Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
La multi ani carpatina, carma si Tishka!!
georgiana bun venit
tomasa bataile noastre sunt 174 si 175la 11 sapt.. la noi ce zice oracolul
Ale iubita stau in pat pt ca asa vreau eu..nu vreau sa risc nimik..si sincer iti spun nu stau pt ca mie frica..pt ca am trecut prin atat de multe si am pierdut atatea incat frica nu imi mai e de nimik..te pup si ma bucur ca bebe e bine,,si te rog din suflet stai si putin in pat..macar putin..
Nana
va pupacesc pe toatee..revin
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"10
Nasica
myral spune:
Bumbita Imi pare rau nu am mai avut timp sa-ti raspund , eu as vrea Matei Alexandru dar mai ramane si parerea sotului (mai am si altele de rezerva David Dominic) Pe fetita mea o cheama Isabela si daca e tot fetita si acum sotul ar vrea Lavinia Riana sau Elisa.Roxana sa dea Domnul sa se termine totul cu bine pt prietena ta cred ca bebe e totusi destul de maricel.Myral15+
Roxana_G spune:
Sabina, prietena mea e micuta, nu e bai ca BB e mic. Dar e ea panicoasa, ma rog, nu ca m-ar intrece. I-am povestit ce ati zis voi si e impacata, insa voia sa te intreb daca ai facut cezariana din alt motiv sau pentru ca era BB cu intarzierea. Ea a citit ca nu e bine sa nasca normal daca e problema asta si nu stia daca dr ii va recomanda cezariana sau nu. Iar cealalta face cezariana, nu e bai nici la ea, insa nu vor sa ii faca acum desi DPN e 8 aprilie si i-a zis doctorul ei senin ca daca nu mai misca copilul sa il sune ca e urgenta. Si iti dai seama ce daramata e si ea. Mi se pare asa greu sa faci un BB, si cu fie-mea eram asa fericita si linistita.
Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
tomasa spune:
Liana, hmmmm.... Ce zice oracolul? Ia sa vedem... Pai zice ca vei avea doua FETITE!!! Hai ca daca le ghicesc imi fac o meserie din asta.
Dar repet sunt convinsa ca daca ar fi asa usor ar sti toti ginecologii lucrurile astea si n-ar mai ezita. Ar spune toti repede sexul viitorului copil. Va spun asa doar ca nu cumva sa dezamagesc pe cineva care isi doreste altceva decat ce prezice "oracolul" (hi, hi, hi).
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+
slippers76 spune:
Roxana, am incercat sa atasez niste link-ri dar mi le considera reclama si nu ma lasa. Da cautare dupa "retard de crestere intrauterina". Cauzele pot fi multiple, si nu neaparat grave. Eu am avut probleme cu Miruna in saptamanile 29-35, perioada in care a avut retard de crestere de 10-12 zile, mai mult sau mai putin constant. La mine se pare ca a fost vorba de anemia crunta pe care o aveam, dar s-a rezolvat dupa un tratament forte cu fier (Tardyferon+Tothema), si s-a nascut cu 3300 gr, e drept, cu termenul depasit, dar a stat cat a simtit ea nevoia. Chiar si doctorita s-a minunat de cum a putut sa recupereze pana la nastere.
Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Sabina spune:
am facut cezariana de urgenta din cauza intarzierii, da.
Daca nu era intarzierea, tot cezariana faceam, pt ca Sofia era in pelviana spore transversa, si nefiind lichid cum sa alunece??
Din pacate la mine a fost un caz in care fara acea cezariana de urgenta era amandoua pe lumea cealalta acum, nu aveam NICI O SANSA sa nasc vaginal si sa traiasca bebe fara lichid.
Ceci , in rezumat, au fost mai multi factori:
1.Nastere de urgenta datorata intarzierii din ce in ce mai mare
2.Nastere cezariana datorita oligoamniosului si pozitiei copilului in uter.
Impreuna a rezultat cezariana de urgenta.
Bine, c ain final am astpetat pana la ora 22 venita de dimineata in spital....pt ca pana in pranz au fost alte urgente mult mai nasoale ca la mine...si dupa aia si-a facut domn doctor programul de cabinet....asta e alta poveste.Deci nu s-a ajuns la situatie de criza, s-a actionat in timp util pt a avea marja de timp cateva ore.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Myral, sper sa fie bine si la ele si la mine.
Ana, multumesc de raspuns, deci au mai avut si altii problema asta si piticii sunt super bine. Asta chiar ii va ridica moralul. O sa ii zic sa caute. Nastere normala sau cezariana?
Sabina, te rog spune cum e cu cezariana aia.
Tomasa, daca stiam ca esti asa ghicitoare te pacaleam ca la o eco e fetita si la una baiat ca sa vad ce prezici.
Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Roxana, eu am nascut normal. E adevarat ca n-am stiut pana aproape de nastere cum o sa se intamople, data fiind si pozitia placentei, cam jos. Dar dupa tratamentul cu fier, doctorita mea a decis sa astepte sa vada cum evolueaza si asa, in loc sa nasc la 36 saptamani prin cezariana o matza de 2500-2700 (cum trebuia sa se intample initial), am nascut la 41 saptamani un guguloi de 3300.
Ana 14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Sabina spune:
Pai mare lucru nu e de zis, m-au internat de dimineata, m-au monitorizat si bebe era super OK, batai de inima totul cum trebuie.
Pana pe la 12 am tot asteptat dupa urgente nasoale, si am vb si cu Ana Culcer sa vina la nastere.
Acum imi amintesc ca de fapt si Ana Culcer avea Cabinet, nu numai Badiu.
Cand la ora 13 au vazut ca nu se elibereaza sala de operatii mi-au spus ca ma opereaza seara si m-au ;lasat in grijad-nei Corina Grigoriu, plus a altor dr mai tineri p-acolo.Erau la patul meu nonstop cate unii /Bebe era in permaneneta monotrizat si totul era in regula.
Pana la urma au venit si ei si la ora 22.04 au scos fata care zbierat de-au prezis toti ca ma va face pilaf.Au avut dreptate.Si-acum sunt pilaf
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.