Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Voi le veti da carne de miel copiilor?

Ca pe la noi nu obisnuim sa mincam miel nici macar de paste, dar as vrea sa incerc anul acesta, chiar cu riscul de a arunca friptura.

Crisa: Un Paste luminos iti doresc. Sa va simtiti bine acolo unde mergeti.

Lya: Ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, sunt asa bucuroasa au luat si ai mei viza de turist si vor veni la vara la noi!!!! De-abia astept! I-au dat viza si lui frate-miu desi aveam niste indoieli ca o sa o primeasca, dar uite ca am reusit!
"Sugar Baby" scrie pe mine la vara!!! Asta e un club de noapte super tare aici in care n-am ajuns, de fapt n-am fost in nici unul , dar la vara imi iau eu revansa. Uraa!!!

Va zic si eu Paste fericit!! si spor la cozonaci! Eu am dat comanda ca nu ma incumet, dar friptura de miel fac.

Romana, noi mancam de obicei miel de Paste si i-am dat si Razvan anul trecut, nu vad nici o problema, daca faci friptura pune mult usturoi si vin, alte condimente ce mai pui tu, sare, piper o dai la cuptor si gata!!

Maadi, pune o poza te rog, sa vedem si noi, eu care ziceam ca al meu copil e mare: dupa cat a tras cu bolile acum a ramas la 18 kile si are 104 cm

Noi, de Paste, o sa ne vedem cu niste prieteni cu sora-mea si atat, nu plecam nicaieri ca vremea nu e prea grozava, acum ploua de ex

Va pup si sarbatori fericite tuturor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

am pus cateva poze din Antalya - vizionare placuta!

Romana - eu le-am dat de cand aveau 1 anisor cateva inghitzituri de friptura de miel, lui bogdan ii place foarte tare (el mananca si carne de oaie, de multe ori).
tudor insa, nu se omoara cu carnea, in general.
daca pregatesti ceva din miel, nu vad de ce sa nu le dai un pic. nu ar trebui sa manance foarte mult, ca mielul se digera ceva mai greu, dar asa de gust nu e vreo problema!
eu pun la friptura cimbru si rozmarin, mi se pare ca da o aroma deosebita fripturii de miel!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Stefania se inscrie la categoria fetite slabute, are vreo 14.5 kg si cred ca abia pe la 100 cm. Inca nu are varicela. Din grupa ei au scapat 3 copii, dintre cei nevaccinati. Maine plecam in vacanta si o luam cu noi, ar fi culmea ghinionului sa se imbolnaveasca pe acolo . Dar o luam, ca si asa nu am luat-o saptamana trecuta si ne-am simtit vinovati.

Magda - no comment la doctorita ta. Bine ca Alex e mai bine. Am mai auzit de cazuri cu intoleranta la antibiotice in ultima vreme...

Noi am fost la Sibiu saptamana trecuta. A fost tare frumos, ne-au plimbat prietenii cu care am mers peste tot, la Cisnadioara, la Ocna Sibiului, la Muzeul Satului - care e dublu fata de cel de la Bucuresti.

Sofia a inceput sa se ridice in picioare tinandu-se de pat, e foarte simpatica.

Stefania a inceput iarasi sa faca noaptea pipi in pat, nu stiu de ce, ca evit sa ii dau seara lichide...

Andra - cam asa zicem si noi cu casa. Plus ca din principiu lui barbata-miu i se pare escrocherie sa dai inapoi cu 60% mai multi bani decat ai luat . Stiu ca in strainatate se practica dar noi tot nu ne putem obisnui. Asa ca tot astept(am) sa dea el lovitura in afaceri si sa ne facem rentieri .

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si linistite si ne revedem dupa Pasti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI O SARBATOARE A PASTELUI PLINA DE SANATATE SI FERICIRE!

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna seara minunate mamicute si gravidute...
Imi e dor tare tare de voi si aici intra si fetele plecate "peste mari si tari"...
NU stiu daca ma mai tineti minte...; glumesc, evident!
Am fost acasa 2 sapt. alaturi de Flaviu si a fost greu caci am vrut sa fac o surpriza parintilor facand curatenie in tot casoiu, dar a fost si foarte bine ca m-am simtit foarte bine alaturi de puisor!La inceput nu a vrut sa mearga la gradi , cred ca-i era teama ca plec dar apoi s-a obisnuit a inteles si am mers impreuna cu zambetul pe buze... In prima zi i-am spus ca eu tb sa merg la serv in Bc cat timp el e la gradi si ca o sa-i iau o masinuta dupa ce o sa am banuti de la serviciu; nu spun ca la doua zile ma intreba"mami, cati banuti ai azi?!" si eu spuneam 200.000 lei si asa si dupa inca 4 zile si el imi spune..."mmm, mami dar aceeasi bani ii aveai si ieri!" Bineinteles ca am ras la faza asta si evident cand au trecut cele 2 saptamani de servici a tb sa ii iau ce i-am promis: concluzia Copii nu uita si daca promiteti ceva aveti grija ce...!
Ne-am alintat, ne-am iubit ... si acum ma steapta acasa cu supriza de Paste FACUTA LA GRADI: un ou cu un puiut.
in rest sunt bine, acasa am reusit sa dau jos 3 kg de la atat munca si oboseala, si in cest moment ma gandesc ca pasca si cozonacul va umple golul , nu e necesar sa ma reingras dar cum sa savurez bunatatile?!

Poate dupa Paste ne mai intalnim sa va mai vad si sa va mai spun noutati... (Am mereu cate ceva noiu!)

Va doresc sarbatori luminoase si inimile pline de iubire!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Sa aveti un Paste fericit plin de credinta ,iubire si speranta.Sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna cu cei dragi de aceste zile minunate.Iepurasul sa fie plin de surprize pt. copilasi si de ce nu si pt. cei mari.

Pupici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna.:)
Sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi.
Hristos a inviat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adevarat a inviat! Sa sarbatoriti cu bucurie in suflete!

Pupici de la noi tuturor!

Am fost tare agitati zilele astea, din motive de Stefan urlator si caruia nu ii convine nimic, dar speram sa ne revenim, ca o fi obosit si el .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Hristos a inviat!

Alina si Alexandra

Mergi la inceput