Nu pot sa dorm din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

violeta, era o discutie generala apropo de "ce fac eu cu copilul meu pe care s-ar putea sa-l muste cainii".

Dar ce fac eu cu copilul meu daca ii dau exemplu cum sa urasca, sa vineze si sa ucida nu se intreaba nimeni... curios... ca e tot vorba de sigurantza lui aici. SI pentru mine copiii sint mai importanti. Dar sint importanti in multe sensuri.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Elise,pe tema asta mai putem filosofa inca vreo 20 de pagini!
iti propun sa deschizi un nou subiect
problema de fond tot ramane....cainii liberi pe strazile tarii!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai deja s-a filozofat 20, inca 20 ar fi prea mult.

"Problema de fond" e ca latra niste caini noaptea la ana la scara - nimic altceva.
De aici s-a ajuns la tentative disperate de a justifica masacrul tuturor cateilor, inclusiv a celor cu stapin.... eventual inclusiv a stapinilor... si la "cum imi las eu kupilul (viitor sau nu) in lumea asta rea si plina de animale"

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Elise

pai deja s-a filozofat 20, inca 20 ar fi prea mult.

"Problema de fond" e ca latra niste caini noaptea la ana la scara - nimic altceva.
De aici s-a ajuns la tentative disperate de a justifica masacrul tuturor cateilor, inclusiv a celor cu stapin.... eventual inclusiv a stapinilor... si la "cum imi las eu kupilul (viitor sau nu) in lumea asta rea si plina de animale"

Elise & BBLisa

no' hai ca tu exagerezi acu'!!!
nu vrea nimeni sa omoare bietele animale.....
cel putin yo, nu,parol!!!
ma pot obisnui cu asta,ca uite de fapt m-am obisnuit.....adica ma pot obisnui cu toate neneorocirile.....le iau asa cum sunt,ca si daca ma stresez nu fac nimic......
las pe altii mai "isteti" sa se ocupe de problema cainilor.....
de altfel,cred ca fiecare ar tb sa ne ocupam de ce ne pricepem si nu toti sa ne ocupam de toate!
si ca sa nu zicem ca stam chiar cu mainile in san,uite sa facem ce a inceput sa faca tzitziri,dam 2% pt maidanezi.....cine vrea...ca yo tot pt copii o sa dau,cand o sa dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by violeta69
poate se retrage Basescu de la Cortoceni si vine din nou la Primarie

Ce bine ar fi!!!!!!!!!!!!!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by violeta69

ok, deci ne-am inteles....nimeni nu-i vrea pe strada!
si nimeni nu-i vrea impuscati....sau aproape!
cine se ocupa de ei,asta e marea noastra problema din ultimi,cel putin, 17 ani!!!
poate se retrage Basescu de la Cortoceni si vine din nou la Primarie

Te inseli Violeta , chipurile nu-i vor pe strada dar orice iuitor de maidanezi nu-si doreste nici sa-i vada inchisi dar realizeaza ca nu pot spune chestia asta pe forum.
XIO - chiar nu incerc sa te provoc sau alta minune sunt doar curioasa ce spune mama ta legat de acest subiect. Se poate sa-i dai sa citeasca (nu sa-i povestesti tu) si sa ne spui pe urma parerea dumneaei, sunt curioasa in mod special ce spune de compasiunea ta pentru vitorii tai pacienti muscati de maidanezi.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

mama-mea are eact aceeasi parere ca si mine .
Nu vad (din nou) ce legatura este intre viitorul meu comportament cu un pacient si caini , dar ma rog.
Tin sa precizez ca imi plac asolut toate animalele , asa ca daca ar fi vorba de lipsa de compasiune pt. oameni , nu doar cainii ar primi "bonusurile" sentimentale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Mihai nu te supara ca intreb, e reala povestea cu fetita ta si catelul adoptat ?? Intreb deoarece tocmai am citit la un alt subiect ca ai un partener barbat. Sa nu crezi ca am ceva impotriva unei astfel de relatii pur si simplu ma intreb cum de ai copii data fiind situatia.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Liliana ti-am raspuns pe PM, fiindca subiectul asta este despre altceva si sincer imi e groaza ca iar se ajunge la controverse pe tema cuplurile gay si copiii.

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:

Te inseli Violeta , chipurile nu-i vor pe strada dar orice iuitor de maidanezi nu-si doreste nici sa-i vada inchisi dar realizeaza ca nu pot spune chestia asta pe forum.

Liliana, aici te inseli tu...
La noi la serviciu exista un maidanez care toate viata lui a fost liber (deh,viata de maidanez) dar acum sta frumos legat pe lant pentru ca indiferent cat de putin ne-ar placea asta celor care il iubim, preferam asa decat sa il recuperam de la hinghieri.Si nu ii place nici lui, nu ne place nici noua, dar ma indoiesc ca i-ar placea mai mult la Chiajna.
Si ti-as mai putea da ex proprii de caini initial maidanezi, care acum stau frumos macar ziua pe lant in vreo curte ca sa nu mai deranjeze pe nimeni - sau astia se pun ca fiind fosti maidanezi, dar actuale animale de companie?

Daca unde ar sta inchisi ar fi niste conditii cat de cat, nu stiu cati iubitori de maidanezi ar 'face figuri'...unii ii prefera pur si simplu inchisi dar in viata, decat liberi ca pasarea cerului si pasibili de otrava sau de suturi oricand...

Mergi la inceput