Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Auleo, Mihaeluta, ce patanie! bine i-ai facut magarului! Nu-mi vine sa cred ce lume nesimtita, te omoara in mijlocul drumului si nu sare nimeni in ajutor. Asta-i Roamania! Poate scapati de varicela, nu-i musai sa faceti!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io cica ar trebui sa stau in pat...dar ce pot? Nuuuu ca m-au sunat 2 clienti, vor niste acte, rapid "of corz"..asa ca-s pe baricade. Miruna tocmai a plecat afara cu mama, io-s prin zona.

Mihaelutat ce patanie, din pacate asa se intampla la noi, toata lumea se intoarce nepasatoare cu spatele, de parca n-ar fi vazut nimic. Bine i-ai facut nenorocitului

Ioana multam de intrebare, sunt mai binisor, in sensul ca nu mai am febra, insa sunt super ametita si ma doare gatul rau. Am luat niste Tantum verde, sper sa ma mai lase

Ma reintorc la treaba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
se pare ca n-am citit bine scutecul trecut, n-am vazut nimic despre Ana lui RIPLEY, ce a patit, e bolnavioara?
SERBAN tocmai isi revine dupa o raceala cu multa tuse, saracul se ineaca uneori, sper sa scape de tot cat mai curand. nu a avut febra, doar muci si tuse la greu...
sper ca vor scapa cat mai multi puiuti de virozele astea nasoale, ca e greu cu ei bolnaviori
sanatate tuturor si sa auzim numai vesti bune!
multa sanatate celor bolnavi, mari si mici!
va pupam

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neataaaaaaaaa........

Mihaelutat moaaama nu-mi vine sa cred. ziua in amiaza mare. nenorocitul!
si auzi, lumea din jur nu zice nimic.
fir-ar ei sa fie.
chiar vb cu cristi aseara de cum e prin alte parti si ne spunea cineva ca are un coleg care a emigrat in USA si ca-i naspa ca-s oamenii mai reci, nu-s asa saritori ca romanii care nu te lasa sa mori in strada.
pe dracu. si-n masina daca te iei de unu ca ti-a bagat mana in buzunar nu sate NIMENI cand te ia ala la taiat cu cutitu' - o cunostinta a patit-o acum ceva ani, a taiat-o pe fata cu lama ca s-a luat de ei.

de DIENUTA, CORAP, RIPLEY, ANDA, SILVIA stie cineva ceva??

MADAU si io-s varza cu gatul, nu pot inghiti, am luat azi noapte DR MOM - tantum pot sa iau eu ca-s ?

azi noapte nu am dormit aproape deloc. de la 01:00 ma uitam la ceas din jumate in jumate de ora, abia asteptam sa se faca 06:00 sa se dea piticu jos.
nu vroia sa doarma decat pe mine, cum adormea si-l lasam pe perna lui cum se trezea si se maraia.
io numia puteam de spate sa stau in tinsa si pe partea dreapta nu ma puteam intoarce
parca zisse Silvia odata ca nu.

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ripley si Ana au fost (sau mai sunt, nu mai stiu) virusate rau, cu temperatura mare, varsaturi De restul nu stiu nimic.

Bianca recuperare rapida lui Serban!

Mihaelutat mda, am patit si eu o faza d-asta in statia RATB de la gara. Si cand am tipat s-au oprit si se uitau la mine... Culmea e ca nu aratau deloc a sarantoci, erau imbracati normal, nici nu as fi banuit ca sunt hoti.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Am nevioe de un sfat:pentru achizitionarea unei masini cun e mai avantajos cu leasing sau cu credit pt. nevoi personale.
Intrebare: CIC se ia in calcul la leasing sau la credit?

Ia luat masina de servici la sotu si nu mai poooooooot fara masina asa ca rapid tb sa iau ,da la sotu ii tb noua nouta de la reprezentanta si cica-s ceva reduceri acuma de Paste.

de dimineata Sorana iar a inceput sa stranute si sa-i curga nasul ,asa m-am saturat abia ii trecuse sapt trecuta mucii de tot si acuma iar.maine mergem la puericultura de 15 luni si sa vad ce zice dr. de raceala asta .

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

am uitat sa intreb fetele din cluj daca au primit CICul sau stimulentul luna asta ca mie nu mi-a intrat stimulentul pe card...multumesc pt eventuale raspunsuri

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

bianca_mo ,eu nu am primit CIC ,am impresia ca sunt in intarziere ca mie imi veneau pana-n 15.asteptam,asteptam...

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

soanso, multumesc de raspuns

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati pare mai bine, multumim de intrebare!

buluci aoleu, pneumonie! Multa sanatate lui Simon, stiu EXACT prin ce treci.

Spor la mutat!!!

Eu n-am prea mare baza in Stodal (dar asta fiindca nu prea cred eu in homeopate - diluarea dulutiei pana nu mai ramane nimic).
In schimb daca tu crezi, da-i, se pare ca homeopatele astea ajuta persoanele care cred in ele.

Vezi ca n-ai voie sa-i dai nimic sa bea sau sa manance cel putin jumatate de ora inainte si dupa Stodal etc etc. Scrie in prospect de fapt.

Azi am avut ore 8-14 asa ca sunt franta. Ma asteapta pa papa Nati, luat Silvia de la gradi, etc... Revin eu...

Mergi la inceput