35-NEGAM inceputul declinului (5)
Raspunsuri - Pagina 24
Gabi_K spune:
mersi pt urari tuturor!!!
Fetelor, e grav... mi-a zis o tinerica (mama unui coleg de clasa a lui robert) mirata, ca nu se vede pe mine ca am 40... ca nu-mi dadea mai mult de 35![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
april spune:
....copiii nu ne lasa sa ne aratam varsta....
Am colege de liceu cu copii terminati liceul....si a mea mandra termina clasa I.....pai cum sa creada oamenii ca ma apropii de 40....ce-am facut pana acum daca nu copii??? ![]()

Gabi_K spune:
chiar, si la mine se uita lumea mirata (fostii mei colegi de clasa) ce copil mic am... si ei cu copii de liceu, eu cu probleme de gradinita si invatamant primar...
Totul despre alaptat!
brendamitran spune:
Pai deh.....nu sunteti fosile ca mine....
Gabitza,de ce e grav? Simte-te bine!
La multi ani Constantinelor si Elenelor,sub sau peste 35......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
danitin spune:
Hop si eu.... am absentat din cauza de mult de munca. Pai printre mamicile din parc sunt si eu cam veterana ca varsta - da nu arat![]()
Stit ce mai patesc? M-am obisnuit cu ideea ca tanara nu mai sunt, kile in plus am, si nici timp si chef de machiaj sofisticat si toale super nu e ... asa ca ce ma surprinde pe mine e cand cate un mascul, indiferent de varsta dar mai ales daca e tanar incepe sa flirteze..
Si se mai intampla, spre mirarea mea ![]()
Acu am luat hotarari radicale. de azi trec la program intensiv de infrumusetare. Printre altele o cura domoala de slabire....
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
Gabi_K spune:
Dani ce inseamna cura domoala???:)))
Totul despre alaptat!
april spune:
...cam asta cred..."da Doamne sa slabesc fara sa ma trag de la mancare"...
...am dreptate danitin?
brendamitran spune:
Da,da,pe aia am incercat-o si eu,dar nu s-a indurat Doamne-Doamne sa-mi mai taie din sunci.......
Asa ca ia zi tu dani,cam ce ai de gand sa faci?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
danitin spune:
voi, dar la mine cura asta chiar functioneaza, in limita a 4 kg, da as fi multumita si cu alea. Cura mea domoala
inseamna cat mai multa apa plata pe zi, cel putin 2 litri, redus painea drastic - nu mai mult de trei feli/zi - sa nu mananc dupa ora 19.00 si sa ma abtin de la gustari oricare ar fi ele in afara de fructe. Ideal ar fi:
Mic dejun - paine cu miere sau lapte cu musli plus o cafea fara zahar (eu asa o beau deobicei deci nu-i problema)
ora 11 un fruct (e, daca-s cirese merg si mai multe)
intre 13.00 si 14.30 pranzul - pe cat se poate la aceiasi ora unde incep cu o supa de zarzavaturi sau o salata si continui cu un singur fel fara paine
pe la 17.00 tot fructe
cina nu dupa ora 19.00
Cu metoda asta , chiar si cu mici abateri, eu reusesc sa slabesc cam 4 kg in 10 zile - am mai facut-o. Marea problema e cu cina ca seara ma apuca o foame de lup 
Dupa ce se dau jos astea 4 sau 5 kg se poate merge mai departe, cu masaj anticelulitic si suplimente pt slabit. Dar la faza aia n-am ajuns inca.
Iar dac mai fac si ceva miscare atucni e super ok!
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an

..lasa babele sa vorbeasca