Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!
Hilde, ma bucur ca e bine Stefan!!! Eu zic sa ii faci baitza baiatului; oricum o sa fie cald in casa! Uite ce este www.ikea.ro/content/index.asp" target="_blank"> Ikea! .... un fel de Mobexpert!

Joy, si eu cred ca isi va regla somnicul Vladutz la un moment dat! Stiu ca e greu ... si Daria, chiar daca doarme o noapte-doua bine sigur dupa aia iar incepe circul... azi-noapte cred ca s-a trezit pe la 1-2 si daca jnu a scancit, sucit, invartit ... timp in care imi vrenea sa-mi smulg parul din cap de somn!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna,
dragelor mele,am plans cand am citit acum
multumesc din suflet de urari,nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis joy azi ca mi-ati urat LMA ,dordia vad ca tu ai fost prima,de unde stiai??
e atat de bine sa vezi ac multe persoane se gandesc la tine,

imi cer scuze dar nu pot fi coerenta si nici nu am pot concentra,daria nu papa lichide si lapte deloc,si azi a dat cu capul intr-un colt si are un mare cucui vanat,asa ca va dati seama ce stare am,nu mai pot parca nu se mai termina odata ghinioanele asteasi ieri sia zi am plans,cred ca o voi lua razna

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ca tot m-a (re-)apucat cinemania: azi de la 16.00, pe B1 TV e "Veronica se intoarce"
Cred ca o sa-l lasam totusi in pace, e prea frumos pe-afara ca sa nu iesim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salutari din partea noastra!
Ela - un sincer La multi ani!(cu putina intarziere), multa sanatate, iubire si tot ce-ti doresti mai bun si mai frumos, sa se implineasca!
Noi suntem bine, sanatosi.
Vineri a plouat toata ziua pe la noi prin oras, ocazie cu care am stat in casa, iar Albert a fost un marait si jumatate, de ne-a disperat cu totul. Bine ca ieri si azi am recuperat cu iesirile afara!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Muuuulti Ani pt Ela, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Uka cea frumoasa si al tau sot iubitor!
Multi Ani si tatalui Feliciei!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Februarie07

Mergi la inceput

Hello!
Ela, sanatate multa Ukai si pupici pe cucui (sa treaca repede)! Fruntea sus, mamico draga, lasa ca trec toate!

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ela, LA MULTI ANI si din aprtea mea. Sa i parte de tot ce-ti doresti si inainte de toate sanatate cu carul.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Supliment pentru duminica seara: POZE NOI CU NOI!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ela cu intarziere iti uram si noi La Multi Ani plini de sanatate si impliniri!

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici de 8 Martie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ela sanatate muuulta la bebelina si un pe cucui sa treaca repejor.

Noi suntem bine, sanatosi, multumesc lui Dumnezeu, ne jucam, cantam tot mai mult si mai des "La multi ani" e asa haios...

Camelia superba printzesa. Tricicleta e babycare?

Al meu baiat e taaare incapatinat, nu vrea sa ivete nik. Ma tot chinui sa il invatz unde e nasul, ochii...etc, animale si cum fac ele dar...el nik. In afata ce "cutzu" si "pisi" nu recunoaste si nu zice nik la nici un animal. Oare...cum sa il pot invatza ca am incercat tot felul de metode: dupa carte, dupa jucarii, de la tv, si nik. La orice animal vede ii zice cutzu cutzu, mai putin la pisica si pui. In rest toate sunt cutzau cutzu.
Cu olitza esec total. se joaca cu ea, dar cand il dezbrac sa il pun la olitza....se arcuieste si protesteaza vehement. Cred ca voi avea ceva de furca.
De papat papa bine, ar vrea sa pape toate prostiile dar...nu ii dau decat biscuiti pe care nu ii mai iubeste mai deloc. Mai nou se joaca cu ei, facandu-i frimituri pe covor.
In rest toate bune si frumoase!

O saptamana minunata va doresc!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput