Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
nature spune:
Roxana, sa ne tii si pe noi, te rog ( pe sabina si pe mine) cu ce afli de la Badiu. Si mai ales daca pleaca sau nu 
Roxali spune:
Buna fetelor!
Mai mult pe fuga sant.
Ale scumpo te macini toata gandindute si facand comparatie cu sarcina precedenta.E bine ca esti realista, dar iti faci mult rau.Iti ti-n pumnii sa treci cu bine si peste hopul asta.
Devylla am patit si eu acelasi lucru la moartea tatei...si in felul asta am stiut mai bine sa-mi apreciez rudele.Cat despre bunica ta, este influentata de cei de acasa normal.
Roxana exemple sant multe si bune si rele...dar tu vei face asa cum simti tu de cuvinta ca e mai bine.
Liana mai simptome n-ai nik??
Of fetelor sant sfarsita de oboseala, greata si frisoane.Cand citesc ca toate lucrati la birou, deci o munca mai mult mentala, ma apuca tremuriciu.Noi avem o afacere pe cont propriu si deci munca nonstop, in picioare , stres, mediu toxic...din zi in zi ma astept sa mi se intample ceva rau...sangerari sau vreun lesin
.
Pe 29 ma duc la eco si i functie de rezultat am sa incerc sa mai stau si pe acasa.
toate gravidoasele
Ali
ancasilv spune:
Buna ziua burtici!
Eu am ajuns la concluzia ca parca e mai bine sa nu stii asa de multe. Ca si cu cit te cauti mai mult, cu atit gasesti mai mult. Dar cine poate sa reziste sa nu faca teste peste teste, analize, ecografii si tot ce se poate???? Cerc vicios...Eu spre exemplu, am albit ieri cind am luat rezultatul de la analize. Asa ca, le rog pe fetele care au avut la toxo si CMV IgG pozitiv, daca imi pot spune ce valori au avut, ca mie mi se par f mari. Adica la toxo IgG 66.33, iar la CMV IgG-ul a fost 112.7, in conditiile in care la CMV limita era de >12????? Iar la toxo >11. Va rog frumos, daca ma puteti lamuri pina ajung miine la doctor, ca simt ca eu o iau razna.
O alta mare nelamurire, cind se face eco de primul trimestru???SCuze, stiu ca a mai fost intrebarea asta, dar la cit am cautat pe net si ce am citi si de la voi, fiecare a facut la alta sapt. Eu am sunat la Fortis si mi s-a spus de 14 sapt. Pe net gasesc 11-13. Altii au facut la 12 sapt. Asa ca, va rooooooooooooog, lamuriti-ma si pe mine ca innebunesc!!!

Poze nunta...
anca
+9
nature spune:
Roxana, vroiam sa scriu de fapt sa ne tii la curent, dar eram atenta la alta discutie, pe aici prin birou
witchy_witch spune:
AncaSilv, daca iti ies IcG-urile pozitive si igM-urile negative esti in situatia ideala, sa stii. Adica ai avut contact cu microbii si ai dezvoltat anticorpi, deci nu mai poti face boala in timpul sarcinii.
Anticorpii tai il vor proteja pe bebe, deci teoretic IcG-uri pozitive si IgM-uri negative este o situatie mult mai buna decat si IcG=uri si IgM=uri negative.
Morfo-fetala de trimestrul I se face intre sapt. 11 si sapt. 13 si 6 zile. In prima zi din sapt a 14a nu iti mai face cum trebuie (nu mai au masuratori concludente). Din cate stiu eu, ideal este in sapt. 12-13. Dar nu mai tarziu de a 6a zi a saptamanii a 13a.
RoxanaG, vezi ca al doilea articol pe care ti l=am dat eu ca link pe privat este f lung si SUPER INTERESANT pentru tine, pentru linistea ta. TOATE defectele cromozomiale vin acompaniate de retarduri de crestere, ai tabele si explicatii, vezi ca are mai multe pagini. Eu zic sa faci un efort sa il citesti, chiar daca e foarte medical... din loc in loc vei intelege anumite pasaje f clar si tabele cu masuratori si grafice. Tu stai super bine si la masuratorile la eco, si nici nu ai avut retard de crestere, bebele tau e f mare pentru varsta lui din cate imi amintesc (era cam ca al meu la aceeasi varsta, adica cu 1-2 zile mai mare decat varsta dupa UM). Incearca sa citesti, te va linisti f mult articolul respectiv...
sapt. 17 cu
maricel in burtica
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by nature
Roxana, vroiam sa scriu de fapt sa ne tii la curent, dar eram atenta la alta discutie, pe aici prin birou
M-am prins eu!
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)]
Roxana_G spune:
Ancasilv, este bine ca IgG e mare, ai scapat de o grija. Toxo nu am avut si nu stiu, dar la CMV am avut valoare mare si la prima sarcina cred ca o data 178 si o data 200 si ceva. Eco nu stiu ce sa zic, si mie mi-a zis medicul sapt 12-14, insa mai bine fa si tu o medie.
Withcy, multumesc mult mult. Sigur ca citesc, oricum tocmai voiam sa postez ca la varsta asta e irelevanta NT si era si la eco la Iosup la fel de irelevanta. Da, BB e mai mare, si acum avansul este de 7 zile, si e confirmat de toate eco. O sa citesc articolul, nu prea pricep de ce nu am primit inca PM, dar cred ca din pricina ca am multe mesaje in Inbox.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Ancasilv, este bine ca IgG e mare, ai scapat de o grija. Toxo nu am avut si nu stiu, dar la CMV am avut valoare mare si la prima sarcina cred ca o data 178 si o data 200 si ceva. Eco nu stiu ce sa zic, si mie mi-a zis medicul sapt 12-14, insa mai bine fa si tu o medie.
Witchy, multumesc mult mult. Sigur ca citesc, oricum tocmai voiam sa postez ca la varsta asta e irelevanta NT si era si la eco la Iosup la fel de irelevanta. Da, BB e mai mare, si acum avansul este de 7 zile, si e confirmat de toate eco. O sa citesc articolul, nu prea pricep de ce nu am primit inca PM, dar cred ca din pricina ca am multe mesaje in Inbox.
Rox16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)]
witchy_witch spune:
Nu ti-am trimis articolul, ci linkul catre pagina de pe forum unde ti-am scris eu de 3 articole medicale. Acum ma refer la cel de-al doilea dintre ele....
sapt. 17 cu
maricel in burtica