Tlory,de regula elmiplant-ul e un brand bun si nu am mai auzit sa fie probleme,asta in caz ca nu e expirat sau mai stiu eu ce.Daca te ustura cand folosesti poate nu l-ai luat potrivit pt tenul tau,poate e cu alcool prea mult.
Mergi la o cosmeticiana sa vada natura cosurilor si nu lua creme dupa ce am luat eu sau altcineva ca tu ai tenul tau si difera.Farmacista iti va da ceva care nu neaparat e si bun tenului tau,si poate provoca o uscare a tenului.
Si eu cred ca e acel ceai de urzica,care provoaca aparitia cosurilor.
*****BEBE*****
quote:
Originally posted by tlory
ninaR ce crema ai folosit? ma gandeam sa ma duc la o farmacie sa cer ceva. chestia este ca ultima daca cand m/am dat cu lotiune tonica ma cam usturat fata. dupa aceea m/am gandit ca s/ar putea sa fie de la asta si nu am mai folosit. tot asa si eu m/am trezit dimineata cu fata plina de cosuri, dar foloseam aceasta lotiune de 4 zile deja. sa fie un efect intarziat?
Daca sunt cosuri din acelea sub piele, e aproape exclus sa fie de la un produs cosmetic. Alergiile de la produse cosmetice se manifesta altfel - cu roseata, mancarime, eventual umflarea pleoapelor (daca e vorba de produse de machiaj/demachiere pentru ochi).
Dupoa descrierea ta, eu suspectez ca e vorba de ceva hormonal. Nu cumva ai inceput sa iei ceva anticonceptionale? le-ai schimbat sau ai incetat sa le iei?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
buna. multumesc pt raspunsuri. iau aceleasi antibebe de 1 an, deci nu de la ele, si tocmai am fost la doctor. am incetat elmiplantul si ceaiul si au inceput sa se retraga. sunt pe drumul cel bun![]()