Retete mincare ptr copiii alergici!
Raspunsuri - Pagina 3
Gabrielama spune:
Nastasika,
se gasesc si la noi budinci/iaurturi de soia, altele decat cele de la Danone. Le gasesti in Carrefour, dar mai ales in Selgros si la Nik. In Selgros le gasesti la raionul de produse dietetice si au destule variante. Sunt gustoase si sanatoase, si - cel putin potrivit producatorului - este produs din soia nemodificata genetic.
Tot acolo se gaseste si dulceata organica si fara adaos de zahar; se numeste St Dalfourt si este super buna.
In ceea ce priveste margarina, sfatul meu este sa renunti la ea... grasimi vegetale nesaturate care sunt tare pacatoase pentru oameni si mai ales pentru copii.
Tofu se gaseste de mai multe feluri, mai gustos si usor de mancat este cel cu marar, ardei, etc.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Ramona J spune:
Ma bucur ca a reinviat subiectul asta, eu am "lipsit" cind a aparut. Sint in cautare de mic dejun si gustari fara lactate.
Fiica-mea cred ca s-a plictisit de ou, de acum il tine in gura. Eu ii mai fac la aparat piure de fructe cu biscuiti. Amestec 2-3 modele de fruct.
Pentru prinz fac supa crema cu morcovi (predominant), pun un pic de albitura, dovlecel, ceapa si supa de carne.
Mai fac cite un soi de ghiveci. Las legumele mai mari. Cind aleg sa-i fac piure, pun legume variate la fiecare masa. Adica pun morcov cu cartofi si carnita la o masa, la alta pun dovlecel si sfecla cu carnita etc. Mai multe feluri de mincare intr-unul singur!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
gonzi spune:
Dragi mamici, este vreo careva dintre voi care are copilut alergic la lapte sau ou si care locuieste in Olanda? Aici nu gasesc nicidecum tofu...sau poate nu stiu eu unde sa caut..
Ramona J spune:
Gonzi, fetita mea are multe scaune dupa ce consuma lactate. Nu am testat-o, am observat asta prin eliminare.
Imposibil sa nu fie tofu in Olanda. Daca aveti un topic al vostru, poate gasesti pe cineva sa-ti recomande vreun magazin. M-as mira sa nu fie la aproape orice magazin. Daca nu le vezi pe raft intreaba vreo vinzatoare.
The best thing you can do for your children is to love your wife.