Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 28
Maadi spune:
In primul rand "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de astazi!
Anamaria - Dulce tare faza cu cerculetul. La capitolul plural si noi suntem in top:
- un geam, doua geame
- un om, doi omi. Cred ca primar sector 5 scrie pe el.
Dana - Imi pare rau ptr. masinuta voastra. Si noi am patit-o cu stergatoarele - nu numai ridicate ci si indoite bine, deci au trebuit inlocuite. Si nu ocupam locul de parcare al cuiva. In plus ne-a mai busit-o bine in spate si masina de gunoi.
Madic - Multa, multa sanatate micutei!
Noi suntem cu emotii mari. Maine dimineata mergem sa ne operam de polipi.
Dar ne facem noi bine sa putem veni pe 2 iunie si sa putem manca inghetata!
O saptamana frumoasa!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
As vrea sa il vada un chirurg pediatru in Bucuresti si daca este chiar cazul de operatie, nu l-as lasa pe mana nimanui din Constanta.
Imi puteti recomanda un medic bun?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
daca te intereseaza, anuntza-ma si iti dau datele de contact ale dorctorului nostru. este neonatolog specializat in chirurgie si lucreaza la budimex.
eu am enorma incredere in el

PS. La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena !
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
romana spune:
Andra: Si pe mine ma enerveaza ca sint atit de multi copii in grupa. Iar despre Melisa iti pot spune ca a fost in alta grupa , nu stiu in care, banuiesc ca in cea in care e baiatul directoarei si daca tot e plingacioasa si deranjeaza orele de lectii au mutat-o in ceralalta grupa. Motivul mutatului il banuiesc eu. Dar de plingacioasa e plinagacioasa. Ea si acum urla ca in prima saptamina de gradi ca vrea cu mama, tata sau bunica . Ar trebui sa vorbim cu directoarea. Cum sa facem? Tu ce zici?
In privinta orelor de inot, daca nu-i place de ce-l fortezi? Mai lasa-l un an si incearca atunci.
Mai citesc ce ati mai scris si va mai scriu pe urma.
romana spune:
Maadi: Sper sa fie bine la operatie si sa nu-i fie frica lui Calin
Martta: Concediu placut. Va doresc sa reusiti sa va relaxati.
Andra: La Breaza se poate ajunge si cu trenul? Ca eu nu mai cunosc geografia Romaniei de cind stau acasa cu gradinita mea de copiii nazdravani.
Ma bate gindul ca dupa ce ne intoarcem de la mare sa merg la munte cu copiii si as vrea undeva la o pensiune unde se face si de mincare, ca sa nu mai stau sa gatesc toata ziua ( decit daca nu am incotro).
Puteti sa-mi recomandati undeva o pensiune unde sa incapem cu atitia copiii si sa si putem minca?
Kehleyr spune:
Maadi, multa sanatate!
Andra, printre picaturi am vazut ceva de o lampa. Sunt lampi frumoase de copii si la Bricostore, noi avem una de atarnat in tavan in forma de luna pe care sta un omulet al carui cap este becul :).
pojogam spune:
Salutare
Am fost acasa si tare bine ne-a mai fost;
Flaviu e innebunit dupa excursii, de parca asta e telul vietii lui:"mami, hai sa mergem la Iasi"... cum mami si tati sunt ascultatori si aveau si chef de plimbarica am plecat catre destinatia dorita.
De data asta drumul nu i s-a mai parut atat de lung dar cam la 10 minute venea intrebarea de baza :"Cat mai avem? a trecut 1 minut?!"(de fapt se referea la 1 km, dar le cam amesteca....
)
daca am fis stat la hotel ar fi fost mult mai incantat dar a fost bine si in apartamentul sorei... Ne-am plimbat si cu masinutele in parc, cu tramvaiul de care e fascinat... In Iasi sinele de tramvai sunt inguste si tramvaiele sunt micute cu scaune captusite si masute intre scaune(majoritatea sunt aruncate de nemti...dar pt romani sunt bune si comfortabile).
Pot sa spun ca m-am reindragostit de orasul ala din nou vazand multe schimbari in bine dar si zone ramase arhaice... O multime de tineri foarte bine imbracati , asortati ... colorati... O lume si agitata dar si statica. E foarte placut; pacat ca nu se castiga atat de bine sau mai bine zis nu e o categorie mare care sa castige mai bine in IT ca e un oras frumusel.
I-am pus pentru prima oara ochelarii...pe care va trebui sa ii poarte permanent, eu sper si doctorul spera ca pe la 7 ani sa revenim la normlitate...
dar a fost cuminte si i-a acceptat numai ca imi era mila de el ca la joaca spunea copiilor:"Eu sunt baiatul cu ochelari" parca numele lui se stersese...
A fost un dulce si imi da replici picante: av vazut doi gardieni si imi spune:
"Mami uite doi politisti... de fapt e doar unul!" eu am crezut ca nu vede cati sunt si ii spun
"Mami, sunt doi!"
el:"Nu sunt mami, sunt Flaviu! Si sunt doi dar unul e sefu', iar celalalt face treaba... asa ca e doar unul; si au la ei grenade, pistoale si niste bastoane cu care te bat la fund daca nu asculti!" ![]()
Si toate astea le spunea in gura mare exact cand acei gardieni se aporpiau... Evident ca a starnit rasul celor din jur!
Un pic mai departe de locul evenimentului era o terasa cu muzica frumoasa si Flaviu ma intreaba:"Mami, nu ai vrea sa dansam?!E foarte frumos aici!"
Undeva a vazut un sotron si in el erau desenate inimi rosii la care Flaviu spune:"E interesant, inimi de iubire..."
De unde stii ca sunt de iubire?!
el:"Pai cred ca sunt de indragostire de fapt... cand doi oameni se pupa asa ... muult"
Voia sa-si faca prieteni la joaca si vede cativa copii si spune:"hei, nu vreti sa fiu seful vostru?!"![]()
Ce mai eu sunt indragostita de el!

Diseara poate resuesc sa pun poze noi!
madishor spune:
Madic, Ana nu a avut voie la plaja in vara in care a avut varicela.
Sper sa nu fie cazul :)
madic spune:
Buna fetelor,
Multumesc de raspunsuri, deocamdata sintem in stand-by, adica de luni n-a mai facut febra, nu i-a iesit nici o bubita, nimic. Doctorita ne-a spus ca diagnosticul se poate pune dupa eruptie, pana atunci facem doar supozitii ca e varicela sau doar rosu in gat (avea gatul putin rosu si cu niste basicute).
Desi dr. ne-a spus ca o putem duce deocamdata la gradi, n-o duc saptamana asta, una ca sa o mai tin sub observatie, si a doua sa nu decimez grupa
inainte de serbare, ca in grupa baietelului de la care (probabil) am luat noi, din 35 de copii, mai vin acum la gradi doar 6
.
Oricum, am observat ca sint singura care-mi fac probleme si o tinem pe Mariuca oarecum izolata in parc, restul copiilor din gasca se jucau cu toti ceilalti, fara ca parintii lor sa-si mai faca atatea probleme daca mai infesteaza pe cineva...
Altfel, ea acum e vesela, mananca bine (a slabit nitel in w-e, dar poate fi si de la febra), si ne toaca la cap non-stop.
Eu inca mai sper ca vom merge la mare la inceputul lui iulie, mai nou Dan zice sa n-o mai ducem deloc la gradi, ca daca se declanseaza si-acolo o epidemie si face chiar atunci
. Bag seama ca stam tare rau cu drobul de sare...
Si ca sa inchei intr-o nota mai optimista, aveti mai jos dialog tata-fiica, Mariuca in baie (mai nou merge singura la "toaleta", dar tot noi o spalam la
dupa aia), iar tat'su pe-afara:
Dan: ce faci acolo?
M: fac pipi, lasa-ma
Dan: pot sa intru?
M: nuuu, ca sint dezbracata! ![]()
Si azi dimineata cu mine, sau din ciclul oul sau gaina:
Eu: ce esti tu, pisicuta lu' mami?
M: nuuu, sint gargarita, nu vezi ca am pijamale rosii?
Va pup si mai trec pe-aici.
Madi si Mariuca
Cornelia spune:
Madic, tinem pumnii sa nu fie totusi varicela. Si noi l-a tinut aproape o luna pe Stefan izolat
, de teama sa nu faca varicela si sa faca si alte victime.
Intrasem sa v aspun si eu o perla, dar "rea" de tot
. Am ramas cu gura cascata. O pusesem sa isi stranga jucariile si nu vroia. Eu eram in bucatarie si Doru tot insista pe langa ea. Dupa cateva smiorcaieli, ii spune: "Ce atata strans? Mami m-a nascut pentru plimbare, nu pentrui strans!!!"
Sincer, eu am crezut ca nu am inteles bine, dar ea stia f. bine ce zice. Doru i-a spus sa isi pastreze replica pentru viitorii prieteni
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze