alergie elmiplant. e posibil?

alergie elmiplant. e posibil? | Autor: tlory

Link direct la acest mesaj

buna ziua fetelor. sunt o cititoare fidela a acestui site dar nu scriu decat uneori. acum am o problema. mi/au iesit pe fata niste cosuri urate, din acelea in piele,singurul lucru pe care l/am schimbat este lotiunea tonica, am luat din gama noua de la elmiplant. credeti ca este posibil sa se fi intamplat de la asta? eu nu am mai patit niciodata asa cevacrema de fata de la ei o folosesc cu succes de vreo 3 saptamani- 1 luna si nu am avut nimic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Si eu folosesc tonicul ala, dar n-am patit nimic, imi place. Dar asta nu inseamna mare lucru, e posibil sa fii tu alergica la una din substante. Nu-l mai folosi si vezi ce se intampla. Cosurile de genul ala mie imi apar in perioade de schimbari hormonale, alimentatie aiuristica... mai putin de la cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

multumesc de raspuns. eu intotdeauna mananc aiurea deci nu poate fi de la asta. am incetat sa/l mai folosesc sa vad ce o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mie imi apar astfel de cosuri inainte de CM dar nici eu n-am patit-o de la cosmetice pana acum.

Mergi la inceput

am baut cateva zile niste ceai de urzica, vreo saptamana. e posibil sa fie de la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by tlory

am baut cateva zile niste ceai de urzica, vreo saptamana. e posibil sa fie de la asta?

Din cate stiu eu, urzica ajuta la detoxifierea organismului si chiar e recomandata persoanelor care au astfel de probleme cu cosurile.

Mergi la inceput

Eu cand tin vreo cura de detoxifiere primul lucru care-l remarc sunt cosurile... se pare ca asa elimin eu toxinele. Dupa aceea trec si se vad rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Greu de spus...dar nu cred ca ti se trage de la Elmiplant. Primavara trecuta, m-am trezit intr-o dimineata cu o gramada de cosuri mari pe fata. Am avut un soc dimineata cand m-am privit in oglinda. Am rezolvat problema cu o crema preparata in farmacie, o pomada de culoare neagra.
Cu o zi inainte mancasem o cutie cu napolitane Alka, de atunci nu am mai pus gura pe acest sortiment.
Daca problema se complica, consulta un medic dermatolog.

Nina

Mergi la inceput

sa inteleg ca s/ar putea sa fie de la urzica.si dupa cate zile ti/au trecut? eu nu am mai baut ieri si azi

Mergi la inceput

ninaR ce crema ai folosit? ma gandeam sa ma duc la o farmacie sa cer ceva. chestia este ca ultima daca cand m/am dat cu lotiune tonica ma cam usturat fata. dupa aceea m/am gandit ca s/ar putea sa fie de la asta si nu am mai folosit. tot asa si eu m/am trezit dimineata cu fata plina de cosuri, dar foloseam aceasta lotiune de 4 zile deja. sa fie un efect intarziat?

Mergi la inceput

Tlory, eu cand simt un cos d'asta ca apare, seara, pe fata curata, ma dau cu unguent de galbenele si masez locul bine-bine (cam 15 min). Stau la tv si tooot masez si cosul nu mai iese. In 2 zile dispare roseata si durerea. Daca deja ti-a iesit, in nici un caz sa nu-l storci, ca sigur iti ramane semn. Mai bine cauti la un magazin naturist Activa de la Favisan si aplici seara pe locul respectiv. Nu te speria ca e galben, e asa de la propolis si culoarea dispare intr-o ora. La mine e tare eficienta lotiunea asta si e si ieftioara (5-6 lei).

Mergi la inceput