-aia?. ar scapa super ieftin...
Moni poate ii plac Dienutei negri sau luptele. Maine ma uit la filmulet, nu mai dau drumul la boxe.
Bee ce pacat ca ne parasesti, sper ca pt. scurt timp sa nu ne trezim ca nasti si habar n-avem.

Nu mai stiu la cine ce vroiam sa zic...
Merg si eu in pat, maine o noua zi...
Nopate buna gagicute.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni Diana este dulce foc, mai ales cand face prostii.

Mergi la inceput

Ei na vedeti de ce nu mai intru? Intru numai la ore imposibile cand dispare toata lumea!
Pai normal ca nu mai zic nimic de Raisa si nici intrebari legate de bb nu pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

aliiiiii,cum ep 24 mai ,chiar a aparut,mama ce in urma sunt dar n-am mai gasit nik de la 19 incolo,zii mai faci misto de mine,ca io is disperata cu filmul asta..........
si nici io n-am timp,am noroc ca dav se trez la 10 dim,si stau noptile pana la 1-2 si ma uit la prison break....
maraki chiar asa uita-te si tu in seara asta la primele 3 ep,ca nu dureaza mult,un ep tine in jut de 40 min,pe urma sa te vad dak nu stai si tu noptile sa te uitila el.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Noapte buna tuturor care au plecat la nani!
Eu mai stau un pic daca nu apare nimeni dispar si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ursulino
Bianca nuuuuuu ca a mai papat apoi si alte feluri si a trecut ceapa...noapte buna.
Giovanoapte buna
Monica am vazut-o pe papusica, e smechera...trebuia sa ii dai aparatul ca iti arata ea cum face prostioare
Astery am vazut pozicile cu Razvanel frumos baiat
Ursulinooo stai mai ca si eu mai sunt pe aici...

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasol am zis ca a aparut episodul 20 din Prison Break acuma seara.
24 e un alt serial mult ,mult mai buuuunnnnn.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput