***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 2
cin spune:
am culcat una bucata copil, una bucata sotz (cu el a fost ceva mai greu, dar macar am reusit) si ma gandeam ce comanda sa fac, ce produse sa le mai pastrez pt alte comenzi...etc..
Madau, mi-ai mai spus o data, dar am uitat. referitor la balerinii aia crosetati, cum ti-ai comandat masura? cu un nr mai mare decat porti?
Wow, Claudia...meriti un premiu ...ai ceva lista de comezi...bine, ca nici cu Madau nu mi-e rusine...si parca vad ca va ajung din urma
PS. Claudia, vezi sa nu faci vreo pasiune pt Focsani si sa renunti cumva la LR ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
cin spune:
Stiam ca mai vreau sa va intreb ceva... eu, conform tabelului lor m-as incadra la 38-40, dar toate tzoalele mele (fuste si nadragi) de la etam, hm au nr 36 pe ele...m-ar tenta si pe mine pantalonii aia 3/4 comandati de nushulica. ma gandeam sa-i iau pe alb, ca si balerinii, dar desigur...intr-o alta comanda 
o floare pt doamne
madau spune:
Cin eu am comandat dupa masurile lor de pe site. Adica m-am masurat si ma incadrez la 38. Eu aici potr 37..deci ar fi cu un nr mai mare. Nu stiu daca e o regula insa
Claudia nu cred ca poate face vreo pasiune ptr Focsani..pai la cat costa benzina si timpul pana acolo..mai bine LR..zic eu![]()

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
si eu tot prin zona sunt.Ma tot uit pe la "les tres,tres bonnes affaires" si vad ca majoritatea produselor sunt "epuise".Ce sa mai comand,ca nu prea mai e nimic.
Lorenza,sorry ca am aparut cu codul ala dupa ce ai dat tu comanda.In dupa amiaza asta l-am gasit si eu,cam cu o ora inainte sa-l scriu aici.Pana l-am testat,pana am pus si am scos din cos sa ma lamuresc ce stie sa faca....Am dat rapid o comanda,bineinteles,se putea?Ma luase grija sa nu cumva sa scap ocazia,caci marele cod cica e valabil numai pana maine inclusiv (aviz amatoarelor!)
madau spune:
Gagici ptr mine ajunge pe ziua de azi...ma duc sa ma bag in pat ca maine ma ia pitica de noua cand s-o trezi.
Noapte buna 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
fetelor, yo de o ora ma lupt cu ma-reduc sa gasesc un cod cu reducere pt catalog p/e 2007 pe pagina verde (dar neredus)
daca are cineva 

Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
cin spune:
Neata gagici
ce marime sa-mi comand si eu o camasa de-aia imprimata, la 3.25 eur? s-a tot discutat, dar zau ca-s 
o floare pt doamne
Lorenza spune:
Buna dimineata!
Jasmine,asta e!Ocazii or sa mai fie,asa ca n-o sa pun botul la toate,ca dau faliment si vorba cuiva,umplu casa de toale!Si la anu' apar alte modele si cu astea ce fac?M-am hotarat sa iau numai ce imi trebuie neaparat !Problema ramane cum hotarasc ce-mi trebuie neaparat?