Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 27
Cornelia spune:
Dana, pupam capsunica imbufnata!
Maria a primit rol de floricica si cat a mai bocit... Ca ea vrea sa fie trandafiiir! Mami, Miruna e trandafir si mie nu mi-a spus nimic doamna! Eu sunt floricicaaa! Pana la urma s-a impacat cu ideea ca mai sunt si alte flori in gradina
.
Ce mai spuneti cu intalnirea? Inca sper sa ajungem si noi.
Alinuta, multi pupici tie si fetelor! Tare dulce Alexandra. Seamana cu mami!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
intii sa-mi fac mea culpa ca nu m-am mai ocupat de intilnire, dar am fost cam buimaca si ma reobisnuiesc cu viata normala dupa atita zacut si nefacut nimic, promit ca saptamina viitoare sa am un raspuns daca se poate in Herastrau, daca nu sa gasesc o alta solutie, ca tare mult vreau sa ne vedem.
Bobi - bine ca v-a pus un diagnostic Stanciu, din pacate stiu ca bronsita asmatiforma nu prea trece, poate fi "cumintita" si rarite episoadele, eu toata copilaria m-am luptat cu asa ceva, am luat si o puzderie de antibiotice etc., vestea buna e ca dupa pubertate a disparut cu desavirsire din viata mea. Multa sanatate lui Andi!!! Sa stii ca m-am gindit mult la tine in spital, mi-am amintit aventurile noastre de acum 4 ani
, ma tot uit la Luca si ma gindesc cum a trecut timpul...
Cornelia - foarte dulce camera copiilor, lampi dragute aveau la Ikea ptr copii, ca noi de-astea trebuie sa luam? Sa ne povestesti daca ajungeti la inot daca intra Maria in apa, ca Luca in continuare are o problema, desi l-am inscris la cursul de inot, e singurul dintre cei 21 de copii care merg care urla ca el nu vrea la inot, iar acolo nu vrea sa intre in apa
; la prima lectie n-a intrat deloc, apoi la a 2-a a intrat vreo 10 minute in care cica a urlat...vedem ce urmeaza.
Dana - imi pare rau ptr patania cu masina, e uimitor de ce animale sintem inconjurati
. Stefania e tot suparata inteleg, cum mai e relatia cu Sofia? Luca dupa o perioada de citeva luni de mitiiala si plinsete non-stop pe toate motivele posibile si imposibile, dupa ce a fost de 1 mai la Breaza cu ai mei, a venit potolit de acolo...absolut misterios, nu i-au facut ei nimic, parca pur si simplu au disparut toanele. Acum ma astept sa-l apuce din nou cind va ajunge Fred la 7-8 luni ...![]()
Magda - 
Romana - cu varicela m-am lamurit, Luca e vaccinat, dar doctorita mi-a zis ca nu e sigur 100% vaccinul, si ca oricum mai bine face acum boala, ca doar asa capata imunitate. Ce ma enerveaza pe mine insa la gradi e numarul de copii din grupa: acum un an cind am vorbit prima oara, directoare ne-a zis ca vor fi 12-15 copii; in toamna erau inscrisi vreo 18, intre timp au mai aparut, acum cred ca sint 20 sau 21 - chiar azi am mai descoperit o colega noua, Melissa...Sincer ma enerveaza chestia asta si vreau sa intreb la sedinta ce se intimpla, ca la banii pe care-i dam nu mi se pare normal sa creasca nr. de copii, nici educatoarele nu se mai pot ocupa de ei calumea, creste si riscul de imbolnavire.
Alinuta - si eu aveam o temere inainte sa nasc ca nu-l voi putea iubi pe Fred ca pe Luca, adevarul ca in prima zi nici n-am tinut sa-l vad la ce dureri aveam, dar apoi cind l-am vazut cit e de mic si de simpatic, cum miroase el a bebelus, mi-a intrat instantaneu pe sub piele.
Adevarul e ca Fred e un simpatic: maninca ca un purcelus, cu o pofta pe care frat-su n-a avut-o niciodata, doarme ca la carte, incearca sa-si tina capatina si o balangane nesigur, sta cu ochii mari in baie agatindu-se disperat de mina lui taica-su, miroase in continuare a bebelus...iar acum miriie ca sa-l bag in seama, asa ca:
pup u,
Andra
madishor spune:
Lectia de stiintele naturii cu Matei:
"Mami catelusul asta e asa de mic, abia a iesit din ou".
pufulet spune:
Felicitari Andra si Alinuta, sa va fie puiutii sanatosi, norocosi si sa fie iubiti de fratiorii lor.
In urma analizelor Dr. Stanciu ne-a zis ca poate sa ne spuna ca nu au astm sau alergie, ca le-am dat inutil tratament cu Singulair pt. astm.Ceea ce au ele e un fenomen de hipersecretie bronsica ca urmare a igrasiei pe care am avut-o in apartament, in urma careia aparatul respirator isi revine in 4-6 luni.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
martta spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
Madishor: 

Astazi vine dr. sa-i vada pe copii, iar de maine plecam in concediu. Mergem cateva zile la Moeciu, iar apoi in Grecia. Ne-am dori ca de ziua lui Vladut sa fim in Buc., pt ca de anul trecut tot viseaza cum o sa-si faca el ziua la Mc.
Editez. La ora asta pot debita numai elucubratii
Azi am de facut o multume de lucruri si de-aia am preferat sa scriu chiar la prima ora!
Sper sa aveti vreme frumoasa la intalnire! Pentru orice eventualitate, sa luati in calcul si varianta de rezerva! Petrecere frumoasa!
Cornelia spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena si petrecere frumoasa!
Gabi, la multi ani!
Martta, concediu placut!
Ama, ce bine ca fetele nu au astm! Dar v-a dat vreun tratament? Eu sunt disperata, ca doar ce ma laudam ca e mai bine Maria si iar a tusit toata noaptea, a varsat...nici nu am dus-o la gradinita azi, ca am avut o noapte tare grea. Si eu suspectez umezeala/igrasia. Nu mai stiu ce sa fac si la ce dr. sa o duc. Cel la care am fost in ultimul timp e prea relaxat. Parca as aveni si eu cu ea in Bucuresti.
Oricum cred ca o sa ajung cu Stefan. I-a reaparut hidrocelul si mi se recomanda operatia. As vrea sa il vada un chirurg pediatru in Bucuresti si daca este chiar cazul de operatie, nu l-as lasa pe mana nimanui din Constanta.
V-ati confruntat cu asa ceva? Imi puteti recomanda un medic bun?
Imi puteti
Va pup,
poze
madic spune:
Buna fetelor,
Si eu tot cu vesti naspa, Mariuca face de sambata febra mare si eu suspectez ca are varicela, desi inca nu i-au aparut bubitele, dar altceva nu vad ce ar justifica febra de peste 39 de grade, mai ales ca in grupul nostru de prieteni din parc deja 2 baietei au facut-o.
Si tot ca de obicei, o apuca in w-e, de preferat cand tat-su e de servici sau plecat, asta asa, ca sa-mi testeze calitatile de super-mama, care e zombi acum de nesomn si purtat copil matait in brate.
Dupa-amiaza mergem la dr. ei sa o vada, desi nici nu prea am ce sa-i arat, daca bube n-are, dar pentru linistea mea.
Mai am o intrebare-rugaminte la voi, daca stiti ceva: putem merge la mare anul asta daca se confirma varicela? Nu de alta, dar tocmai am achitat integral biletele incepand de pe 30 iunie
, ca ma gandeam ca n-are ce sa se mai intample...
Va pup si sper sa revin cu vesti mai bune...
Madi
PS: La multi ani, Elenelor si Constantinilor!
PS2: Martta - concediu placut
Cornelia spune:
Madic, sanatate Mariucai!
Puteti merge linistiti la mare. La noi faza eruptiva a durat vreo saptamana si am mai tinut-o inca una acasa. Ea a avut o forma usoara, dar oricum dureaza in jur de 14 zile. Asa ca aveti tot timpul sa va faceti bine! 
Va pup,
poze
Cornelia spune:
Andra, la Ikea nu m-am uitat si la lampi, ca nu am mai avut timp. Cu inotul, sunt si eu tare curioasa. Vroiam sa o duc ieri, dar din motive de tuse
am amanat.
Va pup,
poze