Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Liuda spune:
fetili
de maine am o noua bona si sant etuziasmata, ca e o doamna cam la 50 de ani, cu fete maritate, plecate, sot marinar - navigator, vrea copil mic, sa-l formeze ea, tine si casa adica curatul, nu o intereseaza programul fix, sta cat am nevoie, seara daca am ceva, de dus undeva - la fel nu e problema. Vorbste frumos, pare inteligenta, curata,aranjata, a mai lucrat si chiar la familie cu 2 copii mici asa ca nu o sperie. Sper sa nu pocesc, sau cel putin a 3 oara sa fie cu noroc, ca asta pe care o am - ne mananca viermii cu ea! Curat din cur ca ea cat doarme fata e cu tarafu'. sambata am lasat-o acasa, am plecat cu copilul si am zis ca sa faca curat si e libera - am venit acasa nici gemuri deschise nu am gasit, putea neaerisit, aspirator nimic, praf la fel, aragaz jegos, deci nu a facut nimic efectiv! Asa ca azi o eliberez de sarcini... si de maine vine doamna Elena, am gasit-o eri si poate e cu noroc... sper
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anis spune:
Liuda cum gasesti tu bone asa repede??ca eu caut de 2 luni
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adela2006 spune:
buna fetele
lilica sper sa fie totul bine si sa nu va interneze neaparat sa ne spui cum a fost cred ca esti franta cu programul foarte sexi pe care l-ai avut un pupic
mare mare de la mine sa se faca matei bine repede
dana un pupic si ptr tine sa se faca micutul tau bine ; nu mi-ai raspuns ( sau nu am vazut eu ? ) cum ii spuneti lucas sau paul ? si in poze mi se pare ca sta aproape in fundulet pe pat cred ( e pe ceva rosu cred ca un coltar sau o canapea )ninge ??? mama sper sa nu ninga si la noi mi-ar parea asa rau de toti copacii infloriti . la noi e primavara in toata regula totul e inflorit , sper sa nu mai vina frigul
adita bun venit in grupul nosrtru sper sa-ti placa la noi ; cum te descurci cu 4 copilasi ? oricum felicitari putini au curajul tau in ziua de azi
anis a mea regurgiteaza destul de des nu mi-am facut probleme ( cel putin pana acum ) stiam ca sunt probleme daca vomita in jet ; de obicei se intampla daca manca mult si cu pofta ; culmea e ca scoate de multe ori branzica ( si manca la 3 , 4 ore )
liuda si de ce sa nu-i faci baie in fiecare seara ? noi ii facem baita in fiecare seara fara exceptie asa ne-a spus si dr ei si de la spital si de la cursul de mamici mai nasol la mine e ca dupa baita a mea e fresh nu mai doarme nici sa stau in cap are chef de joaca si de povesti
raluca sper sa se faca si mihai repede bine
mama dar cati bebelusi bolnaviori
noi am fost sambata la chef cu tot cu bebe a fost ziua lui varu-miu si ne-am dus la el ( a fost tot familionu ) fica-mia a fost rasfatata serii se bateau care sa o tina in brate nu am reusit sa pun mana deloc pe ea ( ca eu stau destul cu ea acasa cica )dar cand am ajuns acasa a fost cam maraita ( cred ca a fost prea mult totusi ptr ea agitatia si galagia desii la un mometdat dormea acolo )
de la inceput am zis ca vreau sa o obisnuiesc cu oamenii sa o las si la altii in brate sa nu fie super dependenta de mine
ieri ne-am dus la real cu bebe am puso in scaunelul de masina in cosul de la magazin ; sa-l fi vazut pe tasu ce mandru era de fetita lui ma distra de numa
la noi inca e cald si frumos saptamana asta voi fi mai mult singura cu bebe ( cel putin asa sper )ca maica-mia e la lucru dupamasa ( dar mai am si soacra nu ?)
si acum am si eu o intrebare ( si va rog eu sa-mi si raspundeti cum spunea anis e important raspunsul ptr mine )
bebelasii vostrii scot limbuta ? a mea de cateva zile bune scoate limba si o lasa afara isi linge manutele si sta asa cu limba afara probabil pana se usuca o baga inapoi si iar o scoate
oare inseamna ceva sau pur si simplu a descoperit ca are limba si se distreaza ?
da stiu pe langa problemele voastre eu par o mica nebuna dar ma tot gandesc ca poate ii e foame sau sete sau mai stiu eu ce are
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
adela2006 spune:
liuda bafta sper sa fie cu noroc de data asta macar sti ca poate ; ai grija cu formatu eu zic sa-i spui de la inceput ca TU ESTI MAMA EA BONA sa nu ai iara surprize
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
loremunteanu spune:
Neata, mamici si bebici!
La mai multe lunisoare tuturor bebicilor!
HELP! Fetelor, bebitul meu a facut infectie la vaccin. Se simtea ca un nodul sub piele de ceva vreme, dar am zis ca e normal, insa aseara la baita am vazut ca are puroi; alaltaseara nu avea (pana acum i-am fcut baita o zi da, una nu). E cazul sa sunam pediatra? A mai patit cineva?
In rest, de cateva zile ii dau sa suga fara aparatorile de silicon. Sunt tare bucuroasa ca a acceptat sanul fara silicoane. Se mai enerveaza ca e sfarcul mai mic decat la silicoane, dar papa. De cand ii dau sa suga asa, am sesizat ca papa mai putin supliment. Se poata sa fie fluxul mai mare cand suge direct de la san, decat prin aparatori?
Nadia, eu o sunasem pe Ramona, marti dupa-amiaza pe la 17h; am vazut ca dimineata nu prea raspunde la telefon si ca e mai accesibila dupa 16h... Ai reusit sa te propgramezi? Ce-ai rezolvat cu pediatrul? Ati gasit?
Loredana Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Liuda spune:
Anis stii cum...
am vorbit cu toate cunostintele - majoritatea au copii si au bone, acele bone daca se duc in parc cu copiii fac cunostinte cu alte boneca plimba "obiecul muncii". Si uite asa chipurile gasesc.
Prima am gasit-o la anunt - a fost buna, chiar imi convenra statea cat trebuia, o trimiteam au acasa ca ea nu se ducea ba chiar ma convingea sa ramana peste noapte, se ocupa de fata, era curat in casa, calca... dar asta e.... a furat! A doua am luat-o din disperare si nu eram convinsa dar am zis hai sa incerc ca poate o formez cum vreau eu - numai ca la ea curatenia in casa se rezuma doar la chiuveta si spalatul biberonului, in rest dezastru... si nici cu copilul nu prea se lamurea. O lasam afara la 2 si la 4 ma suna ca fata plange... cum pusca mea la mine sta copilul 5-6 ore fara samanace, fara sa se trezeasca... ca ii place afara la nebunie! dar ea stia ca eu vin acasa la chemarea ei si apoi o las libera ca, doua nu aveam ce face cu copilul in casa. A prins firul si ma cheama ca stie ca scapa mai devreme.
acum eri mi-a zis o cunostinta ca stie pe cineva care vrea sa lucreze ca bona, am sunat, ne-am intalnit si la prima vedere am placut-o, e comunicativa, vesela, a lucrat cu copii.
a, am mai vorbit la o agentie - mi-au gasit aia o bona, am fost s-o vad, statea o acritura care a zis ca vrea sa nu intarzii nici 5 min, ca nu e bine ca nu stau acasa - pai ma judeci tu pe mine... nu tu hotarasti sa stau sau nu, ca tiganii nu stau si cresc, eu nu plec peste mari si tari, si iti dau si un loc de munca..., curatenie - nu vrea... deci prin agentii nu faci mare treaba...
acum eu zic ca mai am de tras mai greu cam 2-3 luni dupa care copilul tine capul, incepe sa stea in fundulet, sau cel putin incearca, pai asta cu care am vb eri - a zis ca daca am nevoie sa plec undeva poate sa ramana cu copilul (in cazul in care vreau, accept si vad ca am incredere) sau daca ceva - poate merge cu mine si sa se ocupe de copil, ca unde a lucrat - pleca cu aia la munte, mare, statea cu copii in camera separata, tot mai aveau oamenii aia timp sa se mai si odihneasca ca fiind si ea mai prindeai si o plaja linistita, sau o plimbare la munte fara carut la fund...
Va pupic pe buric.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Pupici la fete cucuiete,
sa avem o saptamana insorita sa ne plimbam la foricele copilutzii si sa nu raceasca ...
Refacere grabnica celor cu februtza... fete v-am mai zis, eu daca simt ca ceva e in neregula tzoc oscilococcinum la gushulica de margelutza
Azi avem revizie la masinuca. Asa ca luam gupilu breloc si la service!!!
I-am sunat si le-am zis ca la ora la care am programare tb sa intre masina pe rampa ca am un gupil care face urat daca i se face fomica si o sa le alunge toti clientii hihih
Daca terminam in timp util mergem si in parculetz. Cred ca cel mai devreme pe la 14h30-15h00
E cineva in Herastrau la ora aia??? Ca service ul este Citroen in Baneasa si la intoarcere ne putem opri in Herastrau!
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eli1977/eli1977.jpg)
eli1977 spune:
buna dimineata fete,
in primul randisor, sa le spunem si noi, cu drag,
LA MULTE LUNISOARE SI LA MULTI ANI FERICITI bebicilor sarbatoriti astazi
Luca, bebe de Yagmur
Maria Irina, printesica Liviei
Lara, papusica de R_Marce
Audrey Maria, bebelusa de Belle Vue
Imi pare tare rau sa vad ca sunt bebelusi bolnaviori..
Lili, multa sanatate dragutului de Matei
Raluca, , multa sanatate lui bb Mihai.Si al nostru la fel, dupa ce l-am plimbat mai mult pe afara, mi se pare ca haraie din gat cand respira, dar nu tot timpul, mai mult noaptea...febra sau muci nu are, doar ca haraie asa, dr a zis sa il urmaresc sa vad daca face febra, sper sa nu fie grav..
Gabriela, uof, ce ti-e si cu socrii astia...cunosc f bine povestea, fostul era un mamos si un atasat de familia lui, care oricum nu ma prea avea la ficati..noroc ca nu m-am maritat cu el, ca aveam un stres in plus.Si mai am o situatie, din pacate nici ai mei n-o inghit pe prietena fratelui meu, dar tipa face ce face si nu vine la ai mei decat f rar, de sarbatori, si in rest vine el singur, plus cand vine, ea e total detasata, cred ca nu-i baga in seama pe ai mei,zice ca ei si face ca ea, pleaca si mai vine peste 3-4 luni, daca mai e neaparat necesar..si fratele meu se intelege super cu ea, sunt de 10 ani impreuna, cu toata impotrivirea alor mei..ma gandesc daca ai putea sa te stresezi mai putin de ei, sa te gandesti la bb cand esti pe acolo, sa nu te afecteze, sau macar mai putin, spre deloc..zic si eu, nu sunt experta ..mai cu nesimtire asa...ca stresul tau nu-l merita nimeni si bb simte cand esti supi.
Am o nelamurire, poate ma puteti lumina- lui bb Andrei ii tremura barbita uneori, am vazut si aseara.Spunea o mami aici ca ar fi semn de rahitism?
va pupam ,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
Liuda spune:
adela - la format ea se referea la program de plimbare, mancare, nu stia ca mata mea il are deja, dar oricum ea vb de educatie, de program de zi de activitate, nu la "cine e mama" ca nu are ea pretentii, a crescut mai multi. Sper chiar sa fie bine si s-o considere asta mica ca pe o bunica, nu ma supara acest fapt.
fetelor vaccinul care l-au pus bb la maternitate ... de cateva zile vad ca devine tot mai pronuntat, un fel de cos se formeaza, cineva mi-a zis ca e obligatoriu sa coaca! Asa este? voi cele cu mai multi copii stiti sigur. Daca e asa - cu ce trebuie s-o dau la bubica?
Va pupic pe buric.