35-NEGAM inceputul declinului (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Gabi_K spune:
spor la slabit, Dani!!!
si eu ma tot gandesc sa merg la aerobic, am gasit si o prietena care merge, si in plus, prietena mamei mele e profa... ar fi si aproape, insa ar trebui s-o iau p-asta mica cu mine
Incerc odata, poate am noroc si se pune si ea sa-si consume energia, sau macar ma lasa in pace sa-mi vad de treaba.... iar visez... o fi de la varsta?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
brendamitran spune:
Dar nu e interzis la nici o varsta sa visezi,asa ca continua!
Dani,asta e aproape regimul hipocaloric,singurul care a dat rezultate la mine,si pe care ma straduiesc sa-l aplic si acum,e cam greu,dar partea buna este ca ai mese la ore fixe,ca iti formezi un stil de alimentatie sanatos si ca nu faci foamea.....
Eu n-am dat chiar in 10 zile,ci intr-o luna,dar tot e bine,ca nu e recomandat sa slabesti mult si repede......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
danitin spune:
Salut, si merci de incurajari. La mine treaba cu sportu intens / sala sau aerobic / nu prea merge ca fac palpitatii, de, varsta si tigarile. As prefera ceva mai soft aquagim, pilates .... dar n-am gasit nimc convenabil ca pret si distanta fata de casa. Cat despre restul.... pai apa n-as bea toata ziua daca nu as fi constienta ca-i musai, cu majoritatea fructelor nu ma impac, in schimb sunt super pofticioasa si vag bulimica.
Brenda - unde gasesc mai multe despre regimul asta hipocaloric? Tu cum il tii?
Si inca o intrebare.... am capatat pe o colaborare niste bani la care nu ma asteptam si vreau sa-i toc pentru mine in exclusivitate. As avea de ales intre un abonament de o luna la psicina si aquagim dar cam departe de casa si un abonament la un salon de intretinere corporala unde iti fac la incput ceva analize si iti recomanda pachete combinate de sauna spa, electrostimulare, vacuum, impachetari. Voi ce ati alege?
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
brendamitran spune:
si eu tot pentru a doua,dar depinde la care rezisti.........
BRENDA
FOREVER YOUNG
Gabi_K spune:
eu prima varianta... piscina, dragostea mea:)))
Eu am tinut regim hipocaloric, combinat cu Clarinol si multa miscare, a dat efecte!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
Lemoni spune:
Si eu tot a doua varianta as alege si o atitudine pozitiva , daca vrei se poate , kg se topesc.Eu una nu am facut nimic important numai gandirea am schimbat-o in loc sa ma plang ca sunt grasa ma uitam in oglinda si ma gandeam cum as fi la greutatea ideala, visam cu ochii deschisi, kg sau topit acum chiar trebuie sa mai pun ceva inapoi ca prea m-am invinetit la fatza si maninc tot ce imi doreste sufletelul dar parca nu se lipeste nimic de mine.Scrie pe o foaie de hartie greutatea la care te simti cel mai bine, noaptea inainte de culcare gandestete de cateva ori cum ar fi sa ajungi acolo ,repeta mereu "Vreau sa ajung la greutatea N 'Este legea atractiei care lucreaza impotriva ta acum pt mereu te plangi o sunt grasa si atragi kg, pe cand daca gandesti cum am spus mai sus atragi energie si greutatea ideala.Sa nu crezi ca sunt dusa , sunt multe carti pe tema asta eu am citit si mi-a schimbat mult felul de a gandi si merge sincer ,incearca sa gandesti ceva mic ca exemplu vreau sa imi ofere cineva o cafea sa vezi ca merge .Astept vesti de la voi.
brendamitran spune:
Mahhhh....chestia asta cu legea atractiei si cu gandirea pozitiva este foarte complexa,poti dezbate la nesfarsit pe marginea ei....
Eu chiar acum citesc o carte cu privire la gandirea pozitiva,"Atitudinea este totul" se numeste.
Si,da,cred in gandirea pozitiva,cred in legea atractiei,numai ca iti trebuie foarte,foarte multa vointa si putere de concentrare in primul rand.
Insa......nimic nu este imposibil.....uite,chiar faptul ca eu citesc acum despre asta si aici s-a deschis discutia despre aceste lucruri.....sa fie oare o coincidenta?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Lemoni spune:
Pei tocmai ca nu e coincidenta, eu stiu ca insist pe chestia , cineva ma intreba daca primesc comision de la ala care a scris cartea (e o gluma bineinteles),nu stiu daca am avut o putere de concentrare mare sau supranaturala ,ci am intors felul de a pune problema .Inainte ma gandeam in primul rand la rau si apoi la bine acum ma gandesc numai la bine si nu ma indoiesc ca asa va iesi trebuie sa crezi in ceea ce vrei sa se intimple daca te indoiesti sigur ca nu v-a iesi nimic. Exact cum te intrebi tu coincidentza sau legea atractiei mi s-au intimplat in ultimul timp multe de ramine lumea din jurul meu masca acum le numesti tu cum vrei poate dumnezeu sau cine stie ,cert este ca este o fortza daca sti sa o folosesti primesti tot ce iti doresti. Este exact ceea ce transmiti primesti inapoi. Chiar mi-ar face placere sa ne spui cine a scris cartea sa incerc sa o caut si eu pe mine ma fascineaza chestia asta , sa nu crezi ca sunt chiar nebuna la mine la servici sefa mea a luat mult mai in serios decat mine treaba ,aveam sedintza in fiecare luni in care vorbim numai de asa ceva deja parca exagereaza , normal ca viziunea mea este sa castig la loto nu cum sa ii fac ei afacerea sa mearga mai bine .Dar na fiecare cu cel doare.
sa auzim de bine weekend placut

..