35-NEGAM inceputul declinului (5)
Raspunsuri - Pagina 18
tlaura spune:
Alo, alo! ce-i cu destrabalarea asta?
Astenia de primavara, or what?
Adevarul e ca m-as duce si eu odata la un striptease masculin, asa ca sa nu mor proasta! sa zic ca am facut-o si pe asta, nu ca m-ar da pe spate sa-i vad pe aia dezbracati!
cat despre sotii nostrii... daca voi il faceti pe al meu sa va faca un striptease, eu vi-l dau de tot!
april spune:
Laura nu zice hop pana nu sari gardul.......nu se stie niciodata ce-i in capul omului......eu, una, nu bag mana in foc pt a meu...
a venit primavara...
Gabi_K spune:
Laura, nu-i astenie de primavara, mai degraba hormonii care au rupt fraurile
Si daca tot fac 40 de ani, ce sa fac de ziua mea? Nu beau ca nu-mi place, nu mananc sa nu ma ingras, sot nu am, deci raman stripperii.... nu?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
brendamitran spune:
Da' io tot la Bova ma gandesc si jinduiesc,ca pe sotii vostri nu-i vazui.....
Insa daca pe voi v-a apucat marinimia,bun si-asa.....
Pai hai,cand o comitem?
Aaaaaaaa.apropos de asta,iaca un banc,pe care poate-l stiti unele dintre voi:
Pleaca o gasca la munte.Ocupa cabana,se baga intr-o camera cu totii,sting lumina si se apuca de sex in grup.
Dupa vreo jumatate de ora,unul din baieti aprinde lumina si spune:
"Mah,hai sa ne organizam un pic,ca-i a treia oara cand iau m..."
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Lemoni spune:
haaaaaaaaaaaaaaa ce banc bun.
Sa va spun eu din experientza mea , cand am fost la Chippendale am zis ca o sa am funul din lume dar impresia :baietii erau toti unul si unul pica-i pe spate nu alta dar ce sa fac eu ca erau toti cam de varsta cu fimiu si ma simteam vinovata, ma uitam la ei ca la copii mei deci nu a fost foarte, foarte. Daca ma duceam in urma cu 20 de ani poate aveam alt fun dar acum ........... numai daca baga astia ceva de varsta noastra poate mai incerc dar la aia fumusei si tinerei ce sanse mai avem noi!!!
tlaura spune:
Buna dimineata! Cineva la cafelutza?
Misto bancul Brenda! Vorba arinnei: "da' fraier mai era"!
Lemoni, cam asa e cu baietii aia de fac striptease! Uite d'aia simt cateodata ca o iau razna; ca buletinul si oglinda spun ca am 40 de ani, iar sufletul meu s-a blocat undeva pe la 20!
Ce sa-i fac?
brendamitran spune:
Ba,io ma incapatanez nici oglinda sa n-o vad,io nu vad mai mult de 25 de ani in oglinda.Refuz sa vad riduletele,refuz sa accept ca nu mai am mandretea de par de la 20 de ani (sa stiti ca am ramas pana la urma,cu el la jumatate),refuz sa ma gandesc la varsta......pen' ca sufletul,ca si la voi,a ramas la 20......ce e rau in asta,oameni buni?
Io-s la cafelutza......mmmmmmm.....buna....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
tlaura spune:
Da' nici bine nu e! Cateodata poti cadea in ridicol; pentru ca eu la 20 de ani, taaaare zglobie mai eram!
Si asa am ramas; cel putin la petreceri, sa vezi ce ma mai zbantzui!
Si poate ca nu intotdeauna imi sade bine; ma mai uit si eu la inregistrari sau poze , si astept cu interes ziua in care cineva isi va lua inima in dinti sa-mi spuna ca-s ridicola la varsta mea sa ma mai zbantzui atat!
mai incerc eu sa ma calmez, dar imi place muzica, imi place sa ma distrez si imi place sa dansez!