***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine si eu zic, ca vei folosi dispozitivul ptr iaurt doar de cateva ori, apoi va zacea pe raft. Mai bine o tigaie...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Jasmine si eu zic, ca vei folosi dispozitivul ptr iaurt doar de cateva ori, apoi va zacea pe raft. Mai bine o tigaie...

si eu am cam aceiasi parere. Nu iti uple casa de lucruri inutile doar de dragul cumparaturilor on line din afara

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, aceeasi parere o am si eu.

Am plecat acum pe afara, cu prietena mea, la Plazza, la mag Zefir (un fel de Focsani) si pe unde om mai nimeri... Spor la cumparaturi, ne vedem mai pe seara...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia...spor la shopping. de baby expo nu-ti mai lasi bani?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Nu am fost niciodata la Baby Expo si nici nu am de gand sa ma duc. Iar copiii au mai multe haine decat noi 2 la un loc...nasii, bunicii, matusa, prietenii... Ce a ramas de la Matei a preluat Mara ...numai la capitolul incaltari de primavara stam mai prost si cica acolo ar fi modele superbe de piele la 4-5 sute de mii.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin si cand comandam la ei pe site tot pe net le dam datele. Pe fax chiar nu le primesc decat ei cred (chiar zice Sabine sa nu i le dau pe mail ci pe fax ca nu e "secured"), adica nu poate hackeri careva site-ul. Nu aveam oricum ce sa fac, de unde sa ii trimit eu cec. Ma bazez ca am platit cu card de credit (btw merge bine mersi card de credit, eu doar cu din asta am platit) si nu e alimentat automat la salariu asa ca si daca mi-ar fura careva datele nu ar avea prea des ce sa fure de pe card ca de regula punem suma aia minima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Claujro unde e magazinul asta, ca tare ma intereseaza si pe mine ptr Ilinca. Ii trebuie pantofi, iar pe LR nu sunt decat la 30 euro (modelul ce-l vreau eu).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Claujro unde e magazinul asta, ca tare ma intereseaza si pe mine ptr Ilinca. Ii trebuie pantofi, iar pe LR nu sunt decat la 30 euro (modelul ce-l vreau eu).

E prima data cand ma duc, prietena mea a luat deja 4 incaltari de piele int-ext, taloneta etc cu 1700 lei si a dat comanda pt altele (fac cum vrei tu si din ce piele/material vrei tu). Asa ca azi mergem sa luam comanda si va spun. Pa!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia...si eu vreau incaltari pt vlad...unde e magazinul? sa ne spui diseara ce si cum.
am postat in acelasi timp. te asteptam cu detalii

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Aissa, poti sa-mi explici , te rog mai in detaliu cum ai utilizat cecul LR?
Ai facut comanda on line ( cu nr de ref din catalog sau de pe site ? ).
Ai printat-o inainte sa validezi modul de plata
Ai trimis-o prin fax ( poti sa-mi scrii te rog nr de fax care functioneaza ? )
Cu cecul ce ai facut , ai trimis o copie ?
Multumesc pt raspuns.

Mergi la inceput