Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

lili,
tot cu mica menstruatie ma lupt si io... Adica vine 2-3 zile, asa putin, apoi s-a oprit 2 zile, acuma am luat-o de la capat... Am ratat controlul de 6 saptamani, sa ma duc asa?
Mi-e rusine, dar trebuie sa recunosc ca am trecut la ., si eu nu am fost la control. Acum stau si me gandesc, daca am facut vreo boacana?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare! Va doresc o zi minunata si o saptamana pe masura asteptarilor!

Pacat ca nu pot spune la fel si despre noi...
-la 22 antibiotic sirop lui Matei / bb la supt
-la 23 bb plange de burtica
-la 1 Matei varsa
-la 2 bb la supt
-la 3 Matei febril, nurofen
-la 4 bb plange de atata scremut
-la 5 bb la supt
-la 6 Matei antibiotic, antivomitiv, eferalgan
-la 7 bb e treaz, smiorcait
-la 8 Matei febril, supo
-la 9 bb la supt
Ce ziceti ? Ajunge pt o noapte? Acum ne pregatim sa mergem cu Matei la o dr pedi, aia cu care am vb ieri la tel. Aici se cam poarta internarile, ori eu cu Adam ce sa fac daca vor sa ma interneze? Nici injectii nu vreau, dar cel mai rau e ca imi cere copilul de mancare si nu pot sa ii explic ca nu ii face bine. Aseara a adormit plangand dupa lapte, deschide singur frigi sa vada daca avem sau nu. De dimineata, ne-a sosit moshul cu laptele si asa ii sclipeau ochisorii...Cu termometrul nu sta, dar cred ca are in jur de 38,5 (atat avea si la 3 dim)... Acum e la bucatarie, vrea mancare: cascaval, crenvusti... Ce poate fi mai rau decat sa ai si sa nu ii dai ?! Nu doresc la nimeni niciodata...

Multumesc pentru gandurile bune! Catalina stiam ca tu nu mai alaptezi si de aceea nu asteptam un raspuns de la tine in mod special, am evaluat dinainte situatia. Acum m-a mai lasat durerea, probabil ca paleste pe langa celelalte probleme.

Un vot pentru Marian! intrati cu Explorer la skolbeer.ro - multumesc anticipat!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Hai sa ma plang si eu: avem febra 37.9
Ieri am fost in vizita la Eforie la curte si a stat 2-3 ore afara. Cam batea vantul dar era soare si dormea asa bine.
Asa ca azi avem febra. Desi eu mai banuiesc ceva: ieri a facut kk, azi dim facuse kk si dupa ce a mancat a mai tras un part cu kk. Cam mult pt cineva constipat care face la 2 zile, nu credeti.
Indiferent de motiv, deocamdata are febra
Sa speram ca nu e ceva grav care sa ne tina in casa acum ca tot e frumos afara.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

N-am apucat sa citesc tot ca sunt pe fuga sa ajungem la cursul de masaj.

Lili,eu nu mai am menstruatia de multa vreme.Adica m-a tinut o saptamana si gata.Acum o astept luna asta,dar vad ca nu vrea sa vina.Nu stiu daca e normal sa tina asa mult lohiile.Mai bine intreaba un medic ceva.
Cu dieta,las-o ca ai vreme dupa ce mai creste bb.Mai ales ca tu ai si lapte mai mult.
La mine e mai simplu ca ma incadrez bine si in alimentatie si laptele e ok,cel care il aveam.
Sanatate multa la puiut!

Dinamizzi,nu te bucura prea tare ca asa am patit eu cind mi-a dormit brotacelul o noapte si am crezut ca mam scos.Da de unde,si-a revenit inapoi la normal.
Poate tu sa fii mai norocoasa.

Pitilache,si al meu are secretia aia la ochisorul stang de la nastere.E un canal lacrimar infundat si cica isi da drumul singur pina la un an.Mie mi-au dat ceva picaturi sa nu se mai lipeasca si ii fac masaj usor.Inca nu a cedat pina acum,dar mai avem rabdare.

Fetele,mi s-a racit si mie micutul din cauza ca m-a apucat harnicia si am deschis geamurile vineri pe aici.
A inceput sa tuseasca si are mucisori.Nu tuseste des decit o data pe ora,sa zic asa,dar mucii ma omoara ca aici nu am batista.Am comandat-o pe net,dar mai dureaza pina ajunge la mine.
E bine totusi ca nu are febra si in rest e vioi si papa bine.
Am sunat docorita si mi-a spus ce sa-i cumpar.
I-am luat sirop Mucosolvan si vad ca nu mai tuseste,iar in nasuc ne descurcam cu Rhinomer.
Sper sa ne treaca cit mai repede ca e greu sa respiri asa cu nasucul plin.

Ps:Profitati de vremea buna ca nu va mai tine mult.
La noi ninge deja.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va pup
si va salut
ce faceti?
noi santem dupa o duminica mai agitata, ca daca a fost ziua ei si-a permis sa ma frece la icre toata noapte, apoi toata ziua, pana nu am scos-o afara... deci noi santem la program seara ma toaca de ma omoara ca vrea la apa, dupa care adorme si satula si flamanda si cu curu in sus, nu conteaza doar de ar prinde sa simta apa. Iar ziua ma chitaie la creer pana nu o scot afara. Eri ma frecat la creer de la 5 dimineata pana la 1 cand eu tineam mortis s-o hranesc si apoi s-o scot afara... nu vrea mancare, nu vrea nimic... de o suta de ori am incercat s-o adorm - nimic.... M-am inervat am scos caciulile si costumu - "hai, mata in cur afara" la care donsoara cand a simtit ca ii pun caciula - A ADORMIT!. ... deci, noi fara afara si fara apa seara santm morti... nu stiu ce sa fac, nu vreau s-o spal seara de seara, dar daca nu se linisteste domle altfel...
azi la 1 ma duc sa-i fac controlul de 2 luni... vedem ce me mai zice, apoi la alt pediatru - poate ma lasa sa nu-i mai dau Humana HA . Vreau mancare normala , ca poate doarme si ea noaptea cum dormea inainte cate 8 ore la rad...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

La multe lunisoare pentru:
Luca(Yagmur)
Maria-Irina(Livia72)
Lara(R Marce)
Audrey Maria(Belle_Vue)

Eu am fost super obosita ieri, si am avut un weekend plin de musafiri. Dar tot am fost la plimbare in Cora si Lizuca a doarmit tot timpul, ce bineeee! Ma si vedeam bagandu-ma prin vre-un cotlon sa-i dau sa suga.....
Si pentru ca am avut atatia musafiri evident ca ne-am rasfatat si mai rau si nu mai ne place decat in brate, iar patutul are praf de plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

O intrebare f important pt mine raspunsul..

Bebei vostrii regurgiteaza des???De ieri am bagat de seama ca regurgiteaza cam des , da si mult...si ma ingrijoreaza un pic Iarina.

Eu ma duc cu fetele acm peste 1h in Herastrau.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

findca am vazut ca aici sunt mai multe fetite decat baietei, am zis sa mai echilibrez putin balanta si sa-l aduc si pe baiatul meu. ne primiti? s-a nascut pe 18 ianuarie, prin cezariana, APGAR 9, 3.900, 51 cm. la doua luni are 5.700, lungimea o aflam mai sigur joi cand mergem la vaccin(asta daca ni l-o face, ca e racit)

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Anis, eu am observat ca al meu regurgiteaza mai des cand il doare burtica

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

woauu adita 4 copilasi ...sa-ti traiasca si bine ai venit

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput