35-NEGAM inceputul declinului (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eu zic ca sa poti fii asa cum esti,sa poti fii tu si nimic altceva,este mare lucru.
Nu-i nimic ridicol,Laura,in a te purta cum te simti,te asigur,asa ca lasa complexele astea,si fa ce simti!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! As nega si eu alaturi de voi apropierea de ... 40. Mai ales ca in suflet, ca sa nu zic si de cap, tot pe la 25 sunt. Asa ca ... m/as alatura voua. Am 36 de ani, in noiembrie fac 37. Fata de 25 am vreo 15 kg in plus, m-am tuns scurt, din saten roscat am ajuns blonda, port ochelarii tot timpul tenul nu mai e nici el ce-a fost ....

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Bine ai venit danitin.

Laura ,Laura avem multe in comun, si eu sunt zvapaiata ca tine , dansez ca nebuna , sunt zbucimata rau, deja copii imi zic ca nu prea e normal la varsta mea.Sa ma vezi atunci cand incep sa tip la cine stie ce spectacole, cred ca se uita lumea la mine ca la nebuni .dar ce imi pasa nepoata mea cica ii spune la sormea merci mami ca nu esti ca ea!!! Asta e imi place distractia numai ca acum am cam inceput sa obosesc si la dans, numai pot sa dau din toate cum dadeam odata si mai ales ca numai am antrenamet chiar in fiecare weekend.
Hai ca imi fac eu antrenament cand fac curat sa vezi ce dansez cu matura!!!!!!daca ma vad vecini pe geam o zice saraca de ea!!!! da o viatza avem cum zice si Breanda linistita nu as fi eu.
Nu stiu daca v-am zis povestea aia cand eram la niste prieteni si faceam noi baiaram , a inceput nebuna de mine sa chiui si ne-am trezit cu politia la usa ca au reclamat vecini ca isi bate tipu nevasta si tzipa! Am ras cu lacrimi cand ne-am trezit cu politistul la usa, politistul a stat si ne-a vazut pe geam cum ne buriceam noi pe acolo si chiuiam si radea si el de nu putea sa ne vorbeasca, cica stiu ca e petrecere dar canadieni nu stiu obiceiurile voastre si au chemat politia a zis ca va omoriti pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Danitin, esti departe...cu 40-ul.Pe mine ma paste in iulie si pe alte fete la fel, in curand

Daca n-as avea problemele de sanatate sa ma macine zilnic( eventual sa ma si "modifice" pe ici pe colo nu ar fi mare diferenta.Dar asta insemna batranete, bolile si efectele lor( insemna ca am inceput sa imbatranesc de cand ma stiusau cel tarziu de la 20 )

Da zbantuit nu ma mai zbantzui, imi place mai mult sa privesc.Poate doar daca-s singura, dar ma dor toate oasele

Ce bine e sa fii om normal, bucurat-va pentru asta! (fara dureri si griji pt sanatate)Restul se rezolva.....

Mergi la inceput

Mey,pe mine poa' sa ma doara ce m-o durea,ca tot ma zbengui......Arinnel,nu-ti dau voie sa privesti,tre sa te bagi si tu la un dans......

Ma tot gandesc ce-oi face la Georgica.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ma bag.....numai la blues

Da-s grasa si-mi piere apetitu'-tot mie
Ia sa slabesc.
Azi am facut 375 poze din care 4 cu noi-restul peisaje chiara fara pomi infloriti,da-s brazi si alte alea gen conifer care dau verde si m-am speriat de mine-"groasnic"daca tot a venit primavara trebuie sa ma apuc

Mergi la inceput

Apuca-te,ca io m-am apucat demult.....e de durata,dar te simti si mult mai bine.De cand tot intreb eu cine mai vine la sala cu mine.....

Haideti la o cafea de dimineata!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

ooooops......si era sa uit: danitin,bine ai venit!
Mai e un subiect,cu referire la varsta de 40,dar io refuz sa ma bag vreodata la asa ceva,raman aici,cu negarea declinului de la 35 incolo.....parca cand spui 35,e altfel,indiferent de ce varsta te apropii....

Asadar bine ai venit printre pustoaice!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multumesc de primire. Io cu sala nu prea le am. Ultima data cand am icnercat sa merg - si la un salon destul de faimos din oras - m-am trezit singura trecuta de 25 din toata trupa. Iar antrenorul cred ca stia doar chestii pentru "tonifierea musculaturii" minorelor. La prima sedinta zice incepi cu 10 min bicicleta. Eu, ok, pedalez, gafai, transpir dar .. o scot onorabil la capat. Dupa o ora la diverse aparate zice ok incheiem cu 15 min de bicicleta. Pai dupa vreo 7 am vazut negru in fata ochiilor si m-a palit o durere de cap, da asa, numai intr-o parte. Mi s-a fact chiar rau. Si ma opresc si ii explic ca nu ma tin curelele. La care el imi toarna o predica din aia ca fara efor nu reusec nimic, tra la la. Nu era vorba de efort era vorba de dozarea lui, ca nu vreau sa fac atac cerebral. La a doua sedinta mi-a zis din start 20 min bicicleta. Si am zis ca nu, la care replica: aici eu comand. Asa ca m-am enervat, i-am explicat ca pe banii mei nu comanda nimeni, cel mult am fi putut colabora si ... nu m-am mai dus.

Asa cu sala, cu dansul as vrea da nu prea am unde si cand, mai ales ca sotiorul nu e fan. Ma incomodeaza si pe mine kg in plus, ca obosesc prea repede si mi se taie rasuflarea, dar voi incerca sa lupt cu "blandete" impotriva lor. Astazi, de exemplu, am gradinarit! Vreo trei ore, le-am si pierdut socoata am curatat curtea de iedera, crengi uscate si lastari, am udat florile plantate, si toate cu fetita langa mine deci am imbinat utilul cu placutul.

Eee, dar am scris de nu m-am mai oprit! Iaca va doresc un weekend frumos si ne mai auzim.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Brenda, io tot zic ca merg la sala cu tine... Cand spuneai ca va fi concertul cu Georgica?
Danitin, bine ai venit!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput