Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Danutz, , pe tine te-am uitat din lista cu multumiri, asa ca arunc cu flori dupa tine, sa te simit ca in barul ala bengos din Grecia, orcium am vazut ca ati avut mare succes, era masa plinaaaa de flori!
Mormelivio, cuminte de tot Alin! Acum papa cereale, f. bine asa, lasa-l cu merele pe mai incolo. Stii, bunicul meu are o vorba, cand il servesc cu mere: "mie nu-mi plac decat fierte de doua ori, adica PALINCA!!" poate si Alinutz al tau le va prefera asa, mai incolo, cand va fi barbat in toata regula! Sau poate stie el mai bine,ca inca e era lapticului!
Carla, scumpica foc fetitza ta si ce ochi frumosi are!! In legatura cu suculetzul asa am citit si eu ca ar trebui diluat, altfel e prea tare pentru stomacelul firav de bebe.Vezi ca a mancat doar din 4 in 4 ore, incearca sa-i faci asa programul.
Alexandra, ce mortal e smecherul si fidelul Mark pe umerii bunicii! Da' ce tare semeni cu mama ta!!!Leit! Si acum ca ati invatat si voi sa mergeti cu masina inseamna ca ne putem intalni la jumatatea drumului dintre Satmar si Sighet! Fiecare cu mertzanu' lui, da?Ajungem noi mai "plouate" de la atatea precipitatii scuipacioase, da' nu conteaza!
Veronici, deja mergeti cu premergatorul!!??? Uf, ce mari sunteti deja!! Bine am zis eu: "vrei sa fii capitanul nostru?" Imediat o sa aud pe aici ca ati inceput sa faceti liniutze in caietul ala special din grupa mare!
Dolores, condoleante.imi pare tare rau ca treci prin asemenea momente triste, si te-am mai suparat si noi.... Incearca sa gasesti putere privindu-l pe frumosul David , puiul tau drag!
A_deju, vazut motanu' bucalat si buclat, si daca pana acum ziceam ca seamana bine cu tati, acum atasez erata: seamana la fel de bine si cu mami!
Madalutza, vazut si naparstocu tau. Sa-ti traiasca! E mare si frumos! da chiar asa, ce inseamna naparstoc?
Bamboooo, ce frumos copil ai fost!! Tot atat de frumos pe cat e acum frumuseatea ta ca femeie! Da parul cretz pe unde l-ai lasat?
Adinazot, grasunica bine Alessia cea frumoasa! iar tu, mami, arati BETON!
Hai ca iar imi da o pauza David, a facut kaki, unul sonor asa sa ma avertizeze!


ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Bine v-am regasit, mamici si fulguleti,

Imi mai fac si eu aparitia pe aici, de citit ma straduiesc sa citesc zilnic, dar mai mereu raman in urma, si atunci normal ca nu mai apuc sa mai si raspund...

Nu pot totusi sa nu reactionez la cate ceva din capitolele trecute, asa, ce-mi amintesc...

Multumim Florentina si Aka pt sliduri..sunt super...

Felicitari Mormelvio pt legalizarea situatiei...

Auras_v, m-a emotionat tare felul cum a reactionat cea mare la aflarea vestii ca va avea o surioara...

Marani, unde faceti botezul, la schit la Dochia? Daca da, cum mergeti cu copilul pana acolo? (in tineretile mele mi-am petrecut vreo trei veri prin orasul tau, deci stiu imprejurimile....)

Dolores, condoleante!

la multi ani sarbatoritilor clujeni de azi!

Panaa si Serban are un pufulet bolndut printr-o anumita zona

Bucurestencele, sa ne spuneti si noua ce gasiti frumos la targ!

Tema zilei: vreau sa ne spuna mama si tata... Dan deja e "tati" demuuuult... pt mine...ca eu sunt mai alintata si la un moment dat am devenit "bebe", iar el, automat, "tati"... Acum, de cand cu Serban, eu nu mai sunt "bebe", ci "mami"...am cedat locul...

A-deju, vazut poze, ati facut sedinta foto in toata regula...arata deja 18 grade... la cat si unde ne vedem? Si vreau demult sa strig pe cineva: Luuuuuuuuuulyyyyyyyyyyyyyyyyy... pe unde esti??? Veronici, cand vii si tu cu noi in parc?

Cuticulele si eu stiu ca nu e bine sa le tai, tipele de la salonul unde mergeam eu stiu ca ziceau ca de anul asta, cu intrarea in UE, conform normelor, chiar nu mai e voie... exista o ustensila cu care se imping (am zis "salonul la care mergeam", pt ca mai nou m-am smecherit si o chem pe tipa acasa... ca de, eu sunt mamica ocupata...)

Bambo, bine ca ai elucidat misterul hamletilor, ca si eu eram in ceata rau de tot...si nu-mi statea deloc bine pe asa vreme frumoasa...

Roxana C, Serban are fontanela aceea din crestetul capului cam mare dupa spusele pediatrei, noi suntem de la 2 luni parca pe Fluor-Vigantoletten de 1000 unitati... si parca tot nu se mai inchide nitel...sper sa fie ok pana la urma...

Am si eu cateva intrebari pt fetele cu copii mai mari sau pt cine a facut deja: vaccinul de 4 luni se face FIX la 2 luni dupa primul?

Si pt mamicile cu bebei care beau deja suculet in cantitati mai importante: cu ce fel de tetina le dati? Eu inca alaptez, aseara am intrat un pic pe un site sa ma uit pe la biberoane si tetine, si recunosc ca mi-am prins urechile....

Atat deocamdata de la mare, o zi insorita pana la capat va doresc!



Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roxanica2006-l-am pierdut pe drum parul cret si acum e un pic ondulat dar il intind cu peria ori e cret cret ori drept


cate o pt toti sarbatoritii de azi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mesaj de ieri, mi a cazut netul. citesc si revin:

bambo simtem eu ca tot incerci sa ma dai pe spate...
donia of, nu mai stiu ce sa fac...sa ma bucur de soare sau sa plang dupa zapada pe care n-am avut-o anul asta...eu sunt fan iarna...alex tot zice- sa vezi ce o sa-i povestim peste vreo 10ani: da, tati, ianinte era vpoie sa iesi pe zapada si copii faceau oameni de zapada si se bateau cu bulgari..si nu, nu era radioactiva...
marani imi pare taaare rau ca exista oameni ca soacra ta...eu zic ca astea sunt persoane care nu si-au dorit copiii si care n-o sa poata sa-i vada niciodata ca pe o bucurie...am si eu o bunica la fel...

cand eram mica, maica-mea a vrut sa nu se mai duca la serviciu dupa 3 luni cum se facea, a zis ca vrea sa lucreze acasa...lucra la casa de moda...si bunica-mea asta tampita avea masina de cusut...pe care evident n-o folosea ca nu stia...si i-a zis lu' maica-mea care avea copil de 3 luni, da?, i-a zis ca i-o VINDE! pe 2 salarii bunicele...fetelor, cand mi-a povestit mama (care e o diplomata si care mi-a zis de-abia acum, cand l-a vazut pe d si si-a adus aminte de toate prin care a trecut ea...), imi venea s-o pe tampita aia...eu n-o prea am la inima ca atunci cand, o data la nu-stiu-cat, ma mai lasa mama la ea, MA TUNDEA! voi va dati seama? pur si simplu imi prindea parul in coada si ma tundea vreo 5cm...saraca mama innebunea...hai ca iar imi dau drumul la gura si zic din casa...dar m-am pornit...mama a plecat in america imediat dupa revolutie si a stat 1an..in fine, noi n am reusit sa plecam(tata, alt tampit...) si s a intors cu bani si a luat un spatiu comercial maaare, departe de unde stateam noi..si ce-a facut nebuna de bunica-mea? a zis ca ea nu intelege de ce tre sa ne mutam si 7 (SAPTE) ani nu a trecut pe la noi...iar acum il suna pe taica-meo zilnic...of, cand aud povesti cu mame/soacre tampite, numai la mama ma gandesc...a, si mama ei a murit cand avea 9luni, iar mama vitrega a fost din aia din povesti, superscorpie... daca ma gandesc asa imi dau seama ca tre sa ma bucur ca soacra-mea a fost doar rece cu copii ei si cu noi, bine naibilor ca nu se implica si ca nu avem nevoie de ea...

m-am luat cu altele si am uitat ce voiam sa zic, m-a luat si supararea...d adoarme singur mai nou dar numai daca urmatoarele conditii sunt indeplinite simultan...
sta in scoica.
e leganat
muzica e f tare
eu dansez
incerc cu suzeta la 2minute
usa la balcon deschisa
acestea fiind zise, urati ne somn usor ca l-am dovedit iar...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gata, l-am expediat la plimbare imbracat asa:
- body maieu (fara mananeci), bluza bumbac, jacheta
- in picioare sosete + botosei, pantaloni bumbac

Dianocica uuu!!! pe unde umbli?? Ramane intalnirea de maine?
Mai vine cineva la mama naibii, in Herastrau?

Luciaro, nu musai la 2 luni fix. fix.. da undeva pe-acolo. Oricum 1-2 saptamani nu-i nici un bai.

Roxanica, mai aruncai si eu un ochi la David. E un dulce.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. cat despre premergator..

Ortopezii sunt de acord ca daca hotarasti sa-l folosesti, macar sa-l pui pe bb in el abia dupa ce se ridica singur in picioare. Altfel risti probleme si deformari ale coloanei, bazinului, picioarelor, mersului.

.. cred c-am vazut cu totii bb taratzi sa mearga mult prea devreme care au un mers incorect .. plus alte hibe, mai mult sau mai putin ascunse.

Numai acu cateva zile era unul chinuit prin parc, vai mama lui. Numai mers nu se chema ala. Il tinea mama-sa cu un fel de fular pe sub piept; el era total aplecat in fatza, pasea pe varfuri, gata sa se prabuseasca..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

roxanica 2006: mai, da buna intrebare mi-a pus: ce acela un naparstoc..eram ferm convinsa k e un animalut mic, cu ceva dinti mari , care se ridica pe 2 picioare si se uita in toate directiile....Da k sa-ti dau un raspuns corect dau cautare pe google..si ce-mi vad ochii....N#258;PĀRST'OC s. v. degetar, pici, prichindel, pusti, #355;ānc.
Surs#259; : Sinonime (195660)...
asta e.... chiar sunt blonda...


Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dbunny, sa stii ca si al meu tati de mult tanjeste dupa o baitza asa ca a lui David! Il invidiaza pe micutz pentru tratamentul de care are parte! Mai mult, cand vine pediatra si-l tot controleaza pe David pe ici pe colo, intelegi tu tot imi zice ca vrea neaparat sa-si schimbe medicul de familie si sa se inscrie la pediatra lui David.
Laura, sa stii ca si David de vineri seara, stiu exact, ca am notat, face abdomene la greu, se tot ridica la jucarii. da nu-l sustin inca intre perne, mai are timp, ma gandesc la coloana lui... e inca tare fragila.
Miki, recunosc ca tu ai spart gura targului cu 1050 ml! Eu in zilele bune de sarcina beam 1 l de lapte pe zi, dar Stefan mi-a luat fata!
Ruxandra, fara caciulitza??? si eu ii pun doua, mai subtirele ce-i drept, dar tot sunt o mama
Si acum urarile : LA MULTI ANI, DENIS SI LUCHITA!!!
Alexandrooooooo, hai , fata draga, lasa geamurile nespalate, ca pornim spre Cluj , se anuntza mare chef! I-am spus deja lui fiu-meu sa porneasca mertzanul scuipacios si brrr, brrrrr, porniiiiim!!Pregateste-te sa sari din mers, ca David inca nu stie sa scoata cheile din contact. Si ia-ti umbrela ca azi suntem mai scuipaciosi ca niciodata. Sa nu-ti pui merinde pe drum ca ne asteapta Yagmur cu paine cu Almette! Pufoasa ne numa'!Festin!


ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si mai vreau sa stig pe cineva: Danitaaaaaaaaa!!! Cum bine iti spunea Asiza: "suflet de artist", pe unde mi-esti??? Ti-ai luat penelul si condeiul si te-ai dus la intalnirea cu Primavara? Hai trimite un pupicel, ureza-ne o zi frumo, asa, sa stim ca suneti bine!


ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toti parinteii si bbeii!
Fug sa citesc, ca sunt in urma cu juma de capitol!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput